Gitta Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witaj wsrod ludzi doroslych, swiadomych, mogacych glosowac i ... odpowiadac z paragrafow Kodeksu Karnego!Wszystkiego Dobrego w dniu Swieta Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 A wiadomo co to za sprzęt i na jakich blachach??rnik"]. Słyszałem że przy jego muzie nikt nie siedzi A kto to?? tylko spi :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dobrze już od dzisiaj mogę razem z wami żyć sylwestrem HURRRRRRA gratulacje mam nadzieje za 5 jak bykNo ludziska' date=' w tym roku na sylwka bedzie grał wam znany DJ (WC) [/quote']Rewelacja, zarząd sprowadził tego DJ-a z zagramanicy za ogromny szmal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam wszystkich i tych z długim dystansem i tych z całkiem małym :) Pomimo mojego małego udzielania sie na forum, czasami Was jednak czytam ;) Chciałabym z okazji Świąt Bożego Narodzenia i zbliżającego się Nowego Roku złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Żebyśmy wszycy razem spotkali się w takim samym gronie za rok (a właściwie nawet większym ;). Szerokiej drogi, równych jak stół asfaltów i rozważnych puszakarzy na swojej drodze. życzy Rebelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Konrado!! TY TY TY TY TY........................ Ty wiesz co....Wszystkiego naj Chłopie. VFR będzie Twoja zobaczysz. :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Chciałabym z okazji Świąt Bożego Narodzenia i zbliżającego się Nowego Roku złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Żebyśmy wszycy razem spotkali się w takim samym gronie za rok (a właściwie nawet większym :). Szerokiej drogi, równych jak stół asfaltów i rozważnych puszakarzy na swojej drodze.OCZYWISCIE WAM WSZYSTKIMZYCZA GENERAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kochani mam smiutna wiadomość wczoraj mój Piotrek miał wypadek motocyklowy... czeka go operacja nogi... w sumie nie wiele wiecej moge Wam dzis powiedziec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kochani mam smiutna wiadomość wczoraj mój Piotrek miał wypadek motocyklowy... czeka go operacja nogi... w sumie nie wiele wiecej moge Wam dzis powiedziec Straszne... CO się stało? Pozdrów go od nas i niech szybko wraca do zdrowia... I jak tu teraz składać życzenia radosnych świąt???!!! By Święta były dla was spokojne i pogodne, byśmy wszyscy zdrowi i szczęsliwi spotkali się znowu już wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 i mam smiutna wiadomość wczoraj mój Piotrek miał wypadek motocyklowy... czeka go operacja nogi... w sumie nie wiele wiecej moge Wam dzis powiedziec Próbowałam dowiedziec sie czego swiecej na gg od Ani ale chyba uciekla do szpitala.Macie telefon do Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Kochani mam smiutna wiadomość wczoraj mój Piotrek miał wypadek motocyklowyRany julek :!: Jak i gdzie się to stało? Aż trudno uwierzyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 specjalne PZDR! dla Bandziora! wracaj szybko do zdrowia! PS współczuję dzwonu, niestety łatwo o tego typu przygody przy tej temperaturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 1. Wesolych swiat dla wszystkich 2. Spoznione zyczenia urodzinowe dla wszystkich ktorych pominalem 3. Wiecej info nt. Bandziora prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam! Kochani! Życze Wam zdrowych i wesołych świąt. Szczęśliwego Nowego Roku. Oby był on dla Was pomyślny, aby przyniósł Wam samą radość i szczęście. Abyśmy mogli radować się na wspólnych spotkaniach. W takim samym albo większym gronie. Dla Bandziora powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 wczoraj mój Piotrek miał wypadek motocyklowy... czeka go operacja nogi... w sumie nie wiele wiecej moge Wam dzis powiedziec NO TO WITAMY GO W GRONIE złamasow,SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA ,PRZEMIŁYCH PIELEGNIAREK ITD :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Przede wszystkim to Bandziorowi życze szybkiego powrotu do zdrowia, oby Cie tam dobrze poskładali!!!Dzieki bardzo za zyczonka, zrobilem sobie dzis cudowny prezent :lol: , polatanka byla bardzo zacna. Życze Wszystkim Wam wesołych i spokojnych Świąt, i obyśmy za rok byli znów w komplecie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi