Carioka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 No to ja z moją Misią będziemy czekać w rejonie Reala' date=' albo juz na autostradzie, bośmy są z prawego brzegu. Jeszcze się zdzwonimy.[/quote']Niedźwiedź czekajcie na nas na pasie - chociwelskim o 16 ruszamy, przez real nie przemykamy bo ciulowa droga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Niedźwiedź czekajcie na nas na pasie - chociwelskim o 16 ruszamy' date=' przez real nie przemykamy bo ciulowa droga.Pozdrawiam[/quote'] Czołem Wszystkim ;) W takim układzie my z moją Misią i Kajką :P :) od 16.15 powinniśmy być na drugim parkingu lotniska na "chociwelce". Gdyby się miało coś zmienić - będę dzwonił. ;) Pytanie jeszcze do Marka i Małgosi - kiedy Wy lecicie? Mamy nadzieję, że w piątek :twisted: I jeszcze jedno według przepowiedni telewizji, Internetu i mojej własnej pogoda ma być :lapagora: :lapagora: :lapagora: Zresztą, co nam pogoda :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam takie małe pytanko...ale czy ktoś zamówił pogodę na ten zlot Bo ja jak tak patrzę przez to swoje okno i wpadam w depresyjkę małą Ja zawsze zamawaim pogode i kazdy jest zadowolony!Nawet Marek Sosnowski przegrał ze mna browarka:DW kazdym razie juz pisalam ze bedzie dym Gitta kontra Pogoda jesli się nie poprawi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja zawsze zamawaim pogode i kazdy jest zadowolony!Nawet Marek Sosnowski przegrał ze mna browarka:D W kazdym razie juz pisalam ze bedzie dym Gitta kontra Pogoda jesli się nie poprawi!!!! Nie...no... jeśli tak to...mi ulżyło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam! Gitta Postawie Tobie jeszcze jedno piwo tylko zorganizuj pogodę bezdeszczową. My jedziemy jutro tzn. w piątek. Godzina jeszcze nie ustalona. Jedziemy z Siurytem. To D-O-Z-O-B-A-C-Z-E-N-I-A w Złocieńcu. ;) ;) :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Hura hura wszyscy jedziemy do Krakowa. Wezcie kubki bo ma padać. oczywiscie alkohol na mózg :-D [ Dopisane: 26-08-2005, 00:04 ]A zobaczcie jak Marek Sosnowski sie cieszy. Spójrzcie tylko wyżej na jego avatarek. Poprostu gotowy do jazdy :!: :-D :-D :-) :-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pospieszny do zlocienca, ten o 19, wyjezdza z WALOW.pasazerow chetnych do zalapania sie na tą ture uprasza sie o zalozenie sliderow - vidlak podszywając sie pod TP. S.A. ustalił predkosc podróżną na 160 kph - bedzie ostro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tak,żeby cos fajnie było, to ja z Majorem jedziemy w sobotę koło 15-ej. Zajmijcie tradycyjnie dla nas miejsce pod namiocik. Pozdrawiam i bawcie sie dzisiaj dobrze, aha no i koniecznie wypijcie za nasze zdrowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 aha no i koniecznie wypijcie za nasze zdrowie Taaak jest. Ma sie znaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam! Gitta Postawie Tobie jeszcze jedno piwo tylko zorganizuj pogodę bezdeszczową. My jedziemy jutro tzn. w piątek. Godzina jeszcze nie ustalona. Jedziemy z Siurytem. To D-O-Z-O-B-A-C-Z-E-N-I-A w Złocieńcu. No się zrobi.Pyrzyce my o 12 wyjezdzamy z Wałow i jedziemy po FETORSA(znaczy sie mojego szwagra Adasia)i kuzynke do Drawska a z tamtąd oni rucholem z nami naginaja na zlot tak wiec bedziemy pierwsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pospieszny do zlocienca, ten o 19, wyjezdza z WALOW.pasazerow chetnych do zalapania sie na tą ture uprasza sie o zalozenie sliderow - vidlak podszywając sie pod TP. S.A. ustalił predkosc podróżną na 160 kph - bedzie ostro ;) szkoda że piątek mam z głowy :/ czym prędzej dojadę w sobotę rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 szkoda że piątek mam z głowy :/ czym prędzej dojadę w sobotę ranoA może jakieś male przywitanko na forum :roll: Pozdrawiam i bawcie sie dzisiaj dobrze, aha no i koniecznie wypijcie za nasze zdrowie My przez to, że ciągle musimy pić Twoje zdrowie to juz w nalug wpadamy, a może tak sama w końcu sie z nami nadziobierz. W kazdym razie juz pisalam ze bedzie dym Gitta kontra Pogoda jesli się nie poprawiNa wszelki wypadek wiozę ci rekawice bokserskie. :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To by było na tyle tego pracowania. :) Klapie laptopem i pędzę odpalać Maxa. :idea: O 16.15 czekam z moimi dziewczynami na "chociwelce" na pospieszny relacji Wały-Złocieniec. Ten o 16.00. ;) :P Cześć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pospieszny do zlocienca, ten o 19, wyjezdza z WALOW.pasazerow chetnych do zalapania sie na tą ture uprasza sie o zalozenie sliderow - vidlak podszywając sie pod TP. S.A. ustalił predkosc podróżną na 160 kph - bedzie ostro ;) Mój Vulcan tego nie wytrzyma ;) pozdroGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 to jak czy ktoś jedzie w sobotę i o jakich godzinach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi