Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 a istnieją oponki tzw. slicki (czy jakoś tak) na taki rozmiar??bo te oponki co mam, to nie dość ze sie nieładnie prezentują, to jeszcze musze i tak wymienić ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Sa opony do motorowerow o tzw. profilu szosowym - przypominaja one slicki :-) ale kosztuje "pare" zlotych wiecej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Sa opony do motorowerow o tzw. profilu szosowym - przypominaja one slicki :-) ale kosztuje "pare" zlotych wiecej ;-) heh, mam nadzieje ze to faktycznie pare,a nie jakiś majątek a jaki to bedzie rozmiar na ten taki motocyklowy (wiecie o co mi chodzi??) np. 120/70 - 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Jak kupowałem gumy do jawki to chciałem sobie kupić takie "slicki" Opony były na felgi 16", ale podobno niepasują do jawki. Strasznie się wtedy wk**iłem i zostało mi kupić zwykłe opony czyli: Z przodu Heidenau czy coś takiego (to też są szosóki ale nie takie jak chciałem) i z tyłu Dębica SFINKS (jest to opona o grubszym bieżniku, dobra do jazdy po polnych drogach :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 znalazłem fajne oponki, rozmiar jest, ale kosztują ok.80 zetahttp://www.motorad.pl/mrk56.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Niegłupie te oponki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 mam już zębatkę z12. W tym tygodniu postaram się nią założyć i zobaczę jak będzie się ciagła. I czy wiedzie do mnie pod dom na wsi bo jest tam spora góra. Musze tam teraz na z11 wieżdżać na jedynce, ale i tak dobrze się ciągnie pod górkę, przyśpiesza pod nią bardzo żwawo. Rozpędza się pod nią na jedynce aż do "odcięcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 25 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2003 kurde sam jestem ciekaw jakies zmiany odczujesz po zmianie zembatki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 kurde a do simsona orginalna opona 90 zl a jakas nieorginalna 70 czy jakos tak lol :D a do jawencji 80 zl i wieksze sa i tansze :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 23 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2003 Trzeba wzjasc pod uwage ze moto może nie dać sobie rady na 14. Bedzie miało mniejsze przyspieszenie ale wjeksza predkość. Ja jak zmieniłem w Jawce z 11-13 dało mi to 10 km/h :D Nie zakładałem 14 bo jawencja była by za mułowata na starcie ,a czego takiego nie lubie. A mogłbym założyć bo moja jawencja ma orginalnie przejechane 7200 km :D i ma zarabistego kopa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi