qiun Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tak jak w temacie poszukuję stelaża do Hondy CBR F3 na 3 kufry. Zgrzebałem już cały necik lecz jedyne co znalazłem to mocowanie Monrack. Znalazłem tez : http://hepco-becker.de/anbauanleitungen/650162.0001.pdf lecz mocowanie jakie jets pokazane na rysunku wątpię żeby wytrzymało 3 kufry 41 litrowe Jeżeli macie może jakieś schematy jak je można wykonać, albo gdzie taki można kupić to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 chcesz kupić, czy pytasz co kupić? bo jeśli to pierwsze, to zły dział... a co do stelaża hepco: tak, on jest na 3 kufryjeśli się upierasz przy komplecie, na twoim miejscu rozważyłbym wingrackajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 jeśli się upierasz przy komplecie, na twoim miejscu rozważyłbym wingrackajsz Nie ma wingracka do CBR 600. Rozeznawałem do F4 i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie ma wingracka do CBR 600. Rozeznawałem do F4 i lipa. hmm? przecież wingrack jest uniwersalny, zmieniają się tylko mocowania. czyli w razie czego wystarczy dopasować/ dorobić tylko je - czyżbym się mylił? ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hmm? przecież wingrack jest uniwersalny, zmieniają się tylko mocowania. czyli w razie czego wystarczy dopasować/ dorobić tylko je - czyżbym się mylił? ;) jsz OK, to w takim razie tak: Givi nie robi mocowań WingRacka do CBR 600, a mocowania jużsą pod konkretny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qiun Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 OK, to w takim razie tak: Givi nie robi mocowań WingRacka do CBR 600, a mocowania jużsą pod konkretny model. No dokładnie, nie spotkałem się z modelem wingrack'a do CBR F3. Osobiście oglądałem wingrack'a do CBR i niestety ale nie pasuje. Tak więc zostaje mi chyba zrobienie stelaża :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tak jak w temacie poszukuję stelaża do Hondy CBR F3 na 3 kufry. Zgrzebałem już cały necik lecz jedyne co znalazłem to mocowanie Monrack. Znalazłem tez : http://hepco-becker.de/anbauanleitungen/650162.0001.pdf lecz mocowanie jakie jets pokazane na rysunku wątpię żeby wytrzymało 3 kufry 41 litrowe Jeżeli macie może jakieś schematy jak je można wykonać, albo gdzie taki można kupić to będę wdzięczny. Kumpel ma taki jak w linku Hepco-Becker do VFRki 800 i daje radę, chłopak dużo śmiga po europie z trzema kuframi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 OK, to w takim razie tak: Givi nie robi mocowań WingRacka do CBR 600, a mocowania jużsą pod konkretny model.Kolega ma wingracka założonego do cbr 600 f3, ale chyba ma przerobione mocowania. Widać, że dla chcącego nic trudnego :) http://bikepics.com/pictures/691487/ pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Kolega ma wingracka założonego do cbr 600 f3, ale chyba ma przerobione mocowania. Widać, że dla chcącego nic trudnego :icon_question: http://bikepics.com/pictures/691487/ pzdr @starte Pewnie się da :wink: Jednakowoż gotowca nie ma, ja stwierdziłem że nie będę robił z CBRki jucznego muła i ograniczyłem się do Monorack + kuferek Givi. JAk będzie potrzeba to pójdzie jeszcze torba na fotel pasażera i powienienem się w tym ogarnąć. W 2 osoby na 1 maszynie dalekich przelotów póki co nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie wiem czy kogoś zainteresuje, ale jak ja jeździłem F3 to miałem wielki problem żeby znaleźć takie cuś, a tu za 40zł "Kup teraz" NÓWKA!!! Honda CBR 600 F `97 - stelaż GIVI pod Wingrack Pzdr Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi