Strażak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 cezsek, sobota odpada służba :crossy:jadę w piątek około 16 - 17 na 2 - 4 godz. może kilka maszyn dołączy do mnie w Opolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 cezsek, sobota odpada służba :icon_mrgreen:No szkoda.Ja z kolei nie bardzo mogę w piątek... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 ja zabieram się już za polerowanie chromów :bigrazz: :rolleyes: :rolleyes: :banghead: :crossy: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja wpadam w piątek ale zostaje pod namiotem bo policja wciąż nie chce uwierzyć że po pijaku prowadze znacznie lepiej :biggrin: :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilivampire Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zostaje ktoś z Was dzisiaj na noc? Jakie macie przewidywania co do pogody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No ja zostaje :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Moto już naszykowane ,będę dzisiaj i jutro na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junak24 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 WITAM, JEDZIE KTOŚ W SOBOTĘ PRZEZ OPOLE DO STAREGO OLESNA? JEŚLI TAK TO CHĘTNIE BYM SIĘ DOŁĄCZYŁ. WIE KTOŚ MOŻE CZY BĘDZIE PARADA A JAK TAK TO O KTÓREJ?DAREK-YAMAHA DRAG STAR 1100 :-) :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 parada bedzie prawodpodobnie ok. 13.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 siemkajesli macie jakąś fotkę, ktora powinna znaleśc się w trofeach, to przeslijcie ja na mojego meila wraz z opisem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Swoją drogą to impreza nawet udana :crossy: Tyle palenia gumy jeszcze chyba nie widziałem :buttrock: Jeden minus to mało harley'ów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A czy ilosc Harleyow wplywa na jakosc zlotu? Ja jakos nie zauwazylem takiej zbieznosci.:flesje:Chcesz duzo HD poogladac to jedz do Karpacza tyle, ze jesli Ty nie masz HD to i tak Cie nie wpuszcza wiec wtedy moze naprostujesz swoje poglady na temat mitu HD...;) AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 dzięki za przybycie na imprezę było naprawdę GRUBO a jak przystało na burn out party jarańska było wiele ofiary zatarte silnikiprzegrzane silniki wycieki płynówzerwany łańcuch szlify i wiele innych a jesli chodzi o harasy to w legnicy był zlot hd organizowany przez HDC wrocław i tam sie lansowali za skromny wjazd 150 od łeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Oj to sie cenią :banghead: 150zł :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ale był bardzo ładny WLA :clap: http://img357.imageshack.us/img357/3264/obraz169largeie5.jpg W konkursie custom zwyciężył odlotowy motocykl:http://img49.imageshack.us/img49/6972/obra...ommediumbr6.jpg w innym z kolei triumfował zielony potwór :buttrock: http://img514.imageshack.us/img514/4411/ob...92mediumqm4.jpg moja SusieQ załapała sie na 3 miejsce (na 3 motocykle :biggrin: )http://img177.imageshack.us/img177/9573/susieqve4.jpg a nad całością czuwał największy pojazd na zlocie:http://img49.imageshack.us/img49/5012/obraz266mediumec1.jpg no i było dużo dymu ale fotki mi nie wyszły :banghead: może ktoś wrzuci? PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi