Dymo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Heja wszystkimJa właśnie rozpoczołem sezon. Tu gdzie obecnie jestem czyli w okolicach Aachen w Nadrenii sezon ruszył. Ten weekend to 12 - 13 stopni C więc melodia zabrzmiała hmmm i to jak aż się serce raduje Pozdrawiam serdecznie a jak ktoś planuje jakiś wypad do Europy tzw zachodniej to może do zobaczenia. PS Namawiam tutaj grupkę to wypadu do kraju nad Wisłą na jakiś zlocik.Mam tu w Bazie http://www.e3a.nato.int/ kilku jeżdżących na HD i podobnych więc może się uda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Przecież jesteśmy w Europie zachodniej ;) A w PL jest spoko. Bynajmniej dziś w Bydgoszczy 12st i słoneczko, nakręciłem 200km po okolicy a w UK śmigam całe dnie przez cały rok robota jako kureir moto ale tam klimat sprzyja - brak zimy, tylko deszcze cały rok Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Żeby sezon rozpocząć, trzeba najpierw zakończyć poprzedni, ale zimy mamy takie, że nie ma okazji na kończenie sezonu. Mój sezon trwa bez przerwy już drugi rok. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Żeby sezon rozpocząć, trzeba najpierw zakończyć poprzedni, ale zimy mamy takie, że nie ma okazji na kończenie sezonu. Mój sezon trwa bez przerwy już drugi rok. :lalag: No w zasadzie masz racjęTej zimy ciężko się doszukać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkmurawski Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Żeby sezon rozpocząć, trzeba najpierw zakończyć poprzedni, ale zimy mamy takie, że nie ma okazji na kończenie sezonu. Mój sezon trwa bez przerwy już drugi rok. :) to prawda, klimat się zmienił, więc sezon będzie trwał cały rok. pewnie upadną zloty na rozpoczęcie i zakończenie sezonu. ja jeszcze nie zakończyłem poprzedniego i wyglada na to, że płynnie przejdę w sezon 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moth Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 j-w, sezon trwa dla mnie cały czas z przerwą na listopad-grudzień...nie wiem czy się cieszyć czy nie, w koncu jak przyjdzie zima to mina zrzędnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Dobrym dowodem na trwanie sezonu jest to co się dzisiaj(wczoraj) w bydgoszczy działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja rozpoczynam jak tylko bebe mial motocykl (czyt. 2 tygodnie)Pozdrawiam marian00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sprawa czysto indywidualna :icon_mrgreen: Jeden jezdzi caly czas, bo tylko lezacy snieg jest powodem do postawienia moto w garazu, a drugi czeka na temperature bardziej przyjazna. A tak na marginesie, chcial bym pogadac z tymi co teraz jezdza w temp. graniczacej z 0 stopni, tak za jakies 20 lat. Zobaczymy, czy wtedy beda tacy dzielni. :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 yacey to bedzie trzeba stwierdzic za 20 lat :biggrin: ja jezdze od WOŚP powoli i krotkie trasy bo jak jest + 12 i swieci slonce to akurat w robocie siedze. Pozdrawiam juz smigajacych, jak czlowiek pojezdzi to mu sie wreszcie w glowie wlasciwie uklada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo28 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W sobotę trochę pojeździłem po swojej okolicy piękne słońce plusowa temperatura to można powiedzieć że sezon rozpocząłem pozdrawiam Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja nie zakonczylem poprzedniego. jezdzilem w listopadzie, grudniu, styczniu no a w lutym to juz chyba pojdzie pelna para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja nie zakonczylem poprzedniego. jezdzilem w listopadzie, grudniu, styczniu no a w lutym to juz chyba pojdzie pelna para. No i po co tyle halasu oto globalne ocieplenie? Dobrze jest! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ale ja nie mam problemu z ociepleniem. mi pasi :biggrin: wiec nie rozumiem dlaczego cytowales akurat mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Przecież jesteśmy w Europie zachodniej :) A w PL jest spoko. Bynajmniej dziś w Bydgoszczy 12st i słoneczko, nakręciłem 200km po okolicy a w UK śmigam całe dnie przez cały rok robota jako kureir moto ale tam klimat sprzyja - brak zimy, tylko deszcze cały rok Dobrze, ze mgiel nie ma :biggrin: Ja moj rozpoczalem w ta Niedziele ( Endurakiem ) :eek: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi