..::siwy::.. Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Kupiłem niedawno motor penta dakarino i chciałbym sie dowiedzieć w końcu ile ma on biegów po odblokowaniu. Zablokowana ma 4 biegi i słyszałem że ma 5 i słyszałem też że ma wogule 6. I chciałbym sie dowiedzieć ile tak naprawde ma biegów i jak to można odblokowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nikt nie odpowie na to pytanie, gdyż jest to bardzo rzadki model. Zdejmij dekiel od strony sprzęgła i obejrzyj automat zmiany biegów, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 kolega ma pentine dakarine:P jak nie zappomne to sie spytam ile ma. ale napewno nie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Kuba, ten Twoj kolega pisal na tym forum, w dziale motorowerow. Siwy odpal wyszukiwarke i looknij tam :P Tam powinno wszystko pisac. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::siwy::.. Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 przegoglowałem chyba wszystko na temat tego motoru. I już sam nie wiem. Zgłupiałem do reszty. A poza skrzynią biegów i wydechu gdzie mogą być blokady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipecki Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Modul, w gaznik moga byc wrzucone duzo mniejsze dyszy ale to rzadkosci to chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 a ile Ci leci? jak kompresja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::siwy::.. Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Leci 60 km/h :/ a kompresja nie wiem jaka;/ a ile chcesz za tą pegaso?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Leci 60 km/h :/ a kompresja nie wiem jaka;/ a ile chcesz za tą pegaso??To sprawdz kompresje, moze silnik sie konczy :icon_twisted: a za Pegaso chce 4500 zl.http://allegro.pl/show_item.php?item=306938831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 mit który krąży nad tym motorem głosi że ma on 5 biegów. co do odblokowania to najlepiej rozebrać silnik i sie dowiedzieć co tam tak naprawde siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi