Someone Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. Wiem ze polecacie Suzuki GS500E na pierwsze moto, ale ciekawy jestem jaka wedlug Was jest najlepsza 500ccm? Interesuja mnie motory wyprodukowane w latach 1998-2003 - bo taki chce zakupic. Pozdrawiam.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 czołem temat najbardziej popularny na tym forum, zalecam użycie wyszukiwarki. Bezapelacyjnie najlepsza jest cb500, potem już od 2004 dostępna cbf 500-> jeszcze lepsza, z racji zawieszenia, wyglądu, opon oraz kilku innych drobiazgów. pozdr.davgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jako były użytkownik w 100% polecam CB500 w wersji S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Od jakiegos czasu gdy wchodzę na ten dział forum to widzę takie tamaty. Czy tak trudno jest najpierw poszukać w szukajce tematów poświeconych GS-owi, CB. GPZ itp itd...?Odpowiedzi są zawsze takie same ! Potem jest płacz,że tematy trafiają do oczyszczalni. Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wszystko zależy od gustu każdemu podoba się coś innego- jeśli wolisz model z owiewkami to wybierzesz Hondę CB500S lub Suzuki GS500F- jeśli wolisz "gołą" wersje to kupisz Hondę CB500 lub Suzuki GS500Eoba motorki są porównywalne, oczywiście różnią się marką :biggrin: Honda ma kilka koników więcej.Z 500 masz jeszcze Kawasaki ER-5 (goła wersja) i GPZ500 (z owiewkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Someone Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A co sadzicie o CBR NSR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A co sadzicie o CBR NSR? jeszcze jedno pytanie, na które dziesiątki odpowiedzi znajdują się w wyszukiwarce i temat zostanie zamknięty :icon_razz: wracając do pytania o "wygląd ścigacza": kawa gpz500. opisy w archiwalnych postach, czyli odsyłam do wyszukiwarkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wracając do pytania o "wygląd ścigacza": kawa gpz500. opisy w archiwalnych postach, czyli odsyłam do wyszukiwarkijsz popieram jeszue kawa gpz 500 rulezz :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi