Skocz do zawartości

GSX-R CUP 2008

CRASH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no panowie i panie - rusza puchar gixxxera '08 :wink:

po ubieglorocznych malych i wiekszych wpadkach, Jacek obiecal, ze tym razem wszystko bedzie na tip-top... mamy miec wlasne miasteczko, wyzerke, porzadne opony i wiele innych atrakcji :smile: beda nawet D209 :icon_rolleyes:

oczywiscie ekipa warszawskich cffaniakow na czele ze mna :wink: zamierza poszalec troche w tym sezonie - pozdro, grzes, arek, kuba, janek - ktos jeszcze sie wybiera???

czy ja wiem... zauwaz, ze w pakiecie 3a masz bardzo duzo potrzebnych rzeczy (racingowych) oraz 6 kompletow opon :icon_exclaim:

---><---

PAKIET 3A cena 10 000 zł

dla posiadaczy motocykli Suzuki GSX-R

obejmuje: PAKIET 2 powiększony o: 2 zębatki przednie, 3 zębatki tylnie aluminiowe, łańcuch #520 Afam, zestaw do czyszczenia filtrów powietrza BMC, pompę hamulcową Brembo, koce grzewcze Capit, buty Daytona-model Moto Fun, kurtka RS Taichi, olej i środki smarne Shell, przeciwwagi kierownicy, oraz rolki mocowane do wahacza Yoshimury, 6 kompletów opon Dunlop GP Racer D209 Soft compound-przód, Medium compound-tył, sprężyna amortyzatora tylnego Hyperpro, komplet wyścigowych klocków hamulcowych Carbone Lorraine.

---><---

poza tym, mimo ze jest to puchar dla amatorow - swoje musi kosztowac... zobacz jakie pakiety ma Pawelec - albo z motocyklem, albo wogole !!! oczywiscie, ktos moze powiedziec, ze tam organizacja lepsza, nagroda wieksza itd, ale jak dla mnie nie o te nagrode chodzi - PURE FUN - to wszystko na czym mi zalezy!

.

.

.

.

.

.

.

i skopac dupe Śliwie :icon_twisted:

Arek, dla tych co maja moto, ALE z poprzedniego roku :icon_twisted: kupione do pucharu :icon_exclaim: a nie tak jak my - kupione gdziekolwiek, kiedykolwiek, oby GSX-R...

pomarzyć dobra rzecz :bigrazz:

sie polata - sie zobaczy, pamietaj o szykance :lalag:

Nie ale gdyby teraz był wymagany to stanowiłby dodatkowy koszt poza pakietem dla tych którzy go nie mają. Jak myslicie, brać pakiet 2 z owiewkami bikeplast czy szukać jakichś tańszych owiewek? (malowanie mam po kosztach lakieru)

Edytowane przez redline

roznica pomiedzy 1 a 2 wynosi 1500 PLN, a dostajesz tylko owiewki... wiec sam sobie przekalkuluj... jesli moge ci cos doradzic, to najbardziej oplaca sie pakiet z oponami - jesli nie zuzyjesz wszystkich, to spokojnie wezmiesz 800-100 za komplet, z uzywek tez zyskasz 400-500 PLN za komplet... chyba, ze kupisz gdzies opony w extra cenie, ale jakos tego nie widze

Opony tak czy siak trzeba będzie kupić ale 10 koła za pakiet nr.3 to dla mnie za wiele. Narazie kombinuje w ten sposób żeby załatwić jeszcze z 2 komplety tańszych D208 (jeden już mam) na treningi i kwalifikacje a na wyścig trzeba będzie już D209 (mam nadzieje że dwa wyścigi wytrzyma jeden komplet). To wszystko przy uwzględnieniu faktu że nie zmieni się regulamin pod tym względem.

Edytowane przez redline

no panowie i panie - rusza puchar gixxxera '08 :clap:

po ubieglorocznych malych i wiekszych wpadkach, Jacek obiecal, ze tym razem wszystko bedzie na tip-top... mamy miec wlasne miasteczko, wyzerke, porzadne opony i wiele innych atrakcji :crossy: beda nawet D209 :banghead:

oczywiscie ekipa warszawskich cffaniakow na czele ze mna ;) zamierza poszalec troche w tym sezonie - pozdro, grzes, arek, kuba, janek - ktos jeszcze sie wybiera???

Po ch*j mi miasteczko, wolałbym papier w sraczu i wodę, która się leje a nie kapie :P Opony.....hmmm zobaczymy. A miasteczko sam sobie zbuduję, hehe :) z Wami ziomki

a co sadzicie o koncepcji jak kombinuje Grandys zeby ostatnia runda byla razem z Pucharem Europy?

mi sie podoba, bedzie mozna obejrzec sobie wszystko z bliska lazac z lanserskimi plakietkami "zawodnik" hehe

pakiet jest troche drozszy to nie ulega watpliwosci, w wsiekszosci dostajesz pierdoly ktore moga sie przydac ale nie musza, mozna sie juz zastanowic nad pakiet1/pakiet2 +wlasne opony, moze to wyjsc taniej (stawiam jakies 6-6.5k+wpisowe~=7-7.5k+ ew. owiewki+malowanie~= 8.3-8.8k)

Siemanko

Widze, ze bedziemy sie scigac w wspolnym gronie!!! Ja zdecyduje sie na pakiet 3a, lecz myslalem nad pakietem 1 lub 2 !! Pytanie do scigajacych czy mozna to rozdzielic jakos na raty!! Bo slyszalem, ze w zeszlym roku bylo najpierw 1000 zl na wstep potem w polowie 3000 zl a na koncu 3300 zl !! Czy to prawda??

Pozdrawiam Młody

Zbieram na pakiet tutaj moje aukcje dla wlascicieli gixxerów spuszcze cos z cen :icon_razz:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2620895