Reddei Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 http://www.motogen.pl/multimedia/stunt/art...otard-1100.html Ja jestem pod wrażeniem jak te Ducati można dość łatwo opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Po pierwsze link nie dziala - strona sie otwiera jednak brak filmiku. 2. kto je opanowal ? TY ? I skad wiesz ze latwo ? :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wszystko dziala normalnie tu masz link do youtube. Ja go nie opanowalem... jeszcze, :biggrin: ale napewno zrobil to Ernie Edub Vigil.Ten filmik przekonal mnie do tego moto i jak tak zaczalem kolejne klikac z Hypermotardziem to takie drifty w prawie kazdym filmie, a Ty nie lap mnie za słówka tylko gawarij co Niemcy tutaj o nim powiedzialy: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ten filmik przekonal mnie do tego moto i jak tak zaczalem kolejne klikac z Hypermotardziem to takie drifty w prawie kazdym filmie, bo w prawie kazdym filmie latają zawodowcy... i dlatego wyglada to na takie proste. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Noo... ten koleś jest naprawdę niezły :icon_rolleyes: Szacuneczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Noo... ten koleś jest naprawdę niezły :icon_twisted: Szacuneczek... I do tego przecudny Hypermotard :icon_exclaim: Ekstra maszynka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jedna sprawa, ze Ducati swietna sprawa. Druga, ze podobny potecjal drzemie w wielu innych motocyklach. A wydobedzie go dobry kierowca :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ale dzwięk tego Ducata to mnie powala :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 I do tego przecudny Hypermotard :flesje: Ekstra maszynka :) Sama prawda. Zajebisty wyglad i dzwiek.A jakie powerslidy koles wyczynia :icon_rolleyes: .... Pomarzyc mozna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Noo zarąbiscie wymiata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Lubię takie rzeczy, nawet bardzo. Może nawet tym bardziej, że nigdy nie będę tak umiał :icon_razz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Niezły gostek. Cyrkle kręci jak Pfeiffer :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ale dzwięk tego Ducata to mnie powala :biggrin: Termignoni robi swoje :icon_twisted:Exhaust sound: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) jak wsiadzie jakis fachowiec to i na gold wingu sie sklada na kolano, co nie zmienia faktu ze wloski motor nie nalezy do najlepszych Edytowane 1 Lutego 2008 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 co nie zmienia faktu ze wloski motor nie nalezy do najlepszychA właśnie, że włoskie są najlepsze :wink: :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi