Skocz do zawartości

Wfm- linka hamulca przedniego i linka predkosciomierza

max264
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szukaj w necie firmy pod nazwą Skuter Dębica jak głosi nazwa z Dębicy. Mają częsci do weteranów. sprzedaż przez internet itd. Zawsze biorę od nich jak w okolicznych sklepach nie ma czegoś. Pozdro.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Szukaj w necie firmy pod nazwą Skuter Dębica jak głosi nazwa z Dębicy. Mają częsci do weteranów. sprzedaż przez internet itd. Zawsze biorę od nich jak w okolicznych sklepach nie ma czegoś. Pozdro.

Znam ich bardzo dobrze. biore wiele rzeczy u nich.ale wlasnie tych 2 rzeczy nie maja :flesje:

Aha. To lipa. Bede w PL to moge luknąć w okolicznych Motozbytach ale to dopiero za 2-3 tygodnie. Znajomi prowadzą hurtownię częsci do moto PRL i znają każdy sklep/motozbyt w PL i rózne cuda wynajdują bo dostarczają częscie do owych sklepów.

Sprawdź też hurtownię Moto Impex z Solca Kujawskiego. Pozdro.

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

• 2 tygodnie później...

Nie ma na allegro?

Od "Wuechy" nie podejdą??? Bo tych jest milion (i w każdym sklepie są) - podobnie jak i linki przykładowo do Junaka i Osy - też można je dostać w każdym sklepie (kupowałem w pierwszym lepszym);

Do WFM też są na pewno!

Edytowane przez Paolo350

Linka przedniego od WSK moze nie pasić ale watro przymierzyć. Linki licznika w ogóle bo WFM ma chyba napęd w tylnym kole czyż nie? element na samej górze stery części na ponizszym foto to własnie linka licznika mojej WFM. wiem ze SHL też ma napęd z tylnego koła więc szukaj od SHL. W garażu mam kilka linek od SHL więc porównam je długością i końcówkami z linką WFM. Napiszę na dniach wyniki.

Wiem, że można dostać linkę do licznika do Osy (napęd w tylnym kole) - może podejdzie;

Linki ogólnie są dorabiane przez wszelakich rzemieślników i sprzedawane w sklepach motoryzacyjnych (do Junaka i Osy kupowaliśmy w pierwszym lepszym sklepie w Przemyślu - nawet są linki typu "WSK Dudek - i Junak Chopper :) - wszystkie mieli oprocz licznika - ale chyba Skuter Dębica ma).

W razie gdyby była to jakaś "fest nietypowa" linka to można udać się do warsztatu i da się ją dorobić według wzoru.....

Edytowane przez Paolo350