max264 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 wie moze ktos od czego podpasowac lub ew dostac lub dorobic? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Stycznia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Stary... w każdym warsztacie robiącym linki zrobią Ci to po 10 zł/szt.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 dokladnie, a jak nie to od wsk tez powinny pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dominik tylko jest taki problem ze nie mam starej linki na wzor.. i to jest ta kapa Jacus. linka hamulcowa jest inna i predkosciomierza tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Szukaj w necie firmy pod nazwą Skuter Dębica jak głosi nazwa z Dębicy. Mają częsci do weteranów. sprzedaż przez internet itd. Zawsze biorę od nich jak w okolicznych sklepach nie ma czegoś. Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Szukaj w necie firmy pod nazwą Skuter Dębica jak głosi nazwa z Dębicy. Mają częsci do weteranów. sprzedaż przez internet itd. Zawsze biorę od nich jak w okolicznych sklepach nie ma czegoś. Pozdro. Znam ich bardzo dobrze. biore wiele rzeczy u nich.ale wlasnie tych 2 rzeczy nie maja :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Aha. To lipa. Bede w PL to moge luknąć w okolicznych Motozbytach ale to dopiero za 2-3 tygodnie. Znajomi prowadzą hurtownię częsci do moto PRL i znają każdy sklep/motozbyt w PL i rózne cuda wynajdują bo dostarczają częscie do owych sklepów. Sprawdź też hurtownię Moto Impex z Solca Kujawskiego. Pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 byl bym bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie ma na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Nie ma na allegro?Od "Wuechy" nie podejdą??? Bo tych jest milion (i w każdym sklepie są) - podobnie jak i linki przykładowo do Junaka i Osy - też można je dostać w każdym sklepie (kupowałem w pierwszym lepszym);Do WFM też są na pewno! Edytowane 5 Lutego 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Linka przedniego od WSK moze nie pasić ale watro przymierzyć. Linki licznika w ogóle bo WFM ma chyba napęd w tylnym kole czyż nie? element na samej górze stery części na ponizszym foto to własnie linka licznika mojej WFM. wiem ze SHL też ma napęd z tylnego koła więc szukaj od SHL. W garażu mam kilka linek od SHL więc porównam je długością i końcówkami z linką WFM. Napiszę na dniach wyniki. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Wiem, że można dostać linkę do licznika do Osy (napęd w tylnym kole) - może podejdzie;Linki ogólnie są dorabiane przez wszelakich rzemieślników i sprzedawane w sklepach motoryzacyjnych (do Junaka i Osy kupowaliśmy w pierwszym lepszym sklepie w Przemyślu - nawet są linki typu "WSK Dudek - i Junak Chopper :) - wszystkie mieli oprocz licznika - ale chyba Skuter Dębica ma). W razie gdyby była to jakaś "fest nietypowa" linka to można udać się do warsztatu i da się ją dorobić według wzoru..... Edytowane 7 Lutego 2008 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi