legut7 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Wszedzie mniej wiecej tak samo - 900zl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 dzieki. troche drogo. w Tarnowie za 500 zł zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roderic Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witam, Postanowiłem ostatnio spróbować swoich sił na motorze. Nigdy wcześniej nie jeździłem więc musze się uczyć od podstaw. Jaką szkołę w Krakowie polecacie? Ma ktoś jakieś opinie na temat www.luz.krakow.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja moge tylko coś powiedzieć na temat LOK. Zapisalem się tam bo generalnie opinie jakie slyszalem byly dobre. Niestety o ile sprzęt mieli dobry to instruktorzy nie przemeczali sie zbytnio.Pierwsza jazda: Dzień dobry, jeździl pan kiedyś na rowerze? Tak? To prawie to samo, tu masz pan gaz, tu hamulec, tu sprzęgło, a tu zmiane biegów. No to jazda, z bogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Haha na temat Luz-u ja mam opinie. Otoz jak swego czasu bylem tam zapytac o cene i warunki kursu na A, to pani byla tak zorientowana ze twierdzila ze skoro mam B to nie potrzebuje dodatkowej kategorii na motocykle. :) Poszukaj, bo bylo troche o szkolach w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Visuz , nie wiem kiedy mialeś kurs, ale nic się tam nie zmieniło do tej pory :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roderic Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ech, czyżbym miał zbyt wysokie wymagania szukająć szkoły opisanej np. tutaj: http://www.scigacz.pl/Kryteria,wyboru,szko...kat.,A,261.html ? Czy wspomniany tam Tomek Kulik to tutejszy forumowicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Tutejszy :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja w Krakowie robilem w Sprincie, instruktorzy rowniez zbytnio sie nie przemeczali ale przyznac trzeba ze gadane maja dobra:P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja w Krakowie robilem w Sprincie, instruktorzy rowniez zbytnio sie nie przemeczali ale przyznac trzeba ze gadane maja dobra:P ;) szczegolnie pan K. Tez w koncu w sprincie robilem. Ciekawe czy zmodernizuja maszynki na ten rok, bo jak ja konczylem to Geenek juz ledwie chodzil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 sorki za pytanie bo troche nie w temacie ale ile placiliscie za prawko w krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Cos kolo 750 zl Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ja 450 w loku, już czas temu jakiś, a co do intruktażu to ta sama śpiewka -to jedź na ósemkę i sobie kręć. Tylko się nie wywracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ja 450 w loku, już czas temu jakiś, a co do intruktażu to ta sama śpiewka -to jedź na ósemkę i sobie kręć. Tylko się nie wywracaj. i "nie hamuj przenim hamulcem bo to niebezpieczne" :D ale przynajmniej nie musialem wyjezdzić wszystkich godzin, tylko tyle ile chciałem, płaciłem około 730zeta, ale robiłem łącznie AB wiec miałem rabacik (ceny z przed roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Czy macie może jakieś dokładne namiary na szkołę jazdy którą prowadzi Janusz na Złotej Jesieni w Krakowie. Tyle informacji uzyskałem z opcji szukaj. Kolega chce zrobić prawko A w Kraku a ja niestety nie mogę mu polecić żadnej szkoły. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli nie chcecie tego robić oficjalnie to chociaż na priv jakiś telefon do tej szkoły.Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez sitars Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi