Witt Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 W L*0*K'u obok M1 wykladaja bardzo dobrze teorie, ale co do nauki jazdy motocyklem to calkowiecie odradzam... daja ci motor, jezdzisz, a chlopek idzie do swojego zagajnika i tyle go bedziesz widzial, no chyba ze zaliczysz glebe, to moze laskawie wyjdzie :P. PS.Na placu jezdzilem 18 z 20 godzin O_o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 DZIĘKI! :clap: Zależy mi na dobrej szkole, bo z tego co czytałem to w większości uczą ludzie w mokasynach i spodniach w kantke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirooosss Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam, Czy możecie mi polecić jakąś dobrą szkole na kat. A najlepiej gdyby była nie jakaś znów droga no i aby można było w miare szybko wyjeździć godzinki...pozatym czy w krk już można zdawać egzaminy na ta kategorie czy jakoś to jest od wiosny ? czy terminy są takie same jak w przypadku kat.B? czyli po miesiąc czasu ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) jedyną szkołą w ck krakufie godną polecenia jest http://www.ksm.riders.pl/resztę wiadomości znajdziesz na wwwjsz Edytowane 12 Marca 2007 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Czesc. W koncu po wielu latach odkladania tego na pozniej zdecydowalem sie, ze na wiosne zrobie prawo jazdy na motor (kat. B mam od 18 roku zycia). Jaka krakowska szkole polecacie? Zalezy mi na: - nauce teorii w mozliwie malych grupach- indywidualnym podejsciu instruktora do ucznia (zeby nie uczyl rowniez kogos innego w tym samym czasie jak ja bede z nim na placu)- mozliwosci nauki na takim samym sprzecie na jakim zdaje sie egzamin- fajnie by bylo gdyby byl duzy wybor kaskow (nosze okulary) - choc nie jest to warunek konieczny I to tyle, nie wymagam chyba zbyt wiele? Kogo polecacie? Dziekuje z gory.Kazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 hmm... kat. masz od 18 roku, a w profilu stoi, żeś trzynastolatek. czyli plany masz ambitne :icon_razz: co do poleceń: polecamy korzystanie z wyszukiwarki. mocno ułatwia zapoznawanie się z archiwalnymi postami na forum. na przykład takie wyszukiwanie powinno już dać ci odpowiedź na zadane pytanie :icon_razz: jsz ps. porządki w związku z zapytaniem. jeden wątek z kompletem informacji Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) EDIT: dobra, mod zrobil porzadek :icon_razz: Edytowane 21 Stycznia 2008 przez rzoov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumish Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zamierzam iść na A1 Gdzie polecacie - nie tyle ,żeby szybko na prawko zdać tylko żeby naprawdę poznać dobrze podstawy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Zapytaj tu: http://www.grupa-poludnie.info/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 w to samo miejsce, które polecamy wszystkim w krakowie: www.ksm.riders.plna przyszłość proszę używać wyszukiwarki: przeważnie odpowiedzi na podstawowe pytania już są w archiwalnych postachjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 elo, mam pytanko czy ktos z Krakowa zaliczyl kursik gdzie zajecia z teorii odbywaly sie w weekendy ? albo gdzie istnieje taka mozliwosc (niestety praca w tyg. uniemozliwia mi uczstniczenia w/w wykladac, albo chodzil bym na nie przez 2lata bo moze raz na miesiac dla bym rade ;) ) pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Zapisalem sie na kurs kat. A1 w osrodku szkolenia Prymus [ul.Prądnicka 10] czy ktoś uczenszczal tam,albo wie cos na temat egzaminatorow itp. ;> ?Prosze o informacje jakiekolwiek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja zrobiłem w prymusie A i B (1750zł) instruktorem A jest kierownik całej szkoły Są 2 motocykle poobijany GN250 na plac i GN125 na miasto, trasę egzaminacyjną przejeżdża się tylko raz reszta godzin na placu ale za to jest szczegółowa teoria odnośnie tej trasy.założę się że na początek wsadzi cię na 250ccm :biggrin: Instruktor prywatnie obecnie nie ma motocykla ale ma dużą wiedzę na temat prawa jazdy. Sporadycznie ktoś nie zda AA1 robią 2-3 osoby w roku nie ma praktycznego egzaminu wewn na zasadach WORDu więc nie trzeba za to dopłacać jak w tanich szkołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 witam Ja zdawałem w szkole na ul. Pachońskiego (Prądnik Biały) Klub Dobrej Jazdy. Wybrałem tą szkołę ze względu na cenę i to że jest najbliżej mnie. Ja w sumie umiałem jeździć wiec na placu byłem zaledwie 2-3 godziny a resztę miasto .. zresztą i tak nie wyjeździłem połowy godzin .. ale plusem było to że ugadałem sie z instruktorem ze 1 dzień przed egzaminem przejedzie sie ze mną jeszcze raz przez traskę egz. i parę kółek po placu. Następnym plusem było to że pierwsze musiałem wykazać sie na placu zanim wyjechałem na miasto .. to akurat przeszło .. no problemas .. na tej samej lekcji pojechaliśmy na wioski aby instruktor mógł zobaczyć czy nie boje sie ruchu drogowego i czy sobie radze .. następne lekcje to już było wałkowanie tras egzaminacyjnych i jazda pomieście Jeszcze jeden plus - instruktor (przynajmniej ten co mnie tresował) sam jest motocyklistą i dawał wskazówki na placu jak i też na trasie .. co robie źle .. etc .. no i raz pojechaliśmy do jego kumpla co ma warsztat z moto i pogadaliśmy sobie o maszynkach Dla mnie duży plus. Sprzęt do dyspozycji taki jak na egzaminie - Suzuki GN250 Ja mogę polecić tą szkołę z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexInstructor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czyli jak wyglada tam egzamin na kat.A1 w PRYMUSIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi