m16 Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Losiu - ja szukam sr :-) a pozatym odleglosc ;-) ale dzieki za zainteresowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Kiedyś widziałem Yamahę RD 125 DX w komisie, za rok 80' chcieli 1900zł z tym, że była w stanie bdbPrzez pewnie czas chciałem ją kupić ale brakowało mi kasya teraz jak mam to już dawno poszła w siną dal.Sprzęt super ma wszystko co trzeba obrotomierz, tarczę chamz przodu, kontrolkę luzu itp. Jeśli będziesz miał okazjęto się nie zastanawiaj. A co do te hondy to się zapytaj gościaew. poproś o jakieś zdjęcie (chyba każdy ma aparat :D ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Losiu - ja szukam sr :-) a pozatym odleglosc ;-) ale dzieki za zainteresowanie :-) ja tam bym nie gadał tylko brał..... SR jest beznadziejny, ni to skuter ni motorower... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Losiu - ja szukam sr :-) a pozatym odleglosc ;-) ale dzieki za zainteresowanie :-) ja tam bym nie gadał tylko brał..... SR jest beznadziejny...I wlasnie dla tego mi sie podoba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Rożek >> ty napisz lepiej ile chcesz wydać na tego spzreta >> mam Yamahe dt z silnikiem 80cc do spzredania, zarejestrowana na motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 fenekm ma super sprzet - polecam, zadbany i bardzo zrywny ... prawdziwe hard enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Rożek >> ty napisz lepiej ile chcesz wydać na tego spzreta >> mam Yamahe dt z silnikiem 80cc do spzredania, zarejestrowana na motorower. Rozmawiałem z tobą o niej ze 100 razy na gg :D Nie mam tyle kasy żby od ciebie kupic bo jeśli dobrze pamiętam to chces chyba 2000zł :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslo Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 ja moge ja kupic z wielka checia - tylko nie mialbym jak jej przetransportowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi