rozek Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Witam!!Sory że was męcze tymi japończykami, ale dałem ogłoszenie do gazety że kupie małą japonie i dzisiaj zadzwonił do mnie typek, który ma na sprzedaż honde chaly ( :?: :arrow: nie jestem pewien czy tak sie pisze ale czyta się "czejli" ). No i nie wiem jak to wygląda. Własciciel mówi że wyglądem przypomina simsona i to jedyne co wiem. Jeśli ktoś wie jak to wygląda, ma jakieś zdjecia, lub linki do stron na których można znaleźćtakie zdjecia to był bym widzięczny PS. Motorek jest z '90 roku więc chyba nie powinien być taki okropny :?:PS2. Przed chwią znalazłem cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=17540397 więc może to to, bo typ mówił że jest do roboty rozrząd, a ten z allegro to tez czterosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Rozek - uwazaj bo zaraz wpadnie Greedo i po "no nie znowu" :lol::lol::lol:http://village.infoweb.ne.jp/~fwjg7189/pag...odbuy/chaly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Rozek - uwazaj bo zaraz wpadnie Greedo i po "no nie znowu" :lol::lol::lol:http://village.infoweb.ne.jp/~fwjg7189/pages/goodbuy/chaly.jpg No to się juz chyba rozmyśliłem. 1. Wygląd :? 2. Jest do malowania i wymiany opon3. Coś nie tak z rozrządem4. Automatyczne sprzęgło. 5. MBX i MB bardziej mi się podoba :D No ale thx za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 A ile koles za nia chce ??Bo w sumie tak na miasto to wydaje mi sie calkiem przyjemny moturek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 No właśnie typek sam nie wie ile to może byc warte. Ale dał bym mu z 500zł i był by pewnie zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Sprzęt całkiem fajny ale wg. mnie głupio wygląda.Mój kolega ma Jinchenga Smyka, który wygląda podobnie (z tym, że jest nowszy)Dużą wadą jest automatyczne sprzęgło , wygląda trochę skuterowatoi w 2 osoby nie bardzo wygodznie się jeździPlusem jest silnik czterosuwowy no i jest dosyć trwały. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Nie obraz sie ale ja bym wolal juz simsona :D DDR roolez =] Chodzi mi o akurat ta honde :D Nish o ogolnie japonie jakies:) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 popieram tecghniacza ... to motorowerek - a za takimi nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Brzydkie to to jak nie wiem co.Wolał bym juz motorynke.Strasznie tandetnie wykonany ten pierdzi-kolek chyba ze aparat kolesiowi zle robi zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie no z ta motorynka to juz przesada ... w koncu to honda. A swego zdania o motorynkach nie wyraże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Siemka, Rożek nie myślałeś nad jamahą rd ?? Mi osobiście bardziej się podoba i jest o wiele tańsza - za 1600zł kupisz już model chłodzony cięczą i o przyzwoitym wyglądzie :D PS chodzi mi o rd 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Siemka, Rożek nie myślałeś nad jamahą rd ?? Mi osobiście bardziej się podoba i jest o wiele tańsza - za 1600zł kupisz już model chłodzony cięczą i o przyzwoitym wyglądzie :D PS chodzi mi o rd 80. No bo wyszło to tak, ze szukam hondy mb/mbx, mt/mtx, suzuki ts, rg ( raczej odpada bo droższe ale jak by się trafiła nie będe narzekał) lyb yamahe dt, rd. No ale to wszystko by się w ogłoszeniu do gazety nie zmieściło ( max 15 słow ) więc dałem ogłoszenie że kupie każdy motorower japoński oprócz skuterów. No i ten typek zadzwoił ale nie czaiłem co to jest te chaly. Żeby powiedziął że to identyko jak jincheng smyk to bym wiedział a tak to nie wiedziałem i sie chciałem was zapytać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Rozek - uwazaj bo zaraz wpadnie Greedo i po "no nie znowu" :lol::lol::lol:http://village.infoweb.ne.jp/~fwjg7189/pages/goodbuy/chaly.jpg dobra m16, ale rozek cos jednak chce kupic a Ty nawet nie masz nic na oku a walisz 20 tematów o Simsonie i MZ :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Rozek - uwazaj bo zaraz wpadnie Greedo i po "no nie znowu" :lol::lol::lol:http://village.infoweb.ne.jp/~fwjg7189/pages/goodbuy/chaly.jpg dobra m16, ale rozek cos jednak chce kupic a Ty nawet nie masz nic na oku a walisz 20 tematów o Simsonie i MZ :DBo chce kupic i simsona i mz :-)A to ze nic sensownego znalesc nie moge to nie moja wina :D A swoja droga to kurde jak kasy nie mialem to ofert bylo od groma a teraz jak mam ok 1700 zl na samego simsona to nic sie trafic nie chce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 M16 chcesz kupić simka?? Mam coś dla Ciebie. Ja mam simka S51 z papierami za 700 zł.Bak był u lakiernika (koszt 200zł), Dorzucam dodatkowo 2 tłoki na następne szlify, owiewkę, obudowę łańcucha ( to ostatnią plastikową część). Sprzedaje tanio, ponieważ potrzebuje szybkiej kasy na nowe moto :D . Jak chcesz kupić to wal na priva GG 2130191e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi