kamil91 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Bede pamietal, najwczesniej za 2 tyg. (fundusze), od razu poslalbym 2 siedzonka, jakby co to wysle PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Spoko, poslij najpierw 1 zobaczymy jak zrobi, jak ci sie spodoba poslesz nastepne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :icon_exclaim: Witam Witam Tylko ten szkopuł ze mam na miary na dwa hymn nie lubię pisać o zakupie, ale zobaczymy na pewno wszystko się rozwiąże w ten weekend HEHEH Pochwale się :icon_exclaim: lub nie :( Pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Gdybys sie rozmyslil, daj znac.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Powiem ci tak : Czy się opłaca ? Jeśli ze strony finansowej - nie. Nie zwróci się.Ale jako że to pamiątka dziadkowa, satysfakcja jaką się ma jak ją sie zrobi i jeździ na niej, świadomość że się odratowało motocykl - bezcenne.Ktoś mówił o 2 latach czekania na prawko ?Pare lat temu jak zdawałem prawko ( aktualne przepisy ) 1 maja miałem 18 urodziny, 4 maja zdałem egzamin, ok 14 miałem prawko w łapie. Kurs zaczyna sie 3 miesiace przed urodzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordziaty Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 PS. Dobra Jawa to martwa Jawa...jak chodzi normalnie to znaczy że coś jest nie tak... szlag mnie trafia jak czytam takie coś!!!! widząc stan posiadanych maszyn to aż się dziwię skąd takie głupoty do głowy przychodzą... może to te moto co to się harley nazywa zrobiło w głowie sieczkę?? w sumie słyszałem,że harasy to też techniką nie grzeszą??? a co do jawy to nie zgadzam się,że to złom...mam ogromny szacunek do tych maszyn,bo to na nich zaczynałem swoją przygodę z motocyklami,i zawsze do domu mnie jawka moja dowoziła ,chociażby na jednym garze i z jednym biegiem!!! i to,że jest to motocykl tzw. demoludowy to nie znaczy,że jest gorszy! pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Jawa Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Cytat : PS. Dobra Jawa to martwa Jawa...jak chodzi normalnie to znaczy że coś jest nie tak... Jak to ktoś już określił widocznie komuś HaDes zrobił sieczke w głowie, jeśli nadal chłopcze tak uważasz przyjedź na zlot do Debrzna, zobaczysz co tam Jawy robią :D ( 1 weekend sierpnia ) Z pozdrowieniami dla wszystkich Jawersów :buttrock: Jawa jest Wielka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi