Okrop Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 super! dzięki - o coś takiego mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Poniewaz material byl zbyt obszerny, naczelny okiereszowal troche moj tekst i wyszlo co wyszlo, ale bedzie za to w dwoch kolejnych czesciach..pierwsza teraz, nastepna za tydzien.. :) http://www.bikers.pl/aktualnosci,0,81,1727...a_dojrzewa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Czołem Mam pytanie. Czy w B12 w przypadku uszkodzenia pokrywy impulsatora, tej z napisem Suzuki po prawej stronie (np. małe pęknięcie pokrywy), ma prawo podczas pracy silnika uciekać przez pęknięcie olej? Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Podobno tak. podobno bo sam osobiście tego ni doświadczyłem ale z opisów do jakich ja dotarłem to właśnie tak się dzieje. Dlatego ja zainwestowałem w gmole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ukazał sie kolejny art z serii o Bandycie 650 tym razem Bandita wyposazono w nowy wydech http://www.bikers.pl/aktualnosci,0,81,1768...gangsterem.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jak tylko zakupię to zapraszam ponownie na ognisko i jakąś przelotówkę po moich stronach!!! POZDRAWIAM. Przemo to co zamierzam kupić zdecydowanie bardziej nadaje sie w Twoje tereny i na dojazd do ogniska :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoke Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Witam, mam Panowie taki problem z banditem 600 że : Do 6 tys jedzie lepiej tj. wkręca się na obroty niż powyżej tej wartości. Ogólnie do 140 ładnie przyśpiesza a potem koniec na autostradzie max 170. Wersja 57kw/78KM ponoć poprzedni właściciel jechał 215km/h. Czego to może być wina? Dodam że miał synchronizowane gaźniki ale powiedziałbym że nie udolnie gdyż obroty trochę są nie równe oraz od 3tys w dół wolno spadały obroty. Proszę o pomoc gdyż czasem na trasie trzeba trochę powyprzedzać a zauważyłem że na 5 biegu od 2tys do 6tys lepiej mu to wychodzi niż powyżej :/ Pozdrawiam. Edytowane 24 Listopada 2010 przez Smoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Chłopaki pomóżcie jakie są dobre klocki hamulcowe do B 6 2001r i jaki płyn hamulcowy kupić i ile mniej więcej wejdzie płyny. i ma ktoś stalowy oplot jest różnica przy hamowaniu bo myślę tez o zakupie Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 stalowy oplot, to w 90% bardziej kaprys niz potrzeba poprawienia hamulcow, zaraz i tak ktos wyskoczy z tekstem że pisze bzdury ale moim zdaniem roznica odczuwalna jest tylko podczas naprawde ostrej jazdy z duza iloscia hamowań. Płyn min dot 4.0 ale i tak kazdy zalewa dot 5.1 bo roznica w cenie minimalna, ale kazdy sie ludzi ze mu to hamulce poprawi, firma bez roznicy, but. 500 ml spokojnie zalejesz przod i tył, a jak nie narozlewasz przy wymianie to Ci jeszcze zostanie. A jak kupisz litrowa to jeszcze Twoje dzieci beda jej uzywaly :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A jak kupisz litrowa to jeszcze Twoje dzieci beda jej uzywaly :bigrazz: Zastanów się dlaczego zawsze piszą "Fill from the sealed container". Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Zastanów się dlaczego zawsze piszą "Fill from the sealed container". Zastanów sie co znaczy" :bigrazz: " na końcu zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Bandit sprzedany czas posmakowac makaronów :) Chłopaki pomóżcie jakie są dobre klocki hamulcowe do B 6 2001r i jaki płyn hamulcowy kupić i ile mniej więcej wejdzie płyny. i ma ktoś stalowy oplot jest różnica przy hamowaniu bo myślę tez o zakupie GD MOTUL RBF660 660 płyn MCB 598 SV klocki Lucas Stalowy dzień do nocy nie puchną przewody i jeśli CI nie szkoda kasy to bierz i nawet się nie zastanawiaj Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak wyglada sprawa z regulatorem napiecia i rozrządem w b6 po roku 2000 (t.j. po liftingu)? po ilu km go słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mam takie pytanie , Może ktoś wie albo da mi namiary do kogoś kto może wiedzieć - czy silnik od bandita 1200 pasuje do ramy 600N z 97 roku. Na zdjęciach widac ze w 1200 są jakieś takie blaszki na dole , ogólnie w 3 miejscach jest mocowany silnik , od tyłu śruba przelotowa do karteru skrzyni , z przodu na gumkach i od dołu te blaszki.w 600 wystają te blaszki pizdryki takie na stałe przyspawane. Robił to ktoś ? pasuje czy trzeba coś przerabiać ? ODP na forum albo na ([email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 jak wyglada sprawa z regulatorem napiecia i rozrządem w b6 po roku 2000 (t.j. po liftingu)? po ilu km go słychać? Powiem CI tak 25tys km i cicho było Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi