MariuszJ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 P.S. szczególnie do '99 roku :clap: ee od 2001 roku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly110 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ee od 2001 roku :bigrazz: popieram kolegę od 2001 bo już zegary maja ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 popieram kolegę od 2001 bo już zegary maja ładniejsze Bandyta najładniej wyglada na starej ramie. Jeśli chodzi o 1200 i 600 to szczegóły wizualne przemawiają na korzyść 600 - wyglada super dzieki swoim zegarom oraz polerowanemu tłumikowi. Za 1200 przemawia SILNIK :notworthy: Po '99 to juz nie jest bandit :icon_razz: Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Po '99 to juz nie jest bandit :icon_razz: Ja rozumiem, że są gusta, a Ty chwalisz swoje, ale najładniejszy Bandit jak dla mnie to wersja S w trzeciej generacji ( 2005 - 2007 ). A 1sza generacja - wygląd, jest na dzień dzisiejszy przestarzała. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 dopóki motor jest w dobrym stanie, to może mieć 100 lat i wyglądać pięknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) Ja rozumiem, że są gusta, a Ty chwalisz swoje, ale najładniejszy Bandit jak dla mnie to wersja S w trzeciej generacji ( 2005 - 2007 ). A 1sza generacja - wygląd, jest na dzień dzisiejszy przestarzała. Nie tyle chwale swoje - co szukalem tego co mi sie podoba -moglem kupic nowszego bo tez by wystarczylo kasy (a jesli nie to sa banki) ale wybor padl na model 95-99. Pozdrawiam A pisze tylko o wersji N !!!! Owiewka modelu z "S" juz nie jest na topie, choc lampka ma swoj urok. Edytowane 5 Stycznia 2009 przez kalisz1980 Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Po '99 to juz nie jest bandit :icon_razz: Buahahahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Buahahahahaha. Też sie pośmieje, a co mi tam .... buhahahahahahahahahahahahaha :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Też sie pośmieje, a co mi tam .... buhahahahahahahahahahahahaha :biggrin: Nie możesz!!!, nie dość, że masz sprzęta wyprodukowanego po `99 to jeszcze z "owiewkom". Już na topie nie jesteś. :icon_razz: Teraz trzeba poczekać aż ktoś czepi się braku żeberek na silniku i powie że to już jest passe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 O ile kojarze Klaudii jest chłodzony cieczą, a co to za bandit cieczak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tak naprawdę to Bandit skończył się na moim modelu z 2006r ( oczywiście GOLAS ). Wizualnie zrobiony jak nowszy wodniak, ale to wciąż poczciwy, nie do zdarcia olejak. Plus fabrycznie polerowane kapy. Wygląda miodzio :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 O ile kojarze Klaudii jest chłodzony cieczą, a co to za bandit cieczak? Tzn. że wszędzie cieknie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jasne ze tak jestem gotowy sie poswiecic ale musze wykonczyc swoja obecna RFke Pozdrawiam jak juz wykończysz daj znak..będzie zniżka dla forumowiczów..aktualnie B 12 CACKO na zbyciu ...i tylko 20 km od Ciebie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 jak juz wykończysz daj znak..będzie zniżka dla forumowiczów..aktualnie B 12 CACKO na zbyciu ...i tylko 20 km od Ciebie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Są w takim razie dwie sztuki. Jest promocja !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Rebel i co AT będzie ??? ja sie wohom, bo takiego pałersa juz nie budziet :icon_rolleyes: i wiesz co.... po cichu mam nadzieje że sie nie sprzeda i bedzie wiosenne pędzlowanie :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi