PeKaWu Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na aukcji jest pług ale widać crashpad- i właśnie o niego mi chodziło. PeKaWupodeślij mi zdjęcia i cenę ;) 4,5l udało mi się zrobić na początku obcowania z bandytą, kręciłem go wtedy max 4 tys. obr/min :icon_mrgreen: skoro mi się udało widocznie da się to zrobić ;) Tylko ze mi zbywaja gmole a nie crashpady ale ok, podesle tyle, ze dopiero w drugiej polowie tygodnia. Na razie moto jest dopieszczane w serwisie a ja odbieram je najwczesniej pojutrze bo dzis jeszcze nie ma mnie nawet w kraju :) pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ja jak zobaczylem ceny gmoli czy crashpadow sam je sobie dorobile, wyszlo to 28 zeta- kawalek rurki i plaskownika tak to wyglada http://img227.imageshack.us/my.php?image=beztytuuqe4.jpg http://img529.imageshack.us/my.php?image=beztytuvo1.jpg co prawda oryginal to to nie jest ale role spelnia doskonale :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 No ładnie ładnie wyglądają te gmole :clap: Tylko gorzej jak ktoś nie ma dostępu do spawarki i giętarki, to płacić musi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 problemu nie ma mozna dorobic tylko wzoru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam grono posiadaczy Bnditów :notworthy: mam do was małe pytanie: otóż w moim motocyklu muszę wymienic układ napędowy i w związku z tym mam do was prośbę o sprawdzenie tej aukcji czy ten napęd będzie pasował do mojego motocykla a posiadam suzuki Bandit S z 2002 roku o pojemnosci 600ccm http://www.allegro.pl/item487842348_naped_..._i_zebatki.html z góry dziękuję :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam grono posiadaczy Bnditów :notworthy: mam do was małe pytanie: otóż w moim motocyklu muszę wymienic układ napędowy i w związku z tym mam do was prośbę o sprawdzenie tej aukcji czy ten napęd będzie pasował do mojego motocykla a posiadam suzuki Bandit S z 2002 roku o pojemnosci 600ccm http://www.allegro.pl/item487842348_naped_..._i_zebatki.html z góry dziękuję :wink: Jeśli się nie mylę pierwsza generacja Bandyty (do '99) jeździ na łańcuchu 110 ogniw, po 2000 112 ogniw. Na stronie podają się za profesjonalistów, napisz im więc rocznik motocykla i resztę załatwią za Ciebie. Starsze B mają krótszy łańcuch o 2 ogniwa na pewno, bo gdy kupowałem w jednym sklepie, to mi skracali o 2 ogniwa, bo mieli do 2ej generacji właśnie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) łańcuch wygląda znajomo, ale ...JT Sprocket...to już mniej :cool: polecam san star Edytowane 26 Listopada 2008 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 łańcuch wygląda znajomo, ale ...JT Sprocket...to już mniej :cool: polecam san star JT jest jak najbardziej ok. San star zaś nie istnieje. Chyba, że Sunstar. 'Łykaj' zestaw dziewko droga. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Dziękuję za podpowiedzi, przed kupnem zapytam o ilość ogniw itd.... podając dane motocykla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 dziewko droga. tekst chyba prosto z "pewexu" wziąłeś :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Drodzy Banditowcy, mam pytanko odnośnie schowka pod siodłem w B12. Czy posiada takowy, i jak duży? Interwsują mnie modele zarówno do 2001r jak i od 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No jest, jest ale malutki, jedyne co sie zmieści to narzędzia fabryczne i może apteczka i szmatka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 .............. narzędzia fabryczne i może apteczka i szmatka................. :biggrin: ale można to wyjąc i puszka browca się zmieści :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 ale można to wyjąc i puszka browca się zmieści :biggrin: Raczej puszka po browarze i to lekko zgniecona :biggrin: Bardziej pasuje tam piersiówka . Tak jak pisał Klaudiusz - narzędzia, mała apteczka, szmarka i miejsca brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Dzięki za odpowiedź. To raczej będzie mi ciężko przyzwyczaić się po cebuli (3 piwa i ćwiartka się mieści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi