modem Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) No ja też sprzedałem Bandziora.Nabyłem Kawe ZX-6R http://www.bikepics.com/pictures/1372470/ i tu małe porównanko z bandziorem: dupa,plecy barki, nadgarski, nogi napierdzielają ostro, totalny brak dołu, Bandzior pod względem elastyczności zabija Kawę, a o komforcie podróżowania nawet nie wspomę. Nie wiem czy dobrze zrobiłem, kupiłem bo mi się podobał. A co do Debrzna, byłem wczoraj, motocykli w pip, głównie armaturki. I jest smutna wiadomość ,jedna osoba nie żyje, utopiła się w pobliskim jeziorze :biggrin: Pozdro modem Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez modem Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Polatałem trochę gołą 600-tką i jest wrażenia mam pozytywne.Jedyna rzecz, którą chciałbym troszkę poprawić to osłona przed wiatrem i robactwem.Macie może doświadczenia z małą szybką do nakedów firmy Puig?W Louisie kosztuje to 15E i chociaż to niedużo, to nie chcę wywalać kaski w błoto.www.louis.de - nr artykułu 10006535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Rebel latał kiedyś na eNce małej z szybką ale nie wiem czy firmy Puig, dawało rade ale powyżej 140-160 km/h walczył z wiatrem ...... teraz ma wersje S ..... ale 1200 :P Ogólnie Naked to do miasta, podróżowac też sie da ale nie z prędkościami Autostradowymi :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No właśnie o to chodzi.Wybieram się z kumplami na przelocik - tak ze 3000km i wychodzi na to, że jestem jedyny bez szyby, bo reszta ma: ZX10R, Thundercat, FJR i nawet taki rodzynek z frędzlami Shadow 750 :P , jakąś przeciwmuchową szybę też posiada.Perspektywa w postaci 1200S jest OK, ale na pewno nie w tym i nie w przyszłym sezonie.Stąd ten pomysł z małym Puigiem, może coś poprawi.Teraz w miarę jest do 120km/h, jeżeli komfort poprawiłby się na tyle, że 140km/h byłoby na niemieckiej autostradzie :D do utrzymania, to 15E warto za szybkę dać.Swoją drogą - kolega na Shadowce chyba nam się załamie :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Macie może doświadczenia z małą szybką do nakedów firmy Puig? wyniki szukania "puig". jakby coś, to polecam jeszcze w odpowiednim dziale wpisać "szyba", albo co tam innegoIMHO taka miniaturka to raczej wątpliwy element ozdobny: niby coś tą strugę odgina, ale żeby to była jakaś osłona to nie powiem. ostatnio jechałem na dukacie z taką. dla odmiany - jeśli nie razi wysokość - mogę polecić taką, jaką mam w xj-cie, fotki w sigu. podmuch idzie na ramiona, bo jest wąska, ale już kask jest wyraźnie osłoniętyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Suzuki GSF 1200 S oraz N Bandit (od 2001r.) może komuś się przyda :icon_mrgreen: http://moto.allegro.pl/item410967708_suzuk..._od_2001r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) (...)A co do Debrzna, byłem wczoraj, motocykli w pip, głównie armaturki. Kilka(naście) banditów widziałem. Ogólnie było dobrze... Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez 600bandytowmnienosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 od tygodnia zabieram sie za wymiane swiec i ciagle mam pod gorke, dostalem wreszcie klucz 18 ale dalej nie moge odkrecic, i pyatnie czy ktos wie jaki jest przekroj w gniezdzie na swiece?? bo chyba nasadka jest za szeroka i bede musial przetoczyc,normalnie rece mi juz opadaja ........ mial ktos cos podobnego?? wszelkie rady i nagany przyjme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie masz zestawu oryginalnych narzędzi...? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Givi.rozwiniesz może tę światłą acz niezmiernie enigmatyczną myśl..? :icon_mrgreen: AFAIK te "rurki" mają/ stanowią tylko zaczepy pod siatkę, nie są ani przystosowane do obciążenia kuframi, ani nie znam przykładu stelaża z nich korzystającego. givi wszem, ma dedykowane stelaże, ale mocowane do ramy/ ramy pomocniczej siodłajsz KolegoNawiązując do wczesniejszego zapytania o kufer + stelaz i poszukiwaniach czegos estetycznego musze Cie wyprowadzic z bledu i napisac, iz "te rurki" pod zadupkiem w bandicie jak najbardziej dedykowane sa do matazu bardzo ladnego stelaza Givi nie psujacego wygladu motocykla (w przeciwienstwie do tego co pokazal jeden z kolegow chwalac sie czego to on nie dokonal i to za pomoca tak niewielkich srodkow finansowych i tu cytuje innego kolege - ZWYKLE DRUCIARSTWO - mnie tez sie nie podoba). Stelaz bardzo latwo sie demontuje wiec nie trzeba z nim jezdzic caly rok ;) .Mimo wszystko dzieki za odpowiedz na moje pytanie. Polatałem trochę gołą 600-tką i jest wrażenia mam pozytywne.Jedyna rzecz, którą chciałbym troszkę poprawić to osłona przed wiatrem i robactwem.Macie może doświadczenia z małą szybką do nakedów firmy Puig?W Louisie kosztuje to 15E i chociaż to niedużo, to nie chcę wywalać kaski w błoto.www.louis.de - nr artykułu 10006535No właśnie o to chodzi.Wybieram się z kumplami na przelocik - tak ze 3000km i wychodzi na to, że jestem jedyny bez szyby, bo reszta ma: ZX10R, Thundercat, FJR i nawet taki rodzynek z frędzlami Shadow 750 ;) , jakąś przeciwmuchową szybę też posiada.Perspektywa w postaci 1200S jest OK, ale na pewno nie w tym i nie w przyszłym sezonie.Stąd ten pomysł z małym Puigiem, może coś poprawi.Teraz w miarę jest do 120km/h, jeżeli komfort poprawiłby się na tyle, że 140km/h byłoby na niemieckiej autostradzie :wink: do utrzymania, to 15E warto za szybkę dać.Swoją drogą - kolega na Shadowce chyba nam się załamie :biggrin: . Mam taka szybe jak na zdjeciu tylko nie dymiona:http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=414606278Przy predkosci przelotowej do 150 km/h (sprawdzone na potrzeby Geni) daje rade - przy odpowiednim ustawieniu(pochylenie) odrzuca wiatr ponad kask, jednak ze wzgledu na swoja szerokosc nie chroni ramion w ktore wiatr wali bez przerwy.Decyzja i tak bedzie nalezec do Ciebie. Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 d tygodnia zabieram sie za wymiane swiec i ciagle mam pod gorke, dostalem wreszcie klucz 18 ale dalej nie moge odkrecic, i pyatnie czy ktos wie jaki jest przekroj w gniezdzie na swiece?? bo chyba nasadka jest za szeroka i bede musial przetoczyc,normalnie rece mi juz opadaja ........ mial ktos cos podobnego?? wszelkie rady i nagany przyjmetak, nie podchodził mi też klucz, za szeroki był. dałem do delikatnego przeszlifowania i już pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie masz zestawu oryginalnych narzędzi...? dzieki za rade i zegan te forum bo jest ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam posiadaczy banditowwczoraj sprawilem sobie jako drugie moto bandita 600 Sbędę tu czasami zagladal i zadreczal was roznymi pytaniami :clap: na razie musze troche ochlonac i dojsc do siebie po opijaniu sprzeta :clap: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StasiekBandit Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Jestem świeżo upieczonym posiadaczem bandziora 1200N, powiem jazda motocyklem z dużym momentem obrotowym jest o wiele ciekawsza niż katowanie na 15000 obr. Wcześniej latałem na DIUKU II i jak mnie pytają o różnicę to grzecznie odpowiadam , że nie ma co porównywać. B12 będzie jeszcze na pewno długo mi służył. Mam sprzęta tydzień czasu i przejechałem 2 tyś kilometrów. Jak na razie wszystko się świetnie sprawuje ;) Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez StasiekBandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 wczoraj sprawilem sobie jako drugie moto bandita 600 Sbo modsi moga więcej :]będę tu czasami zagladal i zadreczal was roznymi pytaniami icon_mrgreen.gif czy modsi nie wiedza najwięcej ??? :]na razie musze troche ochlonac i dojsc do siebie po opijaniu sprzeta bigrazz.gif bo modsi pija najwiecej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi