kondorio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 potrzebuje zdjac chlodnice oleju i pytanie czy musze sposcic olej z moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 potrzebuje zdjac chlodnice oleju i pytanie czy musze sposcic olej z moto ??Nie sądzę.Odkręć ją najpierw od ramy żeby była poniżej łaczenia wężyka. Odkręć chłodnicę i to co zostanie w niej nie powinno wylecieć.A może w ogóle nie musisz wężyków odłączać? Wystarczy ją odkręcić i niech se wisi :bigrazz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga82 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 spokolko panowie tak byłem ciekaw czy jak to ktoś trafnie powiedział "guma do gaci" jest hehehe dobre wole odczekać i kupie dobrego złotego dida za bardzo nie wiem jak to zrobic na ebayu ale jakoś dojde ale dopiero po weekendzie heheh a ten sie zapowiada bardzo ciekawie jak dla mie pozdraiwam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zamontowalem tlumiczek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Subtelna osłona rejestracji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Subtelna osłona rejestracji :DTo samo zauważyłem, fajnie chodzi, ciekawe jakby Mój na takim brzmiał :rolleyes: Jaka to firm? p.s. Dlaczego nie wciskasz sprzęgła jak zapalasz? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Firma Fuel, chodzi zajebiscie :)A nie wciskam sprzegla, bo czujniczek jest zepsuty i idzie zapalic bez :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Firma Fuel, chodzi zajebiscie :PA nie wciskam sprzegla, bo czujniczek jest zepsuty i idzie zapalic bez :biggrin: jezdzisz w klapkach ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 i w rozowych rybaczkach :)Nie no to moja dziewczyna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 witam wszystkich kochających Bandity:)na (chyba) 17 urodziny kolega ofiarował mi model bandita (taka zabawke) na półke:) Dokładnie GSF600S.i Napisał taki wierszyk... Na kawasaki jeżdzą burakijakaś Hondziawka to kiepna pierdziawkaR1 byś śmigałlaski podrywałza to Banditem nie raził byś kitemBandita odpaliszwszystkich powalisz!Łapiesz sprzęgło, wbijasz biegi kolega już poległ,wrzucasz dwójkę, robisz stójkę,wszyscy się patrzą i w ręcę klaszczą.trójka wbita, dupa zbitasilnik już nie może, nawet Pan Bóg nie pomoże:) Mam nadzieję że się podobało:) PS. Niedługo będę polował na jakiegoś Bandita:) POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 przyjaciele! czy ktoś kupował ostatnio zestaw stelaży i kufrów do bandita 600? A może ktoś ma namiary na jakiś ciekawy sklep w necie gdzie mogę takie zakupić? Będę wdzięczny za podpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A może ktoś ma namiary na jakiś ciekawy sklep w necie gdzie mogę takie zakupić? www.jotte.pl Najlepiej zadzwonić, powiedzieć o co chodzi, powiedzą swoją cenę, o którą można jeszcze się potargować :icon_twisted: , ja osobiście byłem bardzo zadowolony, taniej nigdzie nie znalazłem, solidna firma, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dzięki, szybko mi odpowiedzieli....a Ty co u nich kupiłeś i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja kupiłem w MOTOSTEL tu sa namiary - http://www.duh.pl/pokaz_subkat.php?id_kat=11&id_subkat=14Polecam. Dobra cena, świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 wracam wlasnie z garazu i dolina...tyle czasu probowalismy zmienic tylnie klocki i doopa mam B6 '99 odkrecilismy caly uklad hamulca tylnego, wyjalem zawleczka i tyle... ale nie moglem wyjac tych precikow z dziurkami na zawleczke na ktorych osadzone sa klocki jak to zrobic??? prosze o wyjasnienie sprawa jest dosc pilnadzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi