Lukasz89 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Kiedyś jakiś Banditowiec miał bandyte 1200 który łapał szime i ktoś mu doradzał zeby poluzował półki i cos tam zrobił bo to mogły sie lagi przesunąć czy coś takiego... Jestem pewien ze w temacie o bandytach są takie słowa ale kurna nie chce mi sie przekopywać 114 stron :biggrin: Ktoś z Was pamięta jak to było...? Edytowane 1 Maja 2008 przez Lukasz89 Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kiedyś jakiś Banditowiec miał bandyte 1200 który łapał szime i ktoś mu doradzał zeby poluzował półki i cos tam zrobił bo to mogły sie lagi przesunąć czy coś takiego... Jestem pewien ze w temacie o bandytach są takie słowa ale kurna nie chce mi sie przekopywać 114 stron :) Ktoś z Was pamięta jak to było...?Pod polem z Avatarem jest takie okienko "wpisz słowa kluczowe". Wpisz je tam więc i przywal 'przeszukuj tematy' Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 http://youtube.com/watch?v=8y__HfrCsvA&feature=relatedCiekawe czy Honda tak potrafi ;) Może mi ktoś powiedziec dlaczego ten Bandit tak strzelał w wydech? Aż cały układ był fioletowy. Zła mieszanka czy jakies urządzenie typu flamer czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Może mi ktoś powiedziec dlaczego ten Bandit tak strzelał w wydech? Aż cały układ był fioletowy. Zła mieszanka czy jakies urządzenie typu flamer czy jakos takStrzelał, bo go spałowali. Zobacz co się będzie u Ciebie działo, gdy przypycisz swojego B w miejscu do odcięcia :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Na seryjnym wydechu - nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 wpisz słowa kluczowe Wpisywałem te słowa kluczowe które pamiętam i nie znalazłem... Bede jeszcze próbował ale jeśli ktos pamięta o co chodziło z tym luzowaniem półek to prosze o napisanie :DPozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dopisze sie i ja do Bractwa Banitow :D Bandit 650 SA K8. Kolor srebrny. Z dodatkow na razie tylko alarm i komplet kufrow Oxford, ale szykuje sie do zakupu wydechu Blueflame. Pozdrawiam szczesliwych posiadaczy tego szalonego sprzetu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dopisze sie i ja do Bractwa Banitow :banghead: Bandit 650 SA K8. Kolor srebrny. Z dodatkow na razie tylko alarm i komplet kufrow Oxford, ale szykuje sie do zakupu wydechu Blueflame. Pozdrawiam szczesliwych posiadaczy tego szalonego sprzetu :wink: Siema Torba... ups... tzn. Zorba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 siemankoo mam pytanko czy wiedza moze szanowni koledzy czy a jesli tak to gdzie w wawie mozna dostac od reki niedrogo ( po cenach allegro lub sklepikow internetowych) klamke do przedniego hamulca do b6 96 rok? w serwisie suzuki w p-nie kosztuje 107 pln :/ jesli takiej opcji nie ma to bylbym wdzieczny za podanie jakiegos namiaru na najlepsza opcje poprzez wysylke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zorba-od kiedy Oxford robi kufry? Chyba sakwy a to ogromna różnica :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Z dodatkow na razie tylko alarm i komplet kufrow Oxford, ale szykuje sie do zakupu wydechu Blueflame. http://www.blueflameperformance.com/bike/e...ke=2&dsc=SUZUKICoś takiego? Gdzie będziesz kupował? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam kolegów.Melduje się granatowy B600K3.Miało być wprawdzie co innego, ale wyszło jak wyszło i nie narzekam, bo z każdym kilometrem zaprzyjaźniam się z Banditem coraz bardziej.Mam też mały problemik. Otóż mój Bandit odziany jest na przednim kole w oponkę z jaką opuścił salon w 2003-im i jej kariera się definitywnie kończy.Proszę was koledzy o sugestie w temacie doboru opon do B600 - czy polecacie jakieś sprawdzone i pasujące do naszego klimatu zestawy? Od razu wspomnę, że preferuję dobrą przyczepność nad osiąganie rekordowych przebiegów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A ja mam pytanie z innej beczki: linka prędkościomierza ma długość 90cm (wg sklepu klasa). Czy jak dokupię linkę trochę dłuższą to będę mógł ją obciąć? Linki od Jawy mają 106cm i są 2 razy tańsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Proszę was koledzy o sugestie w temacie doboru opon do B600 - czy polecacie jakieś sprawdzone i pasujące do naszego klimatu zestawy? Od razu wspomnę, że preferuję dobrą przyczepność nad osiąganie rekordowych przebiegów.PozdrawiamTak więc ja jeżdżę na ContiRoadAttack, przy czym mój Bandit domyślnie miał montowane diagonale, w Twoim tym bardziej się sprawdzą. ContiSportAttack w podobnej cenie, a pozwolą na więcej jeśli chodzi o przyczepność.Idąc dalej, Bridgestone wypuścił niedawno BT021 bardzo zaawansowane opony lub Michelin Pilot Road 2. Są to nowoczesne kapcie i się sprawdzą w każdych warunkach. P.S. Czy ktoś montował do Bandita Mk1 na tył oponę 160/60?? Tak się zastanawiam jak będzie z prowadzeniem.... Edytowane 5 Maja 2008 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 CZESC. Nie mam siły przeczytać wszystkich stron tego świetnego postu. Wita Was Jedynkarz na gsf 600 s. Czy doszło w końcu do tego spotkania? Zresztą obojętnie czy doszło...my możemy zorganizować latem w Szczecinie noc bandytów :-) jeśli bedą chetni wyznaczymy datę i zorganizujemy miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi