Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Za 7tys. kupisz taki, że będziesz musiał dołożyć ze 2tys. PLN

Nie przesadzaj... Normalnie, że przy 10-letnim sprzęcie czasem trzeba coś wymienić: olej, filtry - to na dzień dobry, świece, czasem klocki hamulcowe...

Nie spodziewaj się, że za tą cenę kupisz sprzęta w takim stanie jak nowy z salonu i z tym się trzeba liczyć.

mam pytanie

ogladalem jednego bandziora po slizgu...

1 odleglosc kolektora wydechowego zaraz po wyjsciu z cylindra od ramy na 1 i 4 cylindrze jest symetryczna??

bo w tym bylo ok 1,5 cm a z drugiej strony ok 7mm

2 czy bandit od od wewnetrznej strony ramy na wysokosci wyjscia kolektora z cylinfrow 2 i 3 ma lekii zaglebienie w ramie po obu stronach?

teraz mam w ten weekend lednego lukac za siudemaka, opony ma nowe, naped, lancuszek rozrzadu i chyba tarcze sprzegla jak sie nie myle , zobaczymy co to bedzie na zywo :biggrin:

PS: jakie byscie wymienili podstawowe roznice w smiganu banditem a gsx-em 600f ?

bo jak bandita w tej kasie nie znajde to chyba skoncze na starym jaju niestety :icon_mrgreen:

Panowie mam pytanie

jakie macie obroty na luzie w swoich furkach a jakie an ssaniu?

Pytanie do banditów 600

Bo ja na ssaniu mam okolo 3500

a na luzie to jest okolo 1100-1200 jezeli jest zimnutki po lekkim nagrzaniu doskakuje do 1500 ale jaktak dlugoi pojezdze zaznaczam po miescie to osttanio na luzie mialem 2000 chyba ciut za duzo a moze nie?

Edytowane przez Joey69

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

(...)

a na luzie to jest okolo 1100-1200 jezeli jest zimnutki po lekkim nagrzaniu doskakuje do 1500 ale jaktak dlugoi pojezdze zaznaczam po miescie to osttanio na luzie mialem 2000 chyba ciut za duzo a moze nie?

Prawidłowo powinien na wolnych obrotach mieć 1200 +- 100 obr/min (lub jak kto woli 1100 - 1300). Powinieneś se to wyregulować.

PONAWIAM PYTANIE !!!!!

nie krzycz na ludzi, bo dostaniesz po łapach :/

w dziale "co gdzie kupić" albo mechanice masz kilka wątków dotyczących żarówek. poszukaj, a na pewno znajdziesz

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

witam

dziś zerkałem jednego bandziorka, to co mnie martwi najbardziej to

- jakies wgniecenia na przedneij feldze, czy nie bedzie to wplywalo na jazde zwlaszcza przy wiekszych predkosciach

na tarczy tez sa jakies slady, ale nie ma centralki a nie stal na niczym twardym i nie mialem jak sprawdzic czy nie jest krzywa

przedni blotnik malowany , brak ciezarkow wiec cos tam bylo grane ale jesli to nie ma wplywu na wieksze uszkodzenia to mnie nie martwi

naped, opony, ok

silnik na zimno bylo odpalany nie halasowal, nie kopcil dosc szybko sie nagrzal mysle ze tutaj tez wszystko w porzadku

i kolejna sprawa to instalacja, po zdjeciu siedzenia jakos to za pieknie nie wygladalo, nie wiem czy tam ktos sam cos nie majstrowal

stal odpalony troche czasu na deszczu i juz pod koniec cos zaczela przednia lampa mrykac, krotkie swiatla raz sie zapalaly a raz gasly, nie wiem czym to moglo byc spowodowane, boje sie zeby jakiejs kiszki nie bylo .

A wiec mam pytanko czy ma ktos moze zdjecia instalacji swojego bandita , tego co sie znajduje pod siedzeniem, to jest akurat wersja N przed liftingiem , wydrukowal bym sobie i jutro oblukal dla porownania

Najlepiej jak by ktos byl z wolomina kto by mogl go zerknac ze mna za przysowiowa flaszeczke , albo kto zna kogos w wolominie kto ma wieksze pojecie o takich sprawach, czy prosto chodzi i instalacja to podstawowe kwestie do ktorych bym chcial zapewnienie przez kogos kto ma pojecie, bo inaczej to zakup z ryzykiem ze sie moge wpakowac na mine ;/

pozdrowionka

nie krzycz na ludzi, bo dostaniesz po łapach :/

w dziale "co gdzie kupić" albo mechanice masz kilka wątków dotyczących żarówek. poszukaj, a na pewno znajdziesz

jsz

to mnie wywal jak taki kozak jestes !!!!!

zartowalem :icon_twisted: buha ha !

Edytowane przez kondorio