Vatzeque Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jakiegoś '95 do '97 powinieneś znaleźć za tą kwotę.Za 7tys. kupisz taki, że będziesz musiał dołożyć ze 2tys. PLN Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Za 7tys. kupisz taki, że będziesz musiał dołożyć ze 2tys. PLN Nie przesadzaj... Normalnie, że przy 10-letnim sprzęcie czasem trzeba coś wymienić: olej, filtry - to na dzień dobry, świece, czasem klocki hamulcowe...Nie spodziewaj się, że za tą cenę kupisz sprzęta w takim stanie jak nowy z salonu i z tym się trzeba liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No to tak wyjdzie, świeczki irydy :) , komlet opon, synchro z zaworkami, bak paliwka, koszty przerejestrowania i ubezpieczenia i 2 koła wyjdzie jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 potrzbuje wymienic zarowki w moto wiec moze polecacie jakies z allegro??albo jakies inniejsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 mam pytanie ogladalem jednego bandziora po slizgu... 1 odleglosc kolektora wydechowego zaraz po wyjsciu z cylindra od ramy na 1 i 4 cylindrze jest symetryczna?? bo w tym bylo ok 1,5 cm a z drugiej strony ok 7mm 2 czy bandit od od wewnetrznej strony ramy na wysokosci wyjscia kolektora z cylinfrow 2 i 3 ma lekii zaglebienie w ramie po obu stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 teraz mam w ten weekend lednego lukac za siudemaka, opony ma nowe, naped, lancuszek rozrzadu i chyba tarcze sprzegla jak sie nie myle , zobaczymy co to bedzie na zywo :biggrin: PS: jakie byscie wymienili podstawowe roznice w smiganu banditem a gsx-em 600f ? bo jak bandita w tej kasie nie znajde to chyba skoncze na starym jaju niestety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie mam pytanie jakie macie obroty na luzie w swoich furkach a jakie an ssaniu? Pytanie do banditów 600 Bo ja na ssaniu mam okolo 3500 a na luzie to jest okolo 1100-1200 jezeli jest zimnutki po lekkim nagrzaniu doskakuje do 1500 ale jaktak dlugoi pojezdze zaznaczam po miescie to osttanio na luzie mialem 2000 chyba ciut za duzo a moze nie? Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (...)a na luzie to jest okolo 1100-1200 jezeli jest zimnutki po lekkim nagrzaniu doskakuje do 1500 ale jaktak dlugoi pojezdze zaznaczam po miescie to osttanio na luzie mialem 2000 chyba ciut za duzo a moze nie? Prawidłowo powinien na wolnych obrotach mieć 1200 +- 100 obr/min (lub jak kto woli 1100 - 1300). Powinieneś se to wyregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 potrzbuje wymienic zarowki w moto wiec moze polecacie jakies z allegro??albo jakies inniejsze??PONAWIAM PYTANIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 PONAWIAM PYTANIE !!!!! nie krzycz na ludzi, bo dostaniesz po łapach :/w dziale "co gdzie kupić" albo mechanice masz kilka wątków dotyczących żarówek. poszukaj, a na pewno znajdzieszjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 witam dziś zerkałem jednego bandziorka, to co mnie martwi najbardziej to - jakies wgniecenia na przedneij feldze, czy nie bedzie to wplywalo na jazde zwlaszcza przy wiekszych predkosciach na tarczy tez sa jakies slady, ale nie ma centralki a nie stal na niczym twardym i nie mialem jak sprawdzic czy nie jest krzywa przedni blotnik malowany , brak ciezarkow wiec cos tam bylo grane ale jesli to nie ma wplywu na wieksze uszkodzenia to mnie nie martwi naped, opony, ok silnik na zimno bylo odpalany nie halasowal, nie kopcil dosc szybko sie nagrzal mysle ze tutaj tez wszystko w porzadku i kolejna sprawa to instalacja, po zdjeciu siedzenia jakos to za pieknie nie wygladalo, nie wiem czy tam ktos sam cos nie majstrowal stal odpalony troche czasu na deszczu i juz pod koniec cos zaczela przednia lampa mrykac, krotkie swiatla raz sie zapalaly a raz gasly, nie wiem czym to moglo byc spowodowane, boje sie zeby jakiejs kiszki nie bylo . A wiec mam pytanko czy ma ktos moze zdjecia instalacji swojego bandita , tego co sie znajduje pod siedzeniem, to jest akurat wersja N przed liftingiem , wydrukowal bym sobie i jutro oblukal dla porownania Najlepiej jak by ktos byl z wolomina kto by mogl go zerknac ze mna za przysowiowa flaszeczke , albo kto zna kogos w wolominie kto ma wieksze pojecie o takich sprawach, czy prosto chodzi i instalacja to podstawowe kwestie do ktorych bym chcial zapewnienie przez kogos kto ma pojecie, bo inaczej to zakup z ryzykiem ze sie moge wpakowac na mine ;/ pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) nie krzycz na ludzi, bo dostaniesz po łapach :/w dziale "co gdzie kupić" albo mechanice masz kilka wątków dotyczących żarówek. poszukaj, a na pewno znajdzieszjsz to mnie wywal jak taki kozak jestes !!!!! zartowalem :icon_twisted: buha ha ! Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam nie chce zakładać nowego wątku więc pytam się jak ustawić godzinę w b 12 rocz 2002 bo nie mam pojęcia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 przekręcasz zapłon, naciskasz równoczesnei reset+select i zaczyna Ci mrugac godzina (albo minuta) ustawiasz resetem a naciskajac "select" przechodzisz dalej a potem wyłaczasz ustaiwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzięki zobaczymy czy zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi