Adam Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A gdzie wkupne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siema Buła! Witaj jako swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 mam pytanie do was jak dziala ABS w motorach ?? czy jak sie włancza to drga kierownica i klamke ddrzuca czy jak to jest ? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 :lalag: włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hamując ostro tyłem przyjemnie masuje Ci noge - w DL650 dość mocno. A przodem lekko masuje dłoń-kierownicą nie rzuca - to jest motocykl a nie wściekły byk :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszon41 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 :icon_mrgreen: Drodzy BANDZIOROWCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziś zakupiłem BANDZIORRRRRRA 650 SA 2006 rok (pytałem Was niedawno o opinie). Przy drugich oględzinach decyzja była jasna : BRAĆ !!! :icon_razz: Przyjmijcie mnie jak swojego !!! Pzdr. :) heh i ja od kilku dni jestem szczęsliwym posiadaczem super cacka B12 bo jego stan jest salonowy.12200 przebieg 02'r . Jaqk tylko się pojawi trochę pogody zacznę go ujarzmiać :cool: i już się trzęśę na samą myśl o tym :biggrin: . Pozdro gorące dla wszystkich którzy jak ja czekają na przejażdżkę swoimi " warjatami " :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja tez stanolem sie posiadaczem bandziora 1200 s '04 i polatalem troszku dzisiaj po wrocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja w tym sezonie nawinąłęm moim B6 ponad 100km - dziś testowalem nowy nabytek - nawigacje :DPrzy okazji przeglądania netu natchnłąłem się na to: http://www.scigacz.pl/Polish,Bandit,Crew,4558.html Jaka jest wasza opinia o Polish Bandit Crew? Transalp, Varadero, Africa Twin, wielkie boxery BMW mają swoje kluby i strony, przyszedl czas na Bandit'a :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja w tym sezonie nawinąłęm moim B6 ponad 100km - dziś testowalem nowy nabytek - nawigacje :buttrock: Co masz i jak działa?Ja mam Tomtoma Rider 2 przywiozłem sobie z "Angoli". Kupiłem wersję EU, ale torrent mi umożliwił wgranie 'PL CZ HU SK+główne drogi WE' oraz 'EE'. Przywiozło mnie to ustrojstwo do Polski. Banditem wracałem :wink: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja w tym sezonie nawinąłęm moim B6 ponad 100km - dziś testowalem nowy nabytek - nawigacje :lalag:Przy okazji przeglądania netu natchnłąłem się na to: http://www.scigacz.pl/Polish,Bandit,Crew,4558.html Jaka jest wasza opinia o Polish Bandit Crew? Spoko Klubik, kilka spotkań było, jestem tam zalogowany ale dawno tam nie byłem:) Planowany jest jakiś Zlocik nawet :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszon41 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Heh - czytałem właśnie dość zażartą duskusję z listopada kto kogo " wciągnie " B12 czy GSXr 3/4 do 200 km / h ?. Trochę sie pośmiałem bo ciekawe były dyskusje. do dziś jednak nie wiadomo bo jeszcze pogoda nam nie sprzyja na tego typu warjacje. Sam jestem ciekaw tego wyścigu no i oczywiście tylko fabryka bez żadnych nowatorskich rozwiązań mam nadzieję się zmierzą. Na koniec tylko dodam , że owszem GSXR moze dać radę i jest to realne choć sporo zależy tu od umiejętności jak i wagi samego kierowcy moto , lecz żeby B6 << już nie pamiętam >> kto to napisał tak miał " wciagnąć " i jedno i drugie hehe to normalnie mnie rozbawiło do łez i jak to fajnie Januszm napisał aż oplułem kawą monitor od kompa , ale wielkie brawa bo humor dopisuje na maxa :lalag: -- Czekam na termin tego speedowania - przyjadę bo mam niedaleko :biggrin: - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hmmm a ja mam Akirę MM3815 z zainstalowaną AutoMapą 4 calej Europy. Sprzet ma Windowsa CE wiec posiada kilka innych dodatków. Wyświetlacz jest duzy (3.5cala) i przyzwoicie w nim widac nawet w słońcu - kwestia ustawienia kąta. Z mocowaniem będe musiał pogłówkować - tzn juz mam patent. Przyssawka trzyma mocno ale szyba w B6 jest zaokrąglona i przez to plastik nie dolega na całej powierzchni i nawigacja skacze dosć mocno na dziurach. Jak dokonam modyfikacji to napiszę. Ale jeśli chodzi o samo działanie urządzenia to jestem zadowolony. Nie chcialem kupować zadnego drogiego sprzętu- tzn na Garmina ZUMO 550 mnie nie stać a jeżeli mam dać 1000zł za samochodową to wole dać mniej - w razie uszkodzenia na skutek drgań na motocyklu jestem mniej stratny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jaka jest wasza opinia o Polish Bandit Crew? bardzo pozytywna :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wszystko co na temat Bandita jest pozytywne :icon_mrgreen: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Na motoakcesoriach jest uchwyt do PDA na kierownice, przykręcany, z zatrzaskiem na "stelarz" jaki jest do PDA.Koszt coś koło 50-70 zł. już nie pamiętam tera. Witam panowie,jeszcze kilka gratów do sprzedania :http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2098103Dla kolegów z forum wysyłka gratis :icon_mrgreen: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi