Plaster83 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ruthi7 jesli dales za nia 67zl+przesylka to bardzo tanio i z checia tez taka lykne, bo do tej pory na ebayu widzialem za podobna cene tylko ze w EUR :rolleyes: Znalazlem tez tlumik Scorpion cena jest zachecajaca w porownaniu do Ixila za ktorego trzeba dac ponad 100EUR wiecej, a znowu za taka sama cene co Ixil mozna kupic w stanach Yoshimure wraz z przesylka. Jedno mnie tylko zastanawia czy Scorpiony tak sie przebarwiaja(brzydko to wyglada) jak ten na tym filmiku: Dzwieku nie oceniam, bo nawet sam autor filmu pisze ze nie jest z jakosci nagrania zadowolony, na zywo podobno brzmi lepiej. ps. gratuluje zakupu B12 :flesje: sluszny wybor, swietnie nadaje sie do turystyki jak i szalenst :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaK Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Marzy mi się taki BANDYTA:-) :notworthy: (czarny i tylko czarny 12,5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Kasiu - taki pewien KLAUDIUSZ ma ładnego BANDYTĘ godnego polecenia - sam bym go kupił ale... mojej Żonie pewien kierowca wiechał w tył samochodu i niestety nie opłaci się naprawiac:-( a co za tym idzie to pieniążki przeznaczone na zakup Bandyty pójdą na nowe autko dla Żonki (jak trzeba to trzeba) Ale Bandziorka i tak kupie - prędzej czy później :wink: No cóż są żeczy ważne i ważniejsze - a w tym przypadku autko dla Sylwi jest ważniejsze. POZDRAWIAM!!! -Przemo. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 mojej Żonie pewien kierowca wiechał w tył samochodu i niestety nie opłaci się naprawiac:-( a co za tym idzie to pieniążki przeznaczone na zakup Bandyty pójdą na nowe autko dla Żonki To z tego co piszesz wypadek byl nie z winy zony, wiec kase z ubezpieczenia chyba powinienes dostac... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Marzy mi się taki BANDYTA:-) :notworthy: (czarny i tylko czarny 12,5) Nie wiesz co dobre :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Panowie, HELP MI! Nie ma ktos dojścia do części od 12-ki? Poleciał mi wysprzęglik, ciąłem 100km bez sprzęgła do domu, a cena nowego mnie zabija. Jeśli ktoś ma zbędny stelaż na swoim moto też chętnie zanabędę. Po cichu powiem, że w przyszłym roku może pojawi sie pierwszy bandzior w... bieli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Panowie, HELP MI! Nie ma ktos dojścia do części od 12-ki? Poleciał mi wysprzęglik, ciąłem 100km bez sprzęgła do domu, a cena nowego mnie zabija. Jeśli ktoś ma zbędny stelaż na swoim moto też chętnie zanabędę. Po cichu powiem, że w przyszłym roku może pojawi sie pierwszy bandzior w... bieli ;) Adaś, poleciało Tobie to coś hydraulicznego??? :icon_eek: Jak to zrobiłeś? Może da się to zregenerować? Jakieś uszczelniacze do wymiany i już :bigrazz: A co do koloru to tylko biała perła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) ruthi7 jesli dales za nia 67zl+przesylka to bardzo tanio i z checia tez taka lykne, bo do tej pory na ebayu widzialem za podobna cene tylko ze w EUR :rolleyes: Znalazlem tez tlumik Scorpion cena jest zachecajaca w porownaniu do Ixila za ktorego trzeba dac ponad 100EUR wiecej, a znowu za taka sama cene co Ixil mozna kupic w stanach Yoshimure wraz z przesylka. Jedno mnie tylko zastanawia czy Scorpiony tak sie przebarwiaja(brzydko to wyglada) jak ten na tym filmiku: Dzwieku nie oceniam, bo nawet sam autor filmu pisze ze nie jest z jakosci nagrania zadowolony, na zywo podobno brzmi lepiej. ps. gratuluje zakupu B12 :flesje: sluszny wybor, swietnie nadaje sie do turystyki jak i szalenst :crossy: No mam nadzieję, że Ci się uda znaleźć. Jak pisałem, aukcja sie zakończyła ja kupiłem używkę więc Ty też musisz poprostu szukać. To link z aukcji: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie..._fvi%3D1&_rdc=1 Co do wydechu, ten który pokazałeś w linku jest anodowany na 3 kolory, to nie jest odbarwienie. Scorpion sprzedaje chyba w 4 wersjach wydechy: Carbon Fibre, Titanium, Stainless Steel i titanium flame. Ten ostatni to właśnie taki jak z twojego linka. Na tej stronce możesz coś znaleźć: http://www.scorpion-exhausts.com/Bikes/search3.php?model=68 Edytowane 11 Listopada 2009 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 To z tego co piszesz wypadek byl nie z winy zony, wiec kase z ubezpieczenia chyba powinienes dostac... ;) A i owszem - dostałem ale niestety to nie wystarczy na nowsze autko :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster83 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja kupiłem używkę To wszystko jasne juz teraz rozumiem dlaczego tak tanio...Ja myslalem ze to nowa za taka cene wyrwales :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A i owszem - dostałem ale niestety to nie wystarczy na nowsze autko :banghead: To w takim razie kup starsze autko i nowszy motocykl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie kupi starszego ..... Pantofel jeden :biggrin: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie kupi starszego ..... Pantofel jeden :biggrin: :wink: hahahahahahahahaha.....twardziel sie odezwał :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 hahahahahahahahaha.....twardziel sie odezwał :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Dobre... -motocykl kupię (mam nadzieje - w marcu) a samochód już kupilem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 hahahahahahahahaha.....twardziel sie odezwał :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Kolejny kapec ....... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi