Banditfan Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No właśnie Klaudiuszu napisz jak to jest z ceną takich owiewek bo sam jestem Ciekaw. Przyznam że też mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jeszcze jedno, czy to normalne że po właczeniu zaplonu odrazu zapala mi się światło mijania. Mam 600S rocznik 2003. Sprzedający powiedział mi że tak ma być ale wedlug mnie nie powinno. Mniej mam prądu na rozruch a przy słabszym akumulatorze to może być problem. Pozdrawiam no mi tez sie zapala i nawrt jak przekrece kluczyk to mis ie swieca Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 a z prawej strony przecież masz wyłącznik świateł, tak?no chyba ze stan "igła" i bez prawych przełączników kupiłeś :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Od 2003 roku w banditach światła podłączone są na stałe - tzn. po włączeniu zapłonu zapalają się. W miejscu włącznika świateł jest włącznik świateł awaryjnych. Dla mnie też jest to trochę uciążliwe - zwłaszcza jak chce się coś zrobić przy moto i musimy mieć włączony zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Od 2003 roku w banditach światła podłączone są na stałe - tzn. po włączeniu zapłonu zapalają się. W miejscu włącznika świateł jest włącznik świateł awaryjnych. Dla mnie też jest to trochę uciążliwe - zwłaszcza jak chce się coś zrobić przy moto i musimy mieć włączony zapłon.A to ci .... :buttrock: se japonce wymyśliły, pewnie na potrzeby rynku a raczej przepisów nakazujących jazde non stop z załączonymi światłami...cos jak fińska wersja Lady Samary :D hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja mam z 2003 roku i tak nie mam :crossy: Nie wszystkie modele K3 tak miały. Ja na przykład wolałbym mieć awaryjne, przydaja sie czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 z jednejs trony to fajnei bo nie musisz o nich pametac... z drugiej jednak kicha Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja nie widze w tym nic fajnego ale ja to jakiś dziwny jestem, ogólnie niecierpie w motocyklach "automatycznych rzeczy"... :icon_razz: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja nie widze w tym nic fajnego ale ja to jakiś dziwny jestem, ogólnie niecierpie w motocyklach "automatycznych rzeczy"... I właśnie dlatego jeździsz/jeździmy Bandziorami. Oczywiście olejak i gaźniki :icon_eek: Kwintesencja motocykla :buttrock: BTW włącznik swiateł awaryjnych to i mi by sięprzydał :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 olejak=immortal Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Najlepiej byłoby gdyby swiatła włączały się automatycznie po uruchomieniu silnika.Japończycy troche na tym zaoszczędili. Ale to idzie zrobić stosunkowo małym kosztem.Będę musiał :wink: o tym pomysleć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mi tam nie przeszkadza :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 chłopaki jak najłątwiej wyprostowac podnozki a dokłądnie mocowania od podnózków przy ramiez prawej strony podnozki od pasazera i kierowcy?? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jak o światłach mowa to się pochwalę, że wczoraj udało mi się podłączyć zestaw ksenonowy. Nie sądziłem, że aż tak poprawi się skuteczność świateł mijania ;) PopzdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jak o światłach mowa to się pochwalę, że wczoraj udało mi się podłączyć zestaw ksenonowy.Nie sądziłem, że aż tak poprawi się skuteczność świateł mijania bigrazz.gifPochwalisz się?? :)Też miałem montować ale zdecydowałem więcej kasy nie inwestować bo......na razie nic nie powiem bo mnie w gardle ściska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi