myszon41 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wczoraj wieczorem widziałem jednego twardego chłopaka na Bandicie 600 :bigrazz: Już nie mogę się doczekać cieplejszych dni, za stary jestem by jeździć w taką pogodę :bigrazz: PozdrawiamJanuszm Januszm :smile: - Ty za stary to co ja mam powiedzieć ? , 35 lat już dawno stuknęło :cool: , ale w niedzielę sobie pobzykałem swoją B12 ze 45 minut. Trochę zmarzły mi paluchy , ale cieszyłem się jak dzieciak że zaliczyłem te parę kilometrów. Teraz to już w ogóle nie dopisuje pogoda więc mogę sobie tylko pomarzyć :flesje: , popatrzeć na moto heh i porobić mu zdjęcia hihih :wink: - pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ups zauważyłem, że mam nieaktualny wiek w profilu, jak ten czas leci :) Oczywiście poprawiłem :clap: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Hmmm a ja mam Akirę MM3815 z zainstalowaną AutoMapą 4 calej Europy. Sprzet ma Windowsa CE wiec posiada kilka innych dodatków. Wyświetlacz jest duzy (3.5cala) i przyzwoicie w nim widac nawet w słońcu - kwestia ustawienia kąta. Z mocowaniem będe musiał pogłówkować - tzn juz mam patent. Przyssawka trzyma mocno ale szyba w B6 jest zaokrąglona i przez to plastik nie dolega na całej powierzchni i nawigacja skacze dosć mocno na dziurach. Jak dokonam modyfikacji to napiszę. Ale jeśli chodzi o samo działanie urządzenia to jestem zadowolony. Nie chcialem kupować zadnego drogiego sprzętu- tzn na Garmina ZUMO 550 mnie nie stać a jeżeli mam dać 1000zł za samochodową to wole dać mniej - w razie uszkodzenia na skutek drgań na motocyklu jestem mniej stratny. Tu masz chyba fajny patent :Phttp://www.louis.de/_2032e9f7ba09b7a8be128...tnr_gr=10025480 pzdr.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Katalog Louis'a cały przewrócilem za jakims mocowaniem i nic... to samo na www.holan.pl (wyposażenie Touratech). Ale właśnie kończe swój patent - jak narazie to koszt zamknął się w 30gr (0.30zł) - zakup śrubki, nakrętki i gumowych podkładek - uchwyt juz przystosowany tylko nawiercić dziurkę w szybie i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 sprzedaję :) http://motocyklistow.xtp.pl/forum/index.php?showtopic=90189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 sprzedaję :) http://motocyklistow.xtp.pl/forum/index.php?showtopic=90189 ale jak sprzedasz chyba wpadniesz na pogwarki do działu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ale jak sprzedasz chyba wpadniesz na pogwarki do działu :biggrin: no jasne, że wpadnę, jak sprzedam :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_K Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Teraz chcę sobie sprawić porządne wdziano do niego. Pozdrawiam. Mam rozumieć to iż oznajmiasz , ze chcesz kupić spodnie , kurtkę , buty itd. czy napisałeś to w formie pytającej i chcesz zasięgnąć opinii od użytkowników tego forum żeby Ci coś polecili bo z całym szacunkiem , ale można też Twoją wypowiedź tak odebrać :cool: Nie no najbardziej to to że jestem niesamowicie zajarany matórem!!! :biggrin: Latałem ostatnio w sobotę tu i ówdzie. Powrót na moto jest niesamowity. Pomyśleć ze na kilka lat kobity mi motocykle z głowy wybiły. :evil: A co do opinii na temat ciuchów to miałem taki zamiar, ale doczytałem w innym dziale i postanowiłem nie mieszać tematów. Mimo tego jeśli ktoś ma jakieś sugestie to chętnie poczytam. Co najlepsze, najwygodniejsze najtańsze,wieczne być nie musi. Lub tez jakieś propozycje. Też niemoralne :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 sprzedaję :) http://motocyklistow.xtp.pl/forum/index.php?showtopic=90189Zdrajca!!!!!! :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki chwalę się. Mały bandit sprzedany i od soboty jestem w posiadaniu potwora B12, rok 2004, przebieg 18 tys. Jest po przejściach, ale dobrze się nim zaopiekuje.Oto on http://www.bikepics.com/pictures/1169685/Wrażenia po przejechaniu 30 km bezcene a za owiewki zapłacę kartą mastercard :lalag:I od razu pytanko: przy prędkościach do 60-70km jak puszczę kierownicę moto wali się lekko raz na lewo raz na prawo, powyżej tej prędkości po puszczeniu kierownicy idzie prosto, co to? Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki chwalę się. Mały bandit sprzedany i od soboty jestem w posiadaniu potwora B12, rok 2004, przebieg 18 tys. Jest po przejściach, ale dobrze się nim zaopiekuje.Oto on http://www.bikepics.com/pictures/1169685/Wrażenia po przejechaniu 30 km bezcene a za owiewki zapłacę kartą mastercard :flesje:I od razu pytanko: przy prędkościach do 60-70km jak puszczę kierownicę moto wali się lekko raz na lewo raz na prawo, powyżej tej prędkości po puszczeniu kierownicy idzie prosto, co to?Gratulacje :lalag: Co do "walenia" to: zużyta przednia guma, skrzywiona felga, zużyte łożysko główki ramy, krzywa któraś półka, krzywa któraś laga :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Gratulacje :lalag: Co do "walenia" to: zużyta przednia guma, skrzywiona felga, zużyte łożysko główki ramy, krzywa któraś półka, krzywa któraś laga :buttrock: dzięki. Opona już wymieniona, felga prościutka więc pozostaje mi sprawdzić resztę, ale czy to możliwe że tylko przy małych prędkościach to występuje? Edytowane 5 Lutego 2008 przez modem Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 No panowie kurde mialem sobie slizg i co i kurde dupa bo ten slizg mnie kosztuje tera nowa kierownice lusterka migacze prawy dekielek od silnika mały i owiewki do renowacji;/ powiedzcie mi jaki olej i filtr najlepiej stosowac ?? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Olej każdy dobry - mi mechanik polecal Motul 5100 10W40 - filtr HilFiltro są dobre i nei drogie - 20zł do B6. Dekielki ostanio widzialem na allegro po 180zł (tyle samo w salonie) ale w salonie długo się czeka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 (edytowane) Coś takiego znalazłem na scigacz.pl żeby nie było, że przywłaszczam sobie czyjeś teksty "jeśli chodzi o Bandita 600 to tylko i wyłacznie Motul 15W50 bo ma o wiele lepsza pracę przy wysokich temperaturach silnika. W Bandicie temp. oleju wzrasta nawet ponad 100stopni a olej 10W40 ma swoje wlaściwości do 80stopni później robi się jak to mój kupel określił (jak sraczka) i nic z tego nie będzie " sam osobiście kupiłem 15W50 ale jeszcze nie zmieniałem, bo też brakuje mi po szlifie dekla tylko, że od strony rozrusznika/alternatora no i paru innych części :/ , ale już prawie wszystko porobiłem :) a co do filtra to hilfiltro HF138 dedykowany dla Bandita :] Aha, producent w książce serwisowej zaleca 10W40 :]pzdr Myślę, że pomogę z tym dekielkiem jesli dam linka do tego małego dekielka oryginał nie porysowany za 80 zł na otomoto ;)Nie widziałem nigdzie tańszego :] http://otomoto.pl/suzuki-gsx600-750f-silni...zet-P62333.html Edytowane 5 Lutego 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi