medyk88 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 no to sie chwalę5 stycznia przełom w moim życiuMÓJ PIERWSZY MOTOCYKL CBR F4 2000R. w naprawdę dobrym stanie i co jest jeszcze milsze- 130hp :bigrazz: sprawdziłem na hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 i co jest jeszcze milsze- 130hp :bigrazz: sprawdziłem na hamowni gratuluje :buttrock: dobry sprzet moj tez ma pare kucy ponad ale bez sprawdzania na hamowni :buttrock: co masz dlubane w silniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 szczerze mówiąc to nie wiem, grunt że na hamowni było coś ok 96KW gratuluje :crossy: dobry sprzet moj tez ma pare kucy ponad ale bez sprawdzania na hamowni :rolleyes: co masz dlubane w silniku ? a TY co masz zrobione??jak długo już nią jeździsz?? bo mam kilka pytań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gratulacje ale uwazaj z tym przelomem ! Pozdro :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) szczerze mówiąc to nie wiem, grunt że na hamowni było coś ok 96KW a tak z ciekawości gdzie na hamowni i te 96 kW na czym :) Edytowane 18 Stycznia 2008 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 NA KOLE OCZYWIŚCIEA GDZIE??KOZIENICE UL. PRZEMYSŁOWA diagnosta Tadeusz Cie.....k (nie wymieniam całego nazwiska-bo może se nie zyczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 NA KOLE OCZYWIŚCIE nie chcę Cię martwić ale to raczej niemożliwe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nie chcę Cię martwić ale to raczej niemożliwe :icon_mrgreen:Nie raczej a NA PEWNO! Tyle to ma Gixxer 750 K7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 szczerze mówiąc to nie wiem, grunt że na hamowni było coś ok 96KW moze 96 KM - to juz bardziej prawdopodobne. :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 MÓJ PIERWSZY MOTOCYKL CBR F4 2000R. w naprawdę dobrym stanie i co jest jeszcze milsze- 130hp ;) sprawdziłem na hamowni Nie widze czym tu sie chwalic, ani z czego sie cieszyc - jest w tym jakas twoja zasluga ???Taki slogan jednej z firm oponiarskich przychodzi do glowy "Power is nothing without control"Pewien jestes ze bedziesz w stanie kontrolowac ta moc w kazdych warunkach ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Nie widze czym tu sie chwalic, ani z czego sie cieszyc - jest w tym jakas twoja zasluga ???Taki slogan jednej z firm oponiarskich przychodzi do glowy "Power is nothing without control"Pewien jestes ze bedziesz w stanie kontrolowac ta moc w kazdych warunkach ? Adam M. Na pewno. W końcu "Zenek był mistrzem" :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...+by%B3+mistrzem Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 NA KOLE OCZYWIŚCIE Taaaaaaa, przednim może :D Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 szczerze mówiąc to nie wiem, grunt że na hamowni było coś ok 96KWbo mam kilka pytań ....Jezeli 96 KW na kole to ostro grzebana... dobrze ze te silniki potrafia zniesc bardzo duzo... standard -glowica, gniazda, dysze - gazniki nigdy nie mierzone nie bawi mnie to ma jezdzic i juz ale 96 KW na kole :D to za cholere.... latam f4 sezon jak masz pytnia to wal, zreszta sporo nas na tym lata z forumpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 to raczej na pewno KM :biggrin: ...żeby miała tyle kW na kole to musiała by być po naprawdę dużych/profesjonalnych modyfikacjach :wink: ...na wiosne trzeba bedzie to sprawdzić :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi