Joey69 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Jak by to powiedziec...kazdy odpowiada za siebie i zna konsekfencje jakie moga sie wydazyc :banghead: bozia rozuma dala a widac jemu sie znudziło... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Obejrzałem sobie ten filmik i jestem w szoku :icon_exclaim: Znam ten kawalek drogi 130 k/h :icon_exclaim: :icon_mrgreen: na tym odcinku jest niemożliwe .Ot chłopak chciał by go podziwiali i sobie zrobił 130 km/h "licznikowe " :biggrin: z naciskiem na licznikowe .To miasteczko to NIsko a konkretnie wylot na Stalową Wole przy tej prędkości kolo by po prostu odleciał w siną dal .To nie jest droga .....znaczy jest to droga ale przez męke (gory ,doliny i panowie w puszkach z rejestracją RNI) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raca Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 7 stron spamu i kilka normalnych postów :icon_exclaim: jak będziecie każdy debilny filmik z YT roztrząsać na tym forum to przebijecie dno do którego już kilka razy się przytuliliścieprecle, precle, i kurtki z frędzlami...proponuję sprzedać motocykle i kupić jakieś skutery które nie przekraczają 110 km/h a jeśli ktoś jeździ tylko po mieście to niech sobie kupi rower, będzie wam trudniej złamać przepisy.best regards misiaczki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Rafal jadac na plastiku czujesz ziarnko maklu pod kolem , ale nie na enduro , uwierz mi mozna leciec 130 po niezlych wertepach , chociaz w ww filmiku nie wyglada mi to na 130 a co najwyzej 70 - 80 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wierze iz można z taką prędkością ale filmik to jedna wielka ściema . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A ja jestem pełna podziwu. Jeśli to rzeczywiście było 130 , to kolo jest miszczu. 125ccm, chyba pasażer kręcący film, (a jeśli sam go kręcił to jeszcze większy podziw) i taaka prędkość. - nie wiedziałam że to możliwe. Może jechał na jakimś dopalonym paliwie.Zgadzam się z raca. Wystrczy postać na Czerniakowskiej 10 minut i macie 5 takich filmików, a i prędkości zdaję się ciekawsze być mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Ale ja zielony jestem to pewnie źle myślę. Zgadza sie :icon_mrgreen: , skoro takie motocykle sa sprzedawane seryjnie i można go kupić w każdym salonie to możesz sobie taki kupić i jeździć po drogach (nie wszystkie w Polsce są dziurawe), możesz go nawet bez problemu zarejestrować to znaczy, że nawet prawo nie zabrania jazdy takim motocyklem polskich drogach, a rozpędzić taki motocykl do 130 to żaden problem. Jednak przyjmujesz wszystkie konsekwencje z tym związane. Edytowane 11 Marca 2008 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinhol Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Amatorom szybkiej jazdy polecam autostrady a najlepiej tory wyścigowe w PL mamy ich około 20. COO???? Ciekawe skąd ta liczbaWymień chociaż 5 na których da się pojeździć Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 i taaka prędkość. - nie wiedziałam że to możliwe no to sie akurat mylilas, bo to mozliwe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik90 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dla mnie toż to nic dziwnego, ja po wsi jechałem 140km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dla mnie toż to nic dziwnego, ja po wsi jechałem 140km/h mowa jest srebrem a milczenie złotem ...jeśli nie ma się nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie mówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dla mnie toż to nic dziwnego, ja po wsi jechałem 140km/h :biggrin: :evil: :D :P a co na to twój sołtys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A mnie ciekawi ilu z was krytykujących jechało ponad 100 do 130 w terenie zabudowanym ( szczególnie posiadacze scigow ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 kolega ktory siedzial z tylu chyba pomagal odpychajac sie nogami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_2010 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 tak tylko zobacz jaki z tego goscia jets idiota na skrzyzowania tez wjezdza z taka predkosciaCHŁOPIE KUP SOBIE SKUTER 50ccm z fabrycznymi blokadami i jeżdzij przepisowo po mieście.Uwierz Mi że szlak Cie trafi. A poza tym ja na Suzi gsxr600R nigdy bym 2 biegu nie wrzucił.Także moja rada daj sobie spokój z jednośladami a wsiądź do IKARUSA komunikacji miejskiej........pozdro :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi