RaY Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 CHŁOPIE KUP SOBIE SKUTER 50ccm z fabrycznymi blokadami i jeżdzij przepisowo po mieście.Uwierz Mi że szlak Cie trafi. A poza tym ja na Suzi gsxr600R nigdy bym 2 biegu nie wrzucił.Także moja rada daj sobie spokój z jednośladami a wsiądź do IKARUSA komunikacji miejskiej........pozdro ;) Gadasz glupoty smialo mozna jechac 40 km/h na biegu :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Taa, a moto będzie ledwo żyło - po co w takim razie komu sportowy motocykl? Tor jest jeden w Polsce gdzie da się przekroczyć 180 km/h, a jak ktoś chce jeździć przepisowo to niech kupi sobie skuter, bez przesady, ten ziomek z filmiku nie jechał 250 km/h żeby tak się ekscytować i takim gównem zaśmiecać forum, żenada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 smialo mozna jechac 40 km/h na biegu ....jałowym :crossy:Pozatym to chyba przesada, żeby 7 stron zajął taki temat. 130km/h wielkie halo.Niektórzy jeżdżą szybciej , inni jeżdżą wolniej... i tyle :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To ja na zakończenie dorzucę coś od siebie do spamu. Z kmx-a wyciągnąłem 115 km/h na długiej prostej, bez pasażera, pochylając się, więc nie ma co gadać o tym filmie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 hehe, temat rzeka sie zrobił... nie chce mi sie aż czytać wszystkiego.... jeśli to nisko to ja też kojarze miejsce.... ale co do głupoty jazdy w tamtym miejscu taką predk.... no coment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A mnie ciekawi ilu z was krytykujących jechało ponad 100 do 130 w terenie zabudowanym ( szczególnie posiadacze scigow ). Ja czasami sobie tak od niechcenia jadę 250 przez miasto. Durne, pytanie, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jazda 130 km/h w mieście może być straszliwie niebezpieczna, np na takim moście siekierkowskim mogą po prostu rozjechać, KONIECZNIE TRZEBA JECHAĆ SZYBCIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dokładnie !!! I mogą jeszcze sfilmować nieoznakowanym radiowozem. lepiej pomykac 280 to nie mają szans :icon_mrgreen:. Pawel PS. Tak na serio - uważajcie na początkowym odcinku, jeszcze przed mostem, od strony wschodniej. Są dwie "hopki" które mogą zaskoczyć jak się łoi do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dokładnie !!! I mogą jeszcze sfilmować nieoznakowanym radiowozem. lepiej pomykac 280 to nie mają szans :biggrin:. Pawel PS. Tak na serio - uważajcie na początkowym odcinku, jeszcze przed mostem, od strony wschodniej. Są dwie "hopki" które mogą zaskoczyć jak się łoi do oporu. Jak są hopy to leszcze lepiej :icon_mrgreen: Jak na Tourist Trophy można się poczuć :lalag: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To prawda. Milisekundy lotu są wielkim przeżyciem. Czuję wtedy nieważkość albo coś bardzo podobnego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To prawda. Milisekundy lotu są wielkim przeżyciem. Czuję wtedy nieważkość albo coś bardzo podobnego :) A ja również, że mam nasrane tam na dole... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja pierdziele szok 130km/h w mieście bój się boga :lalag:))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja pierdziele szok 130km/h w mieście bój się boga mrugacz.gif)))))))Hahahh :lalag: ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ja też bym pofruwał na hopie, ale cholercia utyłem i nijak od ziemi nie mogę się oderwać. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 hehe, 130 w mieście to nic, ale tamten kawałek drogi to ser szwajcarki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi