Skocz do zawartości

Ustawka na niedzielę

Fiery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:crossy: Ja też dotarłem do domu , chociaż od mińska złapał mnie deszczyk. Zdążyłem się już nawet trochę zagrzać. Super wycieczka. Nie wiem tylko dlaczego każdy w rodzinie uważa mnie za czubka. :) :icon_mrgreen:

Nie wiem tylko dlaczego każdy w rodzinie uważa mnie za czubka. :) :crossy:

Ehehehe :) No zastanowmy sie skad taka krzywdzaca opinia :icon_mrgreen: Ale spoko, moi tez pobzyczeli, pobzyczeli ale herbatke i cieple papucie dostalem :)

Edytowane przez Dexio

no jakims cudem i ja dotarłam... biedny Aker chyba jeszcze nigdy tak wolno nie jeździł :) no cóż. siniak zaczyna się pojawiać, trzeba będzie spać na lewym boczku :)

Marla-Radian się już wystarczająco nacierpiał, utopmy jakąś deerkę. albo Bandita-w końcu Marcin i tak chce się go pozbyć :icon_mrgreen:

a jeśli chodzi o opady, to my jechaliśmy już w dosyć konkretnym deszczu... poza tym widzicie-w ciągu dnia ja wyrabiałam dziś normę jeśli chodzi o padanie, więc deszcz już mógł sobie odpuścić :)

a teraz pora na :crossy:

Hej,

też już jestem. Dzięki za miłe jeżdżonko. A poniżej pierwsze fotki:

fotki z wycieczki

No nieeeee, i jeszcze mieliście postój w mojej wsi :(

Żeby to człowiek wiedział, to by wyczekiwał w kasku na łbie, może by które zabrało na plecki, a tak, to tylko krew mnie z zazdrości zalała :)

Przyznać się, kto zepsuł Aśce Maleństwo?

Ja też wracałem w solidnym deszczu, i dobrze, moto przepłukane ;)

Dziękuję bardzo Wszystkim za udział w ustawce - było super :icon_mrgreen:

Aśka - sorki za przynoszenie pecha ;)

Kilka zdjęć ode mnie:

http://picasaweb.google.com/fierytomasz/Us...key=78R8F54IAwE

Niestety nie udalo mi sie dotrzec na spotkanie...

Impreza sobotnia trwala dla mnie do 1.30 i bylo za duzo ;) we krwi aby wsiadac na motocykl.

Fajnie, ze pojezdziliscie sobie...

no jakims cudem i ja dotarłam... biedny Aker chyba jeszcze nigdy tak wolno nie jeździł :icon_mrgreen: no cóż. siniak zaczyna się pojawiać, trzeba będzie spać na lewym boczku :wink:

Jeja Aska... znowu? ;)

Belgu1.gif

Aśka - sorki za przynoszenie pecha ;)

Kilka zdjęć ode mnie:

http://picasaweb.google.com/fierytomasz/Us...key=78R8F54IAwE

spoko. ale następnym razem jadę na końcu ;)

i wreszcie fotki, które mogę pokazać mamie bez narażania się na komentarze w stylu "a czemu ci Asiu olej z motocykla wycieka?" :wink:

Jeja Aska... znowu? :icon_mrgreen:

a jak! jakby się nic nie działo to taka sama jazda byłaby nudna, nie? a tak przynajmniej było wesoło :)

No panowie panie wyprawa wygląda na udaną gratuluję.

I z tego miejsca chciałbym oświadczyć że gdy tylko znajdę miejsce do trzymania moto w Wawie dołączczam się do tego typu imprez i nie tylko...

POZDRAWIAM

gnida

P.S. Aśka co ci się w motor stało ja i reszta forum domagamy się szczegółów !!!!!

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...