Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dzieki wielkie za foty ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 :crossy: Ja też dotarłem do domu , chociaż od mińska złapał mnie deszczyk. Zdążyłem się już nawet trochę zagrzać. Super wycieczka. Nie wiem tylko dlaczego każdy w rodzinie uważa mnie za czubka. :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Nie wiem tylko dlaczego każdy w rodzinie uważa mnie za czubka. :) :crossy: Ehehehe :) No zastanowmy sie skad taka krzywdzaca opinia :icon_mrgreen: Ale spoko, moi tez pobzyczeli, pobzyczeli ale herbatke i cieple papucie dostalem :) Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no jakims cudem i ja dotarłam... biedny Aker chyba jeszcze nigdy tak wolno nie jeździł :) no cóż. siniak zaczyna się pojawiać, trzeba będzie spać na lewym boczku :) Marla-Radian się już wystarczająco nacierpiał, utopmy jakąś deerkę. albo Bandita-w końcu Marcin i tak chce się go pozbyć :icon_mrgreen: a jeśli chodzi o opady, to my jechaliśmy już w dosyć konkretnym deszczu... poza tym widzicie-w ciągu dnia ja wyrabiałam dziś normę jeśli chodzi o padanie, więc deszcz już mógł sobie odpuścić :) a teraz pora na :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Fajne zdjecia :). A radianowi co znowu sie stalo? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Radian ma być topiony jako marzanna. ja sabrą nie przyjadę bo mi szkoda mimo że najstarsza, więc trzeba utopić radiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 ehhh,szkoda ,ze nie udało mi się z wami jechac :evil: ale jeszcze tu wrócę ze zdwojoną siłą (z bratem) juz się piszemy na następną wycieczke :bigrazz: :) a fotki super :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Radian ma być topiony jako marzanna. ja sabrą nie przyjadę bo mi szkoda mimo że najstarsza, więc trzeba utopić radiana.Tak jest :) utopic Radiana ! :P Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Hej,też już jestem. Dzięki za miłe jeżdżonko. A poniżej pierwsze fotki: fotki z wycieczki No nieeeee, i jeszcze mieliście postój w mojej wsi :( Żeby to człowiek wiedział, to by wyczekiwał w kasku na łbie, może by które zabrało na plecki, a tak, to tylko krew mnie z zazdrości zalała :) Przyznać się, kto zepsuł Aśce Maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja też wracałem w solidnym deszczu, i dobrze, moto przepłukane ;) Dziękuję bardzo Wszystkim za udział w ustawce - było super :icon_mrgreen: Aśka - sorki za przynoszenie pecha ;) Kilka zdjęć ode mnie:http://picasaweb.google.com/fierytomasz/Us...key=78R8F54IAwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Niestety nie udalo mi sie dotrzec na spotkanie...Impreza sobotnia trwala dla mnie do 1.30 i bylo za duzo ;) we krwi aby wsiadac na motocykl.Fajnie, ze pojezdziliscie sobie... no jakims cudem i ja dotarłam... biedny Aker chyba jeszcze nigdy tak wolno nie jeździł :icon_mrgreen: no cóż. siniak zaczyna się pojawiać, trzeba będzie spać na lewym boczku :wink:Jeja Aska... znowu? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Aśka - sorki za przynoszenie pecha ;) Kilka zdjęć ode mnie:http://picasaweb.google.com/fierytomasz/Us...key=78R8F54IAwEspoko. ale następnym razem jadę na końcu ;) i wreszcie fotki, które mogę pokazać mamie bez narażania się na komentarze w stylu "a czemu ci Asiu olej z motocykla wycieka?" :wink: Jeja Aska... znowu? :icon_mrgreen:a jak! jakby się nic nie działo to taka sama jazda byłaby nudna, nie? a tak przynajmniej było wesoło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No fotki oblukałem naprawdę jest czego żałować ,ale naprawdę nie mogłem. Pzdro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 No panowie panie wyprawa wygląda na udaną gratuluję.I z tego miejsca chciałbym oświadczyć że gdy tylko znajdę miejsce do trzymania moto w Wawie dołączczam się do tego typu imprez i nie tylko...POZDRAWIAMgnida P.S. Aśka co ci się w motor stało ja i reszta forum domagamy się szczegółów !!!!! Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 P.S. Aśka co ci się w motor stało ja i reszta forum domagamy się szczegółów !!!!!nic nic. tylko troche oleju zgubiłam(jak widać na zdjęciach) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi