siarka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Kamiloski, za nic nie trzeba mnie ciągnąć, sam się dowlekę :icon_razz:. a co do godziny to proponuję po Mszy o 6:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Informuje że BĘDE :icon_twisted: p.s. Ale jak ma lać jak dzisiaj to odpadam :notworthy: W kondonie mi za gorąco :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Niezmienialne plany się zmieniły. Nowa godzina zbiórki 9:45. PozdroŁeeeee.... to ja nie zdążę na ten obiadek w bramie :icon_twisted:. Coś nie mam do Was szczęścia moi państwo. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jak tylko nie bedzie lalo to jestem zwarty i gotoowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Piszecie w temacie WOŚP,że można do Wawy przyjechać ,bo blisko i coby nie marudzić. Ja się z tym zgadzam w całej rozciągłej ości :) Niestety jednak na ten czas nie mogę wyjeżdżać bo: świeży nabytek jeszcze nie ma numerów i jazda jest chwilowo niemożliwa( chyba,że się deleportuje na miejsce)A przecież jako plecak nikt mnie brał nie będzie. Oby Wam pogoda dopisała bo humory to bez wątpienia nie zawiodą :flesje: Pozdrawiam --- Joaśka :crossy: Aśka- co ty sugerujesz z MSF? :wink: Że niby Go można legalnie molestować :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Aśka- co ty sugerujesz z MSF? :wink: Że niby Go można legalnie molestować :rolleyes: [/color]ja nic nie sugeruję. ja mówię to wprost :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja nic nie sugeruję. ja mówię to wprost :crossy: wie z doswiadczenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 pomysł zajefajny z chęcią bym pośmigał bo już mnie roznosi. Niestety dopiero uczę się chodzić, i maszyna jeszcze nie naprawiona ;) dopiero będę ją w poniedziałek prowadził na warsztat No chyba że mi odbije i podjadę na drugiej tak ostrożnie się przywitać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 :) Nie lubię zimna ale coraz bardziej też jestem za. Intruzka mam z wyoliwionymi niklami na zimę , ale saberka po naładowaniu akumlatorka powinna ruszyć. pomyślę i jak nie będzie lało to się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) no to ja proponuję małe podsumowanie, żeby był owiadomo na ile osób czekać :icon_eek: 1.Fiery2.Marcin może(kombinator jeden)3.ja :]4.Aker5.Siarka6.Belgu7.Mariani8. Klaudiusz9. Marla10. Florek11. Castro12. Kamiloski13. Wojtas 7714.G3d może?15.DExio16.Barthezz17. Kamil18. Abu że tak powiem... o ja pierdzielę!! sporo nas :icon_eek: a jeśli chodzi o pogodę, to proponuję się trzymac tej wersji :bigrazz: http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warszawa Edytowane 18 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 O kurka?!!? 17-ście sprzętów!??! hmmm....................... p.s. Prognoza: http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=...0&ver=&ikonka=1 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 O kurka?!!? 17-ście sprzętów!??! hmmm....................... może trzeba z policją pogadać? może ulice pozamykają na naszą paradę alboco.... :icon_eek: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jeśli pogoda dopisze i sprzęt ze snu zimowego sie przebudzi to dołączę do silnej grupy pod wezwaniem ;) kiedys trzeba sezon zainaugurować, a ta ustawka mi wygląda na doskonała do tego okazję :flesje: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 chciałbym dołączyć ale nie mogę niestety - ;) - miłej jazdy, dobrej pogody życzę i wyprofilowanych zakrętów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jeśli pogoda dopisze i sprzęt ze snu zimowego sie przebudzi to dołączę do silnej grupy pod wezwaniem ;) kiedys trzeba sezon zainaugurować, a ta ustawka mi wygląda na doskonała do tego okazję :eek:Pan z numerem 18 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi