Oleśka Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No sporo Was było, długo czekaliście na stolik??? :P Pozdrowienia od 3-sobowej ekipy EKG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Mam nadzieję, że do tych ciastek trafię bez pilotażu Roberta.Jeśli potrzebny będzie pilot, to bardzo chętnie - na ciastka nie trzeba mnie namawiać. A przy okazji zatankuję sobie co nieco na wiadomej stacji benzynowej :P :) Edytowane 16 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jeśli potrzebny będzie pilot, to bardzo chętnie - na ciastka nie trzeba mnie namawiać. A przy okazji zatankuję sobie co nieco na wiadomej stacji benzynowej :P :) Ja poprosze o zaznaczenie ciastkarni na google maps - bo ciastka byly wyjatkowo dobre i nie wykluczam rewizyty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 No sporo Was było, długo czekaliście na stolik??? :P Pozdrowienia od 3-sobowej ekipy EKG :)Stoliki wzięliśmy szturmem , czyli po 10 minutach było miejsce :notworthy: Pozdrowienia dla 3 osobowej ekipy EKG :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Panowie. spokojnie. sezon jest długi, załapiecie się obaj :icon_evil: HI HI ... " ...ma Asiulka dwa warkocze podzielita się..." :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 no tak. same" fajnie było", "dzięki za wycieczkę". a gdzie relacje z taranowania maluchów i innych takich? hm? :> a warkocz mam akurat jeden :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 My też dotarlismy, prawie na sucho by się udało, ale jeszcze do centruma trze było wjechać, więc się to do końca nie udało. Na nastepną ustawkę trzeba jakiś nowy punkt programu dołożyć. Robert, ale nie zaznaczyłeś, że tankowania tylko w dni nieparzyste. Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 no tak. same" fajnie było", "dzięki za wycieczkę". a gdzie relacje z taranowania maluchów i innych takich? hm? :> Pogloski o taranowaniu maluchow byly mocno przesadzone, raptem jedno male wymuszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Moglby ktos dodac jakies zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Pogloski o taranowaniu maluchow byly mocno przesadzone, raptem jedno male wymuszenie.Dexio chciał walnąć w drzwi, ale chyba się rozmyślił :icon_razz: Chyba nie lubił tego pana, ale niedzielna sielanka pohamowała jego agresję na drodze :biggrin: Edytowane 16 Marca 2008 przez aker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Heh, jak komus czasem brakuje oleju w glowie to musi miec szczescie. Moja dobra wrozka tym razem nie zapiła i skonczylo sie tylko na strachu. Ale nauczka jest - maluchowe kierunkowskazy bywaja zwodnicze no i trzeba patrzec co sie na drodze dzieje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja dotarłem też lekko zmoczony, co nie przeszkodziło mi jakoś specjalnie. Tempo było moim zdanie ok, przy tak licznej grupie większe prędkości nie były by bezpiecznie, oczywiście nikt nie bronił na winklach urwać się do przodu :wink: Rybka pyszna, ciasta też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Dołączyłem się pierwszy raz i naprawdę było fajnie, jeszcze zima a my zrobiliśmy ok170km, super ekipa, fajna trasa, na pewno nie był to mój ostatni raz.Dzięki Wszystkim za fantastyczną niedzielę. :wink: :) :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja liczac od tesco na koniec dnia mialem 207km najechane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja liczac od tesco na koniec dnia mialem 207km najechane :) Do mnie na Choszczówkę jest nieco bliżej albo mój licznik nie wszysto zanotował :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi