Marla Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Śpiochy i inni , którzy nie byli niech żałują :biggrin:Wycieczka :lalag: a następna ustawka to rybka nad morzem :buttrock: Do miłegoMarla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A myślałem, że wpiszę się pierwszy :icon_eek: ...Przejażdżka była super, pogoda jak zaklęta :)Marla , jeśli następnym razem dotrzemy nad morze, to obiecuję salsę na stole :buttrock: ... a niech tam :) Pozdrawiam wszystkich... tych co zaspali także,R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Miałem nadzieję, że tym razem wreszcie uda mi się z wami wybrać, niestety na 9:00 okazało się dla mnie za wcześnie, ale następny razem już na pewno ustawiam budzik :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzięki za przejażdżkę, pogoda dopisała, towarzystwo tym bardziej :buttrock: Było parę niedociągnięć logistycznych, ale zbieram jeszcze doświadczenie i następnym razem będzie lepiej. Pozdro :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzięki za miły wypad i towarzystwo w drodze powrotnej szkoda że plany się zmieniły w Płonsku :P :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To i ja serdecznie podziękuję za fajną jazdę i miłe towarzystwo :clap: 10, później 12, a w końcu 15 motungów, to już niezła grupa :clap: Szkoda tylko, że Roberto się wykręcił od tańca salsy na stole w Route 66. ;) Do następnego razu. PS. Fiery - świetnie prowadzisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ...dzięki za przejażdżkę... ...fotki z mojego pstrykadła ...znajdziecie w linku poniżej:http://rapidshare.com/files/94584273/2008_...dziele.rar.html ...to kiedy na tę rybkę ?? :icon_mrgreen: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ...dzięki za przejażdżkę... ...fotki z mojego pstrykadła ...znajdziecie w linku poniżej:http://rapidshare.com/files/94584273/2008_...dziele.rar.html...to kiedy na tę rybkę ?? :icon_mrgreen:pozdr, w Jak obejrzec te zdjecia bo mi sie nic nie wyswietla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To i ja sie odmelduję - dzięki za rundkę, towarzystwo,pogodę i inne atrakcje.. ..do następnej...rybki... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ja też dziękuję za przejażdżkę :cool: pogoda super towarzystwo jeszcze lepsze :lalag: Myślę że następnym razem uda nam się dojechać do Czerwińska a może i na tą rybkę nad morze Edytowane 24 Lutego 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzieki za bardzo miłą przejazdzke .Pogoda swietna ...( ten kto ją zaklinał niech robi to zawsze :cool: ) , a towarzystwo jeszcze lepsze :clap:Do zobaczenia na nastepnym wyjezdzie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Pogoda swietna ...( ten kto ją zaklinał niech robi to zawsze :buttrock: ) , ależ proszę bardzo :bigrazz: trochę żałuję, że nie byłam, ale i tak 160 km nawinięte, spotkałam pierwsze motylki(WIOSNA!!!!) i kilku motocyklistów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak obejrzec te zdjecia bo mi sie nic nie wyswietla Musisz se to wcześniej ściągnąć... To jest adres pliku na serwerach rapidshare... I po ściągnięciu trzeba rozpakować i dopiero podziwiać... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ale wam w pipkę, zazdroszczę... :icon_evil: ... i gratuluję... Mnie w końcu jednak udało się odpalić około 15 ( po krótkiej perswazji... jak sięgałem po młotek to zmiękł ) i nawinąć całe 22 kilo po ulycach stolycy :icon_mrgreen: , ale to zdecydowanie nie to... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tu macie zdjęcia z wypadu niedzielnegohttp://picasaweb.google.pl/Teosik2/Ustawka...edziele24022008szkoda tylko że nie zdążyłem zrobić filmiku jak Roberto tańczył salse na parkingu przy Torwarze.Mam nadzieję że jeszcze zatańczy na stole :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi