roberto1002 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Fiery, po raz kolejny wyrazy podziwu i brawa za mobilizację :notworthy: ...Mam nadzieję, że tym razem uda mi się załapać na całą przejażdżkę.Pozostaje jedynie zaklinać pogodę :flesje: R. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Pozostaje jedynie zaklinać pogodę :biggrin: R. :biggrin: ja już zaklinam... :biggrin: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Ja też :crossy: :( Może wreszci uda się dołączyć. Edytowane 16 Lutego 2008 przez Kirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 czuje mróz i śnieg pada :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 czuje mróz i śnieg pada :banghead: no właśnie.... what the fuck is this?! :eek: rano przetarłem oczęta me... zaropiałe :icon_mrgreen: a tu w twarz wali mię poświata - niebieska.... chyba jednak żółta, sorry... więc, wali mię... i już radość wezbrała ( mówiłem, że żółta - zaraz potem spuściłem wodę :wink: ) wyglądam za okienko... :icon_eek: CO TO BIAŁE ROBI NA GLEBIE!!!?...objechałem katamaranem całą wawkę i okazało się że jebaniec śnieg leży wszędzie... nie ma już ni krzty nadzieji... na ten weekend...ale, ale...nie ma tego złego ....podczas rutynowego objazdu, w sklepie moto przy Dworcu Wschodnim ( nie wiem czy wolno tak po prostu z nazwą :biggrin: ) spotkałem ...CUD NIEWIASTĘ... :icon_eek: :) Bożesztymoj.... jakie ona ma oczy... a jaki uśmiech... a jakie, proszę ja Was... no te, no... warunki :icon_razz: Bożesztymoj...i dobre serce ma... adoptować chciała... ... a teraz drogie dzieci... Azaelek pójdzie nieco popracować ...pa pa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Haha ! To juz ostatki zimy ( i tej wersji sie trzymajmy ) :buttrock: A poniewaz Fazerek ma juz nowego laczka ( miekusi Dunlopik ) to dopisuje sie do listy :icon_eek: Edytowane 16 Lutego 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja już zaklinam... :biggrin: :biggrin: :wink:bez względu na to czy będę czy nie, to i tak z Wami pogodę pozaklinam. <-------------- o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 podczas rutynowego objazdu, w sklepie moto przy Dworcu Wschodnim ( nie wiem czy wolno tak po prostu z nazwą :icon_razz: ) spotkałem ...CUD NIEWIASTĘ... :( :rolleyes: Bożesztymoj.... jakie ona ma oczy... a jaki uśmiech... a jakie, proszę ja Was... no te, no... warunki :P Bożesztymoj...A fee, nieladnie tak publicznie zchwycac sie obcymi babami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 no właśnie.... what the fuck is this?! :) rano przetarłem oczęta me... zaropiałe :buttrock: a tu w twarz wali mię poświata - niebieska.... chyba jednak żółta, sorry... więc, wali mię... i już radość wezbrała ( mówiłem, że żółta - zaraz potem spuściłem wodę :clap: ) wyglądam za okienko... :biggrin: CO TO BIAŁE ROBI NA GLEBIE!!!?...objechałem katamaranem całą wawkę i okazało się że jebaniec śnieg leży wszędzie... nie ma już ni krzty nadzieji... na ten weekend...ale, ale...nie ma tego złego ....podczas rutynowego objazdu, w sklepie moto przy Dworcu Wschodnim ( nie wiem czy wolno tak po prostu z nazwą :) ) spotkałem ...CUD NIEWIASTĘ... :flesje: :notworthy: Bożesztymoj.... jakie ona ma oczy... a jaki uśmiech... a jakie, proszę ja Was... no te, no... warunki :buttrock: Bożesztymoj...i dobre serce ma... adoptować chciała... ... a teraz drogie dzieci... Azaelek pójdzie nieco popracować ...pa pa :smile: Ty babiarzu.... no ale dasz mi później jej numer telefonu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Ty babiarzu.... no ale dasz mi później jej numer telefonu :banghead: Wy świntuchy... :biggrin: to czyste i platoniczne uczucie :) A fee, nieladnie tak publicznie zchwycac sie obcymi babami Za "babę" to można obskoczyć w ucho, więc Ci nie przywtóruję... a obce - w sumie najlepsze :banghead: Edytowane 17 Lutego 2008 przez AZAEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 lubicie tak o 7:00 wstawac?? bo ja tego nie rozumiem mi sie o tej porze to nawet do garazu nie chce isc.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 A fee, nieladnie tak publicznie zchwycac sie obcymi babami :buttrock: Jasne, Yaceyku...zachwycać się można...w skrytości ducha :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jasne, Yaceyku...zachwycać się można...w skrytości ducha :buttrock: :cool: Pszczola..przyznaj sie..moze to Ty bylas? :buttrock: :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Pszczola..przyznaj sie..moze to Ty bylas? :buttrock: :flesje: Hłehłe...nie jestem na tyle piękna, aby wzbudzić uczucia w którymkolwiek z Was :buttrock: :wink: Natomiast skupcie się na głównym temacie wątku, bo zaczynacie ostro schodzić z wytyczonej traski :cool: Edytowane 19 Lutego 2008 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Natomiast skupcie się na głównym temacie wątku, bo zaczynacie ostro schodzić z wytyczonej traski :cool:No właśnie, osiemnaste urodziny Klaudiusza bedą bardziej w temacie :) Klaudio, sto lat :flesje: i duuuużo zdjęć w bikini od nowych forumowiczek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi