mariani Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam, Wstepnie sie pisze jak najbardziej traska bardzo sympatyczna byc sie wydaje. Bede sliedzil watek i na biezaco informowal o moim uczestnictwie lub nie:) pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Oj Belgu, Belgu ....................... do Teściów będziesz latał chwile przed i po Ślubie .............................. :bigrazz: No dobra, ja w sumie też bym polatał.................ale nie do Teściów..............., pogoda chyba będzie ok, więc pogadam z Żoną i może polece z wami .......................... chyba że "KAC" nie pozwoli :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wstępnie się piszę na niedzielę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jak będzie pogoda do jazdy to doliczcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Wstępnie się dołączam na 90% zobaczymy jaka pogoda będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A ja bez ciężarków (brakuje) i bez kurtki (sprzedałem) wale głową w biurko. Pozdro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 A ja bez ciężarków (brakuje) i bez kurtki (sprzedałem) wale głową w biurko. Pozdromoże ktos Cię na plecak weźmie :) i widzę, że się spora ekipa zbiera :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 No ja będę na 100% mimo że nockę będę trzepał w pracy ale po poprzedniej niedzielnej wycieczce z Siarką widzę że zima nie taka straszna:) Jeśli tylko żabami z nieba rzucać nie będzie, jestem!!!Pozdrowienia dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jak pogoda dopisze to i Ja sie pisze :D Bom narazie troszku chory, ale moze sie do tego czasu wylecze, zobaczymy. Pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Słuchajta ludziska. Jak coś będzie z nieba padać to nie jadę bo nie lubię moknąć.... ale wiem na 100% że wiosna jest już bliziutko. A wiem to bo mój pies ... a jest to zimolubny Husky zrzuca już zimowe futerko :-). Nie ma bata ... wiosna stoi na granicy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 ...wiosna stoi na granicy ;-)ale jak nie ma zakupionej wizy z Szengen to nie przejdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kurde ://Zajefajna trasa.Okolice Debego to moje dzieciece strony :banghead:Niestety chyba mi sie nie uda, ale bede probowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 wczoraj śmigałem wieczorem. Wiosna wisi w powietrzu, mam nadzieję, że nie spadnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A ja bez ciężarków (brakuje) i bez kurtki (sprzedałem) wale głową w biurko. PozdroMordo ty moja, dysponuje dwoma kurtkami, jakby co, jedna Modeka długa a druga skóra full wypas, idealna na ściga z wielkim napisem CHESTERFIELD i inne :biggrin: Wszystko rozmiar XXL :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja się wstępnie dołączam do obiadu w "Bramie" bo rano mam zajęte. Muszę jechać z dzieciakiem na urodziny jego kolegi z przedszkola. Do "Bramy" mam 8 km. O której mniej więcej przewidujecie obiadek? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi