AZAEL Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Odkad zaczalem jezdzic na moto mam taka mysl, ze wszyscy kierowcy powinni zaczynac od motocykli i doswiadczyc ulicznego ruchu z tej perspektywy to moze potem bardziej uwazali by za kolkiemOd, kurnia, hulajnogi... potem rower, motorower, itd... i tak minimum po roku na wszystkim... Soboty były by lepsze :notworthy: Pizza pyszna sprawa... w sobotę. :D Mariani... dobre życzenia dla taty :icon_mrgreen: ... i wreszcie na trzecią ustawkę może się załapię i ja :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Belgu !.....na następnej wycieczce powinienem byc z plecaczkiem , to może i Ty bys Tatakisa ze sobą zabrał zeby z wprawy nie wypadł :), zawsze by było razniej dwóm plecaczkom :) ....( ciekawe jaką bedziemy miec wtedy prędkosc przelotową :) ) , a poza tym wielu na pewno by chcialo zobaczyc tatusia w takiej roli :)Pozdrowienia dla rodziny :)to może ja Tatakisa na plecak wezmę? :) Jeżyk kurna... chcesz abym motocykl swoj zalatwil czy jak??Predkosc musialaby byc wtedy ze 40 km/h i to max bo asfalcie gladkim jak stol!! :D Ale skoro Asia sie zglasza to moze wziac Tatakisa na rame :) ;) Ustawki beda i na sobote i na niedziele... mysle, ze damy rade i ktos jak bedzie chcial toprzynajmniej zalapie sie na jedna z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Soboty były by lepsze :) Pizza pyszna sprawa... w sobotę. :icon_mrgreen: No to wstepna propozycja przewiduje:-wyjazd o 9:00 spod hipermarketu na wylocie na Legionowo-trase Warszawa - Legionowo - Serock - Pułtusk - Maków Mazowiecki - Przasnysz - Chorzele - Wielbark - Nidzica (ok. 190 km w tym 1 przerwa 30 min gdzies w połowie drogi na rozprostowanie kosci)-przyjazd do Nidzicy ok 12:00, gdzie mozna bedzie zjesc pizze, kupic miodek, popatrzec na zamek (teraz jest tam hotel :icon_mrgreen: ) odpoczac i pooddychac swiezym powietrzem-wyjazd ok 14:30 w strone Warszawy- trase Nidzica - Działdowo - Mława - Ciechanów - Pułtusk - Nasielsk - Legionowo - Warszawa (hipermarket na wylocie Legionowo) (ok. 200 km w tym 1 przerwa 30 min gdzies w połowie drogi na rozprostowanie kosci)-przyjazd ok 17:30 Zakladam predkosc ok 110 km/h co powinno dac srednia w granicach 80 km/h.Z atrakcji przewiduje wspomniana juz pizze i wytwornie miodow pitnych, Zalew Zegrzyński :) . Jest tez stadnina koni w okolicy Nidzicy oraz strefa skokow spadochronowych obok Nasielska ale podejrzewam ze jest jeszcze za wczesnie zeby kogos w tych miejscach zobaczyc. No i omijamy glowne drogi ;) Czekam na propozycje odnosnie modyfikacji trasy, atrakcji po drodze, terminu, organizacji (dla niektorych moze byc za wolno dla innych za szybko, jak bedzie wiecej maszyn to moze podzielimy sie na 2 grupy?) Przyda sie tez dwojka doswiadczonych jezdzcow ktorzy poprowadza grupe. Ja mam w tej dziedzinie doswiadczenie jedynie ksiazkowe :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 We weekend ma byc jakas paskudna pogoda, padajace topniejac sniegi i zimno. Jesli to sie potwierdzi to ja niestety pasuje i czekam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja niestety w ten Weekend robie za Nianie :banghead: :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja tam nigdzie nie pisalem ze chodzi o najblizszy weekend :banghead: Mam wrazenie ze pogoda bedzie taka sobie jak na 400 km wiec lepiej bedzie to odlozyc. Poza tym tak jak napisalem niektore atrakcje sa jeszcze niedostepne. Jak ktos ma ochote popatrzec sobie na skoki spadochronowe (polecam bo to fajna sprawa :( ) to nalezaloby przelozyc przynajmniej na kwiecien. Propozycja jest wstepna i tak jak napisalem czekam na uwagi w tym takze odnosnie terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Proponuje założyć oddzielny temat żeby bałagan sie nie zrobił :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Proponuje założyć oddzielny temat żeby bałagan sie nie zrobił :biggrin: Ok. Jak znajde chwile czasu to tak wlasnie zrobie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Mazowsze zachodnieTrasa ok. 177 km. S. Zbiórka o godz. 10.00 na parkingu przy Tesco na ul. Górczewskiej w Warszawie.1. Niepokalanów – klasztor Franciszkanów z 1 poł. XX wieku z potężną bazyliką. Postój 10 min.2. Sochaczew – przepyszne WZ-tki, Postój 20 min.3. Maurzyce – skansen i stalowy most (pierwszy spawany most w Europie z 1927. Postój 20 min.4. Łowicz – trójkątny rynek, ruiny zamku prymasowskiego z XIV wieku. Postój 45 min.5. Arkadia – krajobrazowy ogród z XVIII wieku. Postój 60 min.6. Nieborów – Pałac Radziwiłłów z XVII wieku. Postój 20 min.7. Żyrardów – Miasto robotnicze. Postój 20 min.8. Otrębusy – muzeum motoryzacji. Postój 20 min.K. Koniec trasy na parkingu klubu Arco na ul. Bitwy Warszawskiej 19. Jeśli starczy czasu to idziemy na pozegnalnego Tymbarka... Nie wiem czy nie za wczesnie jednak na te Arkadie... Jezeli Park Arkadia i palac w Nieborowiemaja byc atrakcja to moze poczekac az cosik zakwitnie? Podane wartosci posotjowe saprzyblizone i wymagaja korekty. Tutaj macie wstepny zarys trasy: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ceaf35fc998c2f27 Edytowane 13 Marca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Kiedy Belgu robimy tą traskę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) 2. Sochaczew – przepyszne WZ-tki, Postój 20 min. A w którym punkcie przewidziano tankowanie na tej "fajnej" stacji benzynowej? :) Edytowane 13 Marca 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Kurna....kurna, kurna .....jestem wyłączony w najbliższy weekend z jazdy :( ...łaaałOddałem siodła do tapicera żeby mi nabił ćwieki i mam je odebrac dopiero w połowie przyszłego tygodnia :) . Wiec chyba nic mi nie pozostanie jak tylko zalać się w ten weekend :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wiec chyba nic mi nie pozostanie jak tylko zalać się w ten weekend :smile:a to się akurat dobrze składa, bo coś dawno wycieczki do 2oo nie było :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Kurna, ja chyba nigdy z Wami nie pojade. Teraz się żona do Rumunii wypuściła. :biggrin: Chyba przestane czytać ten wątek, żeby się nie wk****ać. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5rk Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mazowsze zachodnieTrasa ok. 177 km. sobota czy niedziela? chętnie się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi