Belgu Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 No właśnie, osiemnaste urodziny Klaudiusza bedą bardziej w temacie :icon_biggrin: Klaudio, sto lat :icon_eek: i duuuużo zdjęć w bikini od nowych forumowiczek :buttrock:a czemu tylko od nowych?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Gadu, gadu, pierdu, pierdu... ale może wróćmy do tematu :crossy: ...Czy ktoś łaskawie zaklina pogodę? Bo po prognozach na niedzielę widzę , że słabo się staracie :icon_eek: Może jakieś propozycje co do Marzanny, którą to mamy utopić? Skoro jednak nie będzie to Radian :buttrock: ... R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a czemu tylko od nowych?? :banghead:a co? lepiej od Nowego? :bigrazz: Czy ktoś łaskawie zaklina pogodę? Bo po prognozach na niedzielę widzę , że słabo się staracie :wink: R.no przecież cały czas mój smoczek skacze zaklinając pogodę. nie marudź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 a czemu tylko od nowych?? ;)A jaki to problem ? Kupujesz ode mnie Draga i topimy Twoją Virażkę. I po kłopocie. :flesje: A tak btw, może byście trochę zmienili trasę, bo odcinek wzdłóż Wisły (Kampinosu) to jedna wielka tragedia.Jechałem tamtędy w lecie z Belgu i w życiu mi tak dupy nie wytrzęsło, dziury, łaty, garby poprzeczne, itp. pseudoasfalt. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A tak btw, może byście trochę zmienili trasę, bo odcinek wzdłóż Wisły (Kampinosu) to jedna wielka tragedia.Jechałem tamtędy w lecie z Belgu i w życiu mi tak dupy nie wytrzęsło, dziury, łaty, garby poprzeczne, itp. pseudoasfalt. :wink:Od lata troche czasy uplynelo, moze juz jest nowa nawierzchnia ;) A poza tym twardym trzeba byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Od lata troche czasy uplynelo, moze juz jest nowa nawierzchnia :notworthy: A poza tym twardym trzeba byc. A nie miękkim.... :clap: ...ja niestety boje sie zimna..zaklinam z Wami pogode ale chyba nie dołacze jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zobaczymy jak bedzie pogoda - jesli bedzie ladnie to sie dolacze chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A nie miękkim.... :cool: ...ja niestety boje sie zimna..zaklinam z Wami pogode ale chyba nie dołacze jednak... :( Iza miękka jesteś :icon_rolleyes: a trzeba :crossy: :crossy: śmigać będzie ciepło bo Aśka zaklina pogodę by była ładna chyba że się pomyli i nie ten taniec odtańczy i będziemy :crossy: :flesje: z pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A jaki to problem ? Kupujesz ode mnie Draga i topimy Twoją Virażkę. I po kłopocie. :lalag: A tak btw, może byście trochę zmienili trasę, bo odcinek wzdłóż Wisły (Kampinosu) to jedna wielka tragedia.Jechałem tamtędy w lecie z Belgu i w życiu mi tak dupy nie wytrzęsło, dziury, łaty, garby poprzeczne, itp. pseudoasfalt. :evil: Od lata troche czasy uplynelo, moze juz jest nowa nawierzchnia :crossy: A poza tym twardym trzeba byc. trzeba koniecznie sprawdzić jakość nawierzchni. Mnie niestety nie będzie w ten łikend, zaklinam wiedzę w mózgu na egzamin w pracy ... dlatego właśnie siedzę na forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 będzie ciepło bo Aśka zaklina pogodę by była ładna Jak na razie, to miałem jedynie okazję naocznie przekonać się, że to Aśka jest ładna... a w każdym razie w moto katance i moto butkach, dzinach, i tym najzajebistszym "końskim ogonem" ... wyglada zabójczo :lalag: :clap: ale miało być o zaklinaniu... więc zaklinam, jak najbardziej :notworthy: :notworthy: ... już nawet przewietrzyłem moto po zimie i teraz czas na jakąś wyprawkę... tylko może faktycznie trasę "poprawić"? Chociaż w tym kraju wszędzie dziury i wyboje... Mam nadzieję, do niedzieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam ! Jesli tylko dopisze pogoda to ja równiez dołacze na swojej Gwiazdeczce do wycieczki .Pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Aska, chyba przesadzilas z tym zaklinaniem pogody, w nocy szalala nad Ursynowem burza z piorunami, poprzewracane ploty, reklamy, spokojnie Kolezanko :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam i zapraszam na Ustawkę II - Topienie Marzanny. Zbiórka:- niedziela, 24 lutego- godzina 9:00- parking przy Torwarze (od strony Wisłostrady)- moto zatankowane, pasibrzuch nakarmiony- po ustaleniu ostatnich szczegółów, ruszamy o 9:30 Trasa (~230 km):- prędkość przelotowa 100-120 km/h- Warszawa - Pułtusk - Czerwińsk - Wyszogród - Warszawa ;) http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...12,1.867676&z=9 Kończymy:- okolice Górczewska/Leszno- około 17:00 Atrakcje po drodze:- Pułtusk (B)- lądowisko w Chrcynnem koło Nasielska ©- Czerwińsk nad Wisłą (D)- Kampinos (obiadek w Roztoce) (G) Wszystkie powyższe szczegóły do dogadania, także jeśli ktoś ma pomysły lub uwagi, zapraszam. Jazda w grupie (przypominam): :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1123474 Ostateczne potwierdzenie aktualności ustawki (np ze względu na pogodę):- niedziela, 24 lutego, 7:00 Pozdro strzałka pogoda zapowiada się ok, więc dołączę :crossy: do was w Zegrzu, będę czekał od 10.00 /mniej więcej o tej będziecie/ przy "hotelu 500". Hotel znajduje się po prawej za rondem Zegrzyńskim w kierunku na Serock /trzeba wjechać w boczną uliczkę po prawej równoległa do głównej/ pozdroPIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam i zapraszam na Ustawkę II - Topienie Marzanny. Zbiórka:- niedziela, 24 lutego- godzina 9:00[...] ...witam ...i dziękuję za zaproszenie :icon_razz: ...postaram się przyjechać ...moja niepewność wynika z 'bandyckiej' :( godziny startu... [...]A tak btw, może byście trochę zmienili trasę, bo odcinek wzdłóż Wisły (Kampinosu) to jedna wielka tragedia.[...]...odcinek od punktu E do F ...z informacji od kumpla (był tam dzisiaj) ...to lipa ....uzupełniona o nowe ubytki...ja natomiast ...podczas mojego dzisiejszego szwendania na moto zahaczyłem o odcinek F-G-H ...i nawierzchnia od Cybulic do Leszna -> miodzio ...na tyle miodzio, że na liczniku pokazała się dwójka z przodu :icon_rolleyes: ...a od Leszna do Górczewskiej ...asfalt też ostatnio wymieniany ...i jest git :icon_razz: pozdr ...i nadziejam, że do zoba jutro,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam i zapraszam na Ustawkę II - Topienie Marzanny. Zbiórka:- niedziela, 24 lutego- godzina 9:00- parking przy Torwarze (od strony Wisłostrady)- moto zatankowane, pasibrzuch nakarmiony- po ustaleniu ostatnich szczegółów, ruszamy o 9:30 Trasa (~230 km):- prędkość przelotowa 100-120 km/h- Warszawa - Pułtusk - Czerwińsk - Wyszogród - Warszawa :) http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...12,1.867676&z=9 Kończymy:- okolice Górczewska/Leszno- około 17:00 Atrakcje po drodze:- Pułtusk (B)- lądowisko w Chrcynnem koło Nasielska ©- Czerwińsk nad Wisłą (D)- Kampinos (obiadek w Roztoce) (G) Wszystkie powyższe szczegóły do dogadania, także jeśli ktoś ma pomysły lub uwagi, zapraszam. Jazda w grupie (przypominam): :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1123474 Ostateczne potwierdzenie aktualności ustawki (np ze względu na pogodę):- niedziela, 24 lutego, 7:00 Pozdro Czy to aktualne? Pelna trasa czy jakies zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi