pepe Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No i w załączeniu parę fotek do tematu zapodanego przez Tatakisa Spotkanie w Połańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) I jeszcze parę fotek z Akcji "Milena" w Połańcu, zrobionych przez Jeżyka i Maro.http://Tatakis.fotosik.pl/albumy/489957.html Mam nadzieję, że koledzy ze Świętokrzyskiego nie będą się gniewać za wykorzystanie ich tematu do wrzucenia fotek z zabawy z Kamilem (Kondonem) i Mileną.Pzdr A tak btw w pobliskim Pacanowie przyjęliśmy do EKG Koziołka Matołka Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A tak btw w pobliskim Pacanowie przyjęliśmy do EKG Koziołka Matołkazaraz zaraz... koziolek zadnych wziatek nie mial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Adel (Piotrek ?), wielkie dzięki za wsparcie ekipy EKG w Połańcu 16.08. na imprezce z Mileną i Kamilem.Miło było Cię poznać.Sorry, że mieliśmy tak mał czasu dla Ciebie, ale "gwoździem" programu była oczywiście Milena.Mamy fotki to zapodamy, tylko temat założony przez Kondona gdzieś wyparował. Sorry też, że nie mogliśmy pwaść na ślub Twojego kolegi w Ostrowcu Św. ale mieliśmy nabity już i ustalony wcześniej program (Pacanów, Szydłów, Kurozwęki i Krzyżtopór)."Odbijemy" sobie innym razem. Mam nadzieję, że nie przeraziła Cię szturmowa ekipa zwariowanych "staruchów" z EKG. Pozdrawiam,Tatakis (Adam) Ja też się cieszę, że Was poznałem, widzę że macie fajną zgraną paczke do wyjazdów. Szkoda że tylko ja ze Świętokrzyskiego się stawiłem. Szkoda też że nie miałem więcej czasu by z Wami pośmigać ale mam nadzieje że nadrobimy to jeszcze kiedyś w przyszłości. Pozdrowienie dla całego EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja też się cieszę, że Was poznałem, widzę że macie fajną zgraną paczke do wyjazdów. Szkoda że tylko ja ze Świętokrzyskiego się stawiłem. Szkoda też że nie miałem więcej czasu by z Wami pośmigać ale mam nadzieje że nadrobimy to jeszcze kiedyś w przyszłości. Pozdrowienie dla całego EKG.jasne ,ze nadrobimy... przeciez nie udalo nam sie zjechac calej "krainy scyzorykow" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja też się cieszę, że Was poznałem, widzę że macie fajną zgraną paczke do wyjazdów. Szkoda że tylko ja ze Świętokrzyskiego się stawiłem. Szkoda też że nie miałem więcej czasu by z Wami pośmigać ale mam nadzieje że nadrobimy to jeszcze kiedyś w przyszłości. Pozdrowienie dla całego EKG.Spoko, nadrobimy. Fakt, ekipę mamy zgraną, ale to co widziałeś to jakieś 8% EKG. Miało być więcej, ale pogoda uziemiła kilku naszych na Śląsku. Wpadnij do Borek, będzie nas tam 4-5 razy tyle. A jak 20 września zobaczysz zgraję ca 20 motungów w okolicach Końskich czy Kielc (tym razem Zachodnia Siekierlandia), to też będziemy my. :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Wkoncu znalazlem ten temat;) Ogromne dzieki Panowie. PS. Nie smiac sie ze mnie, ja zawsze na zdjeciach wygladam jakbym mial zespol downa, a raczej nie mam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam. Ja pochodzę z okolic Jędrzejowa, ale teraz mieszkam na Śląsku. Z okazji pracy( delegacji) będę w Skarżysku do końca roku, więc piszcie gdzie tu można wyskoczyć motorkiem po pracy... Chętnie poznam.. Was, aby można z kimś pośmigać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 http://www.motocykle.kielce.com.pl/forum/index.php teraz większość tu się przeniosła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No powitac kolegow z krainy latajacych nozy :buttrock: Ja tez pochodze z Kielc dokladnie "SADY" ostatnio zawitalem na "II" zlot SHL w kielcach. Prawdopodobnie w tym roku sie nie wyrobie ale zato w nastepnym to pewniak :flesje: I ztego co sie orientuje to bajkersow w kielcach nie brakoje i jest tez pare dziewczyn :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchM Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Stary temat. Ale odświeżam bo z mojego rejonu ciezko znaleźć kogoś na tym Forum. A więc ilu nas Tu jeszcze jest ze Świetokrzyskiego (okolic Kielc) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRT TVL Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Stary temat. Ale odświeżam bo z mojego rejonu ciezko znaleźć kogoś na tym Forum. A więc ilu nas Tu jeszcze jest ze Świetokrzyskiego (okolic Kielc) ?? Cześć, do liczenia co bardziej aktywnych z O-ca starczy Ci jedna ręka, ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchM Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 No właśnie zauważyłem a przydało by sie zebrać jakaś ładna ekipe na wypad 17 do czestochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 trzeba zorganizować jakiś wypad na Częstochowę, może nawet wcześniej na latanie, to piszcie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć, do liczenia co bardziej aktywnych z O-ca starczy Ci jedna ręka, ale są. A z Szewny, to nawet jeden palec ;) Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi