abu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zacna grupa, fajna trasa - wpiszcie mnie na razie ze znakiem zapytania :biggrin: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anacho Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ok my jesteśmy za hotel też w okolicach Krakowa mi sie podoba rozsądna cena. Bedziemy cały czas w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ok my jesteśmy za hotel też w okolicach Krakowa mi sie podoba rozsądna cena. Bedziemy cały czas w kontakcie. super, mam nadzieję, że znajdzie się więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hej Kazan byłem dziś w Koszalinie ładne macie tam drogi jest gdzie po śmigać :notworthy: ja powoli zaczynam załatwiać urlop na ta datę mam nadzieje, że jak to bywa w życiu nic nie wyskoczy. A hotel chyba może być zobaczymy mamy jeszcze czas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Myśle lekko zmodyfikować 1 dzień jak tak wszyscy będą wypoczęci w Krystynie ;) to może by więcej kilometrów nawinąć pierwszego dnia. Ale to dokładnie jeszcze napisze po weekendzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Czołem,jeżeli można to ja również bym się na listę wpisał. Termin wstępnie pasuje, więc o ile nic się nie wydarzy to bardzo chętnie do Was dołącze. Pozdr/ Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no to widzę że chyba Krystyna to będzie "obowiązkowy" przystanek :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam, Wybieram sie do PL w tym terminie i myslalem albo pojezdzic po Francji jak bede jechal lub "przejechac" sie gdzies jak juz bede w PL. Watek wyglada ciekawie...Mam takie pytanie: spanie w namiotach czy jakies pokoje czy cos w tym stylu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja za to mam pytanie jak planujecie sie spakować jakie sakwy macie co polecacie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja za to mam pytanie jak planujecie sie spakować jakie sakwy macie co polecacie ? Pozdrawiam Ja właśnie kupiłem sakwy Oxford Hump Back na allegro. Zobaczymy co to będzie :icon_mrgreen: W planach jeszcze jakaś torba na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja właśnie kupiłem sakwy Oxford Hump Back na allegro. Zobaczymy co to będzie :icon_mrgreen: W planach jeszcze jakaś torba na tył. myślę dokładnie o tych samych sakwach więc daj znać jak one wypadają, dodatkowo tankbag oxford Exp. Tankbag model of412 38litrów a pytanie macie jakieś fajne małe po złożeniu sprytne namioty, które łątwo spakować na ściga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja za to mam pytanie jak planujecie sie spakować jakie sakwy macie co polecacie ? Pozdrawiam Czyli namioty... niestety caly sprzet mam w Szkocji i raczej nie poradze z tym przyjechac wiec nie pisze sie na wyjazd :)Na "wycieczki" zabieram tankbag, tailpack i sakwy oxford, (sakwy spokojnie pomiescily namiot i pianke). http://img293.imageshack.us/img293/6332/img1808mb5.jpg Pozdrawiam i zycze udanych wakacji Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No właśnie jeśli chodzi o bagaż to jeszce nic nie kupiłem, ale spoko może zdąże :icon_biggrin: Oto moja nowa propozycja na pierwszy dzień, widzę że grupa będzie nawet znaczna więc proponuję nie zachaczać w ogóle o Wiedeń tylko odrazu pierwszego dnia starać sięnawinąć jak najwięcej kilometrów do Alp. Do trasy Alpejskiej wychodzi mi z rzeszowa 1005 km. Ci którzy wyjadą z "Krystyny" będą mieć o jakieś 200 mniej. Pasowało by się spotkać w Myślenicach 16.06 gdzieś ok 7 , 8 rano.(Ja i Mycior dojedziemy na tą godzinę z rzeszowa). Ruszyć np o 8 z Myślenic, od Żyliny do Slazburga cały czas autostrada (ok 750 km) więc proponuję naginać ostro żeby kilometry szybko uciekały aż do Zell am See do trasy alpejskiej, z jedną przerwą na obiad na stacji, siusiu kilka razy i zakup winiety na autostradę. Myśle że to będzie lepsze rozwiązanie niż nocowanie pod wiedniem, od razu 17.06 z rana ruszymy na Grosenglocknerstrasse, tak jak pisał kolega pasuje na nią wiechać możliwie jak najwcześniej bo pożniej kolejki i duży ruch. Wiec dojechanie do niej pierwszego dnia i reuszenie z samego rana drugiego dnia jest chyba dobrym pomysłem. Pierwszego dnia 1005 km trochę dużo ale 3/4 trasy to autostrada więc zmęczenie będzie mniejsze. Co wy na to Panowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 No właśnie jeśli chodzi o bagaż to jeszce nic nie kupiłem, ale spoko może zdąże :) Oto moja nowa propozycja na pierwszy dzień, widzę że grupa będzie nawet znaczna więc proponuję nie zachaczać w ogóle o Wiedeń tylko odrazu pierwszego dnia starać sięnawinąć jak najwięcej kilometrów do Alp. Do trasy Alpejskiej wychodzi mi z rzeszowa 1005 km. Ci którzy wyjadą z "Krystyny" będą mieć o jakieś 200 mniej. Pasowało by się spotkać w Myślenicach 16.06 gdzieś ok 7 , 8 rano.(Ja i Mycior dojedziemy na tą godzinę z rzeszowa). Ruszyć np o 8 z Myślenic, od Żyliny do Slazburga cały czas autostrada (ok 750 km) więc proponuję naginać ostro żeby kilometry szybko uciekały aż do Zell am See do trasy alpejskiej, z jedną przerwą na obiad na stacji, siusiu kilka razy i zakup winiety na autostradę. Myśle że to będzie lepsze rozwiązanie niż nocowanie pod wiedniem, od razu 17.06 z rana ruszymy na Grosenglocknerstrasse, tak jak pisał kolega pasuje na nią wiechać możliwie jak najwcześniej bo pożniej kolejki i duży ruch. Wiec dojechanie do niej pierwszego dnia i reuszenie z samego rana drugiego dnia jest chyba dobrym pomysłem. Pierwszego dnia 1005 km trochę dużo ale 3/4 trasy to autostrada więc zmęczenie będzie mniejsze. Co wy na to Panowie ? ma to swoje plusy i minusy, napewno stracimy Wiedeń, a ponąć warto go zobaczyć, choć z drugiej strony jakimś fanem zabytków to ja nie jestem, jeśli o mnie chodzi mogłaby być nowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTINEZ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 enZo jak przyjadę do was dzień wcześniej to nie wiem czy będziesz miał tyle siły do przejechania takiego dystansu ? :) choć "słonie" wysłałem do Alp :) ;) (wtajemniczeni wiedza o co chodzi ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi