Miniu. Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Było super :buttrock: noi sie załatwiłem przy grillu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ponieważ mnie nie było i nie mogłam złożyć osobiście-wszystkiego naj na nowej drodze życia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Pogoda troszke nie dopisala ale wyjazd udany, serdeczne zyczenia dla Mlodej Pary, macie pare fotek... Edytowane 8 Czerwca 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 noi sie załatwiłem przy grillu :flesje: heh, opiliśmy porządnie zdrowie pary młodej , wiec napewno będzie im się dobrze układało :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 enZo mam nadzieje,że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Najlepszego Mycior !!! Było zajebiście :icon_biggrin: Dzięki wszystkim za towarzystwo (szczególnie wieczorem przy grillu :flesje: ), a miałem już na kacu nie jeździć :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli mielibyście na kacu nie jeździć to ciekawe kiedy nastąpiłby powrót do domciu... :) hehe (pewnie w środę ale w którą? :icon_biggrin: )POZDRAWIAM!!! MYCIOR a teraz bierz się do roboty i zadbaj o przedłużenie gatunku ludzkiego... hehe Edytowane 8 Czerwca 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 enZo mam nadzieje,że wszystko ok Dużo strachu ale obyło sie bez większych problemów, niewielkie uszkodzenia auta i moralne kierującej :P A gdzie nasz Młody się podziewa, już go Żonka krótko trzyma i nie ma czasu na forum wejść :crossy: :wink: Mycior - Pamiętaj tylko że w poniedziałek ruszamy w podróż poślubną :bigrazz: :wink: :icon_mrgreen: NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dużo strachu ale obyło sie bez większych problemów, niewielkie uszkodzenia auta i moralne kierującej :bigrazz: A gdzie nasz Młody się podziewa, już go Żonka krótko trzyma i nie ma czasu na forum wejść :D :wink: Mycior - Pamiętaj tylko że w poniedziałek ruszamy w podróż poślubną ;) :wink: :) NAJLEPSZEGO Czy Ty nie czytałeś jego podpisu na GG :P MYCIOR PRZEPODA taki fajny Gość z Niego był ;) Daj się nacieszyć młodemu żonkosiowi legalnym sexem :banghead: MYCIOR--- Mordo Ty moja Wyglądaliście BOSKO!!!!! A Ty? Ale strata dla Kobiecego świata ;) Nawet niebo płakało za te wszystkie laski ,które już nigdy nie dotknął Cię bez obaw o swoją szczękę. NIECH SIĘ WAM ZAWSZE DOBRZE WIEDZIE!!!!!!!Ty i Yoanna to teraz JEDNO. Pozdrawiam ---Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Siemanko kolezanki i koledzy!! :P :biggrin: :biggrin: Dziekie wielkie za obstawe!!! Było poprostu wypierdo*czo!!! Nie sądzielm ze az tulu sie waz zjawi tym bardziej ze pogoda dostała wsciku dupy przed samym wyjazdem do Młodej. Było jakieś 10 X lepij niz myslałem ze bedzie!! Na samym weselu kazdemu musiałem opowiadać ,jak to mi sie udąło zorganizowac taką ekipe i kto mi to załatwiał i w ogóle jak to mozeliwe :) :icon_mrgreen: :) Goscie weselni zaraz po wyjściu z samochodu musieli podnosic swoje szczeki, które im opadły z wrazenia! Same pozytywne komentarze i ogólnie wypas na MAXA! PSwracam do łozka :biggrin: PS Pani młoda - pozdrawia serdecznie i jest zachwycona całoąscią. PS Podobno było cos kolo 40 moto :biggrin: i podobno gryl sie udał bo chłopaki sie sprzewracali heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to pięknie :wink: Wszystkiego najlepszego Myciorki :) Ja niestety albo stey, nie wiem jak podejść do tematu, bo miałem też paradę kumpla w Tbg i nie mogłem się rozdwoić choć jak bym mógł to bym tak zrobił. Udanego pożycia małżeńskiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Było super- my Tobie dziękujemy za tak miłą impreze a,że tak nas mało było - wiadomo elita:) Wracaj do łóżeczka i wybacz ,że teraz nie robimy obstawy -miło było jeszce raz- pozdro dla ślubnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 dobra mycior czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 dobra mycior czekamy na zdjęcia fotkuu beda za jakies 2 tyg ,bo teraz bede odpoczywał i relaksował sie, oczywiście na moto ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Wszystkiego najlepszego Mycior dla Ciebie i żonki;) U mnie sesja niestety w pełni i nie dałam rady przyjechać;( Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Ciemka Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi