ABG Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Gratuluję, pierwszy sezon, a jaki intensywny!!! :wink: I o ile mnie oko nie zmyliło to wczoraj około 22 minąłem się z Tobą na Rosła i Africe ujrzałem na żywo, czyż nie? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 tak to byłem ja :icon_mrgreen: najzupełniej w świecie się nie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Karwa dawno nie byłem na FO i nic nie wiem ..........Na stronie AT zauważyłem jakiegoś kolesia z 3 postami o tej samej ksywie i seeeee mysle... No nie .............ale to nei możliwe............. marcin kupił AT ...............? :icon_mrgreen: Widać ,że długo go nie musiał przekonywać .. ghehehehe mądry człowiek .. ale ,że spier.. sprzęt to nie możliwe :eek: Ba ja już wiedziałem miesiąc wcześniej ,że kupił At.. czemu tak długo zwlekałeś z info.......... powiem ,że sprzęta masz zadbanego i dobrze użytkowanego.. poprzedni właściciel dbało nią . p.s.Niezły wikinig co ,. hehehe :lapad: No teraz tylko JarGowi musze AT Mariuty sprzedać i normalnie zaczynam robić za pośrednika w sprzętach hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Powiedz mu, ze czarne są najszybsze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ee tam miesiąc :] przecież Gizu się ogłosił 27 grudnia, a ja się do niego odezwałem 28 grudnia. Miesiąca jeszcze nie ma. Sprzęt dotarł do wawki 6 stycznia :icon_mrgreen: ładuję foty na picassę, choć w pracy jakoś to mozolnie idzie. Może za kilka godzin będzie relacja z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 . Może za kilka godzin będzie relacja z wyprawyhehehe. będzie! dokładnie za 8 godzin i 56 minut :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Po wielu mękach udało mi się zrobić podsumowanie. Niestety upload w mojej pracy mocno kuleje :) 7 godzin w jedną stronę 12 godzin w drugą stronę 1277 km 22,5 godziny na nogach 19 godzin za kółkiem tak rozpoczęła się moja przygoda z Afryką. Reszta w opisach zdjęć http://picasaweb.google.pl/marcinlow/Wypra...key=pUbiNVAw6Nw szczególnie znienawidzone jest białe g.... które nie chciało przestać padać z nieba. PS białe g.... uwielbiam na nartach Oblewamy za 4 godziny 50 minut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 :icon_mrgreen: Zacna sztuka zacna ........Dobrze, że poojechliście busem a nie na przyczepce . bo zapewne od tej temperatury szpachla by odpadała......taaa co ci mówiłem przy główce ramy........... a .hmmmmmmm nie mówiełem ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: nie derwujsjaaa szpęt sprawny nie glebowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 jeżdżony przez staruszkę, z garażu do kościoła. Niestety staruszka paliła :icon_mrgreen: blanty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) ee tam miesiąc :] przecież Gizu się ogłosił 27 grudnia, a ja się do niego odezwałem 28 grudnia. Miesiąca jeszcze nie ma. Sprzęt dotarł do wawki 6 stycznia :biggrin: ładuję foty na picassę, choć w pracy jakoś to mozolnie idzie. Może za kilka godzin będzie relacja z wyprawy 4 grudnia .. ja już wiedzioałem ,że chcesz kupić AT ........... Prorok czy jak............. :icon_razz: a tak apropo. własnie dzisiaj znowu poszła kolejna AT rd04 rocznik 92 Do Jarka ... kolegi Mariuty .. Dogadałem sprawe z chłopakami i jużż dzisiaj zaliczka poszła.. bez oglądania sprzeta........... http://www.allegro.pl/item292487170_honda_..._twin_rd04.html Edytowane 11 Stycznia 2008 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 .................8 lat doświadczenia w Handlu :icon_razz: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 .................8 lat doświadczenia w Handlu :icon_razz: :biggrin:Te spamer....... Znalazłem Ci wypasioną AT .. i co .. ?? na wiosne jednak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ty, mordo, ty chyba od sprzedających masz jakiś procencik, ja wiem że okna nie idą ale uspokój sie :icon_mrgreen: p.s. Wiosna raczej, teraz nie wydole ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 http://picasaweb.google.pl/marcinlow/Wypra...key=pUbiNVAw6Nw[/url] Motór jak to motór-ale to Scudo jakie fajne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Motór jak to motór-ale to Scudo jakie fajne :biggrin: Chyba PAscudo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi