Belgu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Właśnie zauważyłem, więc proponuje zrobic tydzień po EKG :biggrin: p.s. Albo podjade, w sumie to niedaleko :biggrin:to juz wiesz czemu nie pierwszy weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 no to jak??Kiedy ktos to ogarnie konkretnie?? ps Aska i Marcin SF - co to za impresja była gdzie sie z widałmi chodzi??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 p.s. Albo podjade, w sumie to niedaleko :biggrin:Niedaleko ze Skorzęcina na Borki?? :crossy: Tylko coś ok. 300km :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Aska i Marcin SF - co to za impresja była gdzie sie z widałmi chodzi??? ;)no jak to? wiejska impreza :) a co do wideł-było nas więcej http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=89292&st=260 :icon_rolleyes: Emilu? kiedy Ty wracasz tam do zagramanicy? ten tam no 11-13 kwietnia już znikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Czyli co 12-13-04-2008 pasuje i taka date ustalamy czy Lime się łapie czy już nie.Może jakiś zielony coś powie dużymi literkami kiedy co i jak i każdy nagrywa sobie czas. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No ja wracam dziesiatego. Ale zrobcie tak zeby pasowalo wiekszosci. Mysle ze z czescia i tak sie spotkam w warszawie :icon_mrgreen: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak ty lime wracasz 10 kwietnia to jak w morde strzelil 2 weekend czyli tak jak wcześniej pisałem 12-13.02.2007.Ktoś coś jakoś?????? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No wszystko pieknie tylko Lime przylatuje 1-go kwietnia ;) to się zdecyduj kiedy wkońcu wracasz :clap: :banghead: zaraz będzie, że w Maju ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a podobno to kobiety mają problemy z rozumieniem :clap: według mnie chodzi o to, że 1 kwietnia WRACA do Polski, a 10 WRACA znowu do zagramanicy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) a podobno to kobiety mają problemy z rozumieniem :P według mnie chodzi o to, że 1 kwietnia WRACA do Polski, a 10 WRACA znowu do zagramanicy ;) Otoz to :). Aska, na Ciebie zawsze mozna polegac, nie to co na tych chlejusow ;) :) Edytowane 15 Lutego 2008 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No to mamy problem Ktoś jakąś madrą myśł ma? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 to ja mam dobry pomysł. zróbmy Borki od 4 do 13 kwietnia i wszyscy będą hepi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 po pierwsze:primo - pleas mi tu podać koordynaty na Borki, bo mi szukacz.pl szaleje :) po drugie: primo - termin kazdy byle nie 4-6 04 :) :) please :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) http://www.borki.pl/mapa_orj.html no i jeśli mają te Borki w końcy być, to może ustalmy wreszcie termin? :icon_question: Edytowane 23 Lutego 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Mnie to ryba, kupiłem dzisiaj 150l paliwa więc najwyżej przyjade obejrzeć wasze gęby i wróce spowrotem. ;) W weekendy pracuje więc na 100% odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi