Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) No wszystko pieknie tylko Lime przylatuje 1-go kwietnia :icon_eek:ejże! dopiero co pisaleś, że na początku marca :) no dobra. jednak poplątałam :buttrock: Edytowane 6 Lutego 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 sorx za spam, ale nie moglem się powstrzymać :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 W marcu odpadam, maturka za pasem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 to Borki primaaprilisowe robimy? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 hehehe, zeby mi na miejscu nie bylo prima aprilis :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To kiedy w końcu te Borki?? :icon_twisted: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ok tym razem nie przegapię borek, i jakimś cudem jak tylko się odbędą i nie będę miał matury na dniach to pojawię się na 100%... kurcze tylko czy ja tam trafie??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Czyli co kwiecień tak???? Jakas data niech padnie i szykujemy wątroby. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tylko najlepiej początek bo od 24 Kwietnia Majówka sie zaczyna ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja już przechodzę w tryb regeneracji. Ograniczam się do lytra wódki na imprezę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Jezeli maja byc jakies Borki to prosze aby nie byl to pierwszy i ostatni weekend kwietnia...Czyli nie dla 4-6.04 i 25-27.04... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ale ... ale przecie Limek wpada 1.04 tylko na 10 dni, no nie da się nie zrobić Borek w 1 łikend kwietnia. Co ty tam takiego kombinujesz na ten termin? Belgu, do spowiedzi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Belgu pewnie ma jakiś Obiad, kolacje, śniadanie lub podwieczorek u Tesciów lub u Rodziców, lub Teściowie lub Rodzice u niego lub wszyscy razem u niego, lub u Teściów lub u jego rodziców :) Mi tam pierwszy Weekend Aprila pasi jak najbardziej ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Klaudiusz, a Ty się wybierasz na rozpoczęcie do Skorzęcina?? Chodzi mi o EKG :icon_mrgreen: Jest w pierwszy weekend kwietnia... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Właśnie zauważyłem, więc proponuje zrobic tydzień po EKG :flesje: p.s. Albo podjade, w sumie to niedaleko :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi