Greedo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Sie czepiacie Greedziaka?!?!?! ;) Właśnie Klaudio, wpierdol im :) Tak jak na wrześniowych... byłeś chwilkę pod moim domkiem, a później ślad po Tobie zaginął i już Cię nie było widać wink.gif A co ja tam miałem z wami robić? Podrywać Martę? to dobre w waszym wieku :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A co ja tam miałem z wami robić? Podrywać Martę? to dobre w waszym wieku :)Myślałem, że pamiętam wszystko, a tu jakaś Marta ;) Chyba z Liseną Ci się pomyliło :) Teraz może będzie okazja się napić piwka przy ognisku :) :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Myślałem, że pamiętam wszystko, a tu jakaś Marta ;) Chyba z Liseną Ci się pomyliło :) Teraz może będzie okazja się napić piwka przy ognisku :) :) Nic mi się nie pomyliło, po prostu znam jej imię Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Spokojnie mi tu bo pierdzielne po banie na tydzień ;) ........................ale nie tobie Andriej :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Spokojnie mi tu bo pierdzielne po banie na tydzień ;) ........................ale nie tobie Andriej :) No ja myślę, w końcu ma się te znajomości :) I twoje nagie zdjęcia jak zabawiasz się ze striptiserkami :) Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ech, wszedzie te uklady :icon_twisted: :banghead: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No właśnie, no i co? :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!! za organizację się bierz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 termin marcowy jakiś, popić trzeba :banghead: no i w końcu zrobić traskę w Borki ziemną drogą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 termin marcowy jakiś, popić trzeba :biggrin: no i w końcu zrobić traskę w Borki ziemną drogą :biggrin:Ja też moge "ziemną drogą" sie przejachac :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 termin marcowy jakiś, popić trzeba :biggrin: nie jakiś, tylko 4-6 marca. bo Lime wraca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja też moge "ziemną drogą" sie przejachac :buttrock: łojesus kupiłeś terenowy samochód który ma lej w baku czy afryczkę? Bo jak to pierwsze to na afrykę już nie uzbierasz ;) nie jakiś, tylko 4-6 marca. bo Lime wraca!! jakoś mi się nie chciało wątku przeglądać, myślałem, że prędzej dojdzie do tego że my do Lime pojedziemy a tu niespodziewajka :icon_eek: . Oczywiście termin 4-6 marca jest super hiper pomysłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 jakoś mi się nie chciało wątku przeglądać, myślałem, że prędzej dojdzie do tego że my do Lime pojedziemy a tu niespodziewajka :icon_eek: . Oczywiście termin 4-6 marca jest super hiper pomysłem :buttrock:No wszystko pieknie tylko Lime przylatuje 1-go kwietnia :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No wszystko pieknie tylko Lime przylatuje 1-go kwietnia :D to żeś Aśka dała do pieca :buttrock: :) ;) pomieszała jak w kociołku czarownicy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi