Bart3z Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam :icon_razz: Mamy styczeń, a tutaj o kolejnym zlocie forumowym cisza :icon_mrgreen: Czyżby nie było chętnego do organizacji, chętnych na spotkanie?? :crossy: Pozdr Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam :icon_razz: Mamy styczeń, a tutaj o kolejnym zlocie forumowym cisza :icon_mrgreen: Czyżby nie było chętnego do organizacji, chętnych na spotkanie?? :crossy: Pozdrej, daj wytrzeźwieć po poprzednich ;) i spokojnie. zimowe Borki już były. a za często nie mogą być, bo nam się znudzi i trzeba będzie nowego miejsca szukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ja nie wiem kiedy będą ale ja na pewno będę :icon_mrgreen: jak się ogarnę w robocie to z organizacją mogę pomóc. Jak się odrobinę ociepli to może jakieś mini borki się zrobi, albo przedborki. Coś się wymyśli, na razie muszę wytrzeźwieć po porzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Tak jak Asia napisała za często też nie można, więc Marcin propozycje przed lub mini odpadają, ale nad głównym można pomyśleć np. na przełomie marca/kwietnia... Ja też będę na pewno :clap: P.S.Ładnie się popiło :D Edytowane 4 Stycznia 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Oby nie między maturami :P W innym wypadu bankowo będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jeśli nikt mnie nie ubiegnie to wezme się w garsć i koło sierpnia powinny być Borki. Tym razem jednak licze na to, że Marcin wymyśli jakieś gry i zabawy zlotowe... Np... rzut cieknącym olejem silnikiem od DR-ki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jeśli nikt mnie nie ubiegnie to wezme się w garsć i koło sierpnia powinny być Borki.zgłaszam sprzeciw. Borki koniecznie :bigrazz: muszą być pod koniec września, więc jesli wcześniej jeszcze jakieś mają być, to raczej na wiosnę, a nie w sierpniu. zwłaszcza, że w sierpniu chyba już coś innego ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mi też najbardziej wrzesień pasuje szczerze mówiac, pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 to nie o pasowanie chodzi, a o tradycję!! główne Borki są pod koniec września i koniec dyskusji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 to nie o pasowanie chodzi, a o tradycję!! główne Borki są pod koniec września i koniec dyskusji!!Asiu, miej litość nad starymi, zmęczonymi oczami i zmień /jakby nie patrzył, jednak piękny/ kolorek na nieco ciemniejszy...plis... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Asiu, miej litość nad starymi, zmęczonymi oczami i zmień /jakby nie patrzył, jednak piękny/ kolorek na nieco ciemniejszy...plis... :crossy:Hehe powodzenia jak zmieni kolor :biggrin: Asiu o co chodzi z tym, że "w sierpniu chyba już coś innego ma być"?? :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Aśka się męży... Nie słyszałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Asiu, miej litość nad starymi, zmęczonymi oczami i zmień /jakby nie patrzył, jednak piękny/ kolorek na nieco ciemniejszy...plis... :) Statku, mam nadzieję że na wiosennych Borkach się w końcu poznamy, bo na ostatnich jakoś się mnie wystraszyliście :clap: Trza było popytać, byłem cały czas :lalag: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Aśka się męży... Nie słyszałes?aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha :lalag: :clap: dobre :bigrazz: bardziej chodziło o to http://forum.motocyklistow.pl/Gizycko-2007-t74027.html oraz faktycznie "osobistą" imprezkę, ale absolutnie nijak nie związaną ze zmianą stanu cywilnego ;) a koloru niestety nie mogę zmienić. wiesz. mam taką blokadę na forum od Admina. za karę, że za dużo piłam :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Aśka się męży... Nie słyszałes?Nie byłem na listopadowych borkach to też wiele rzeczy mnie ominęło :lalag: Zlot w Giżycku?? Hmm coś więcej mi możecie powiedzieć?? :) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi