granat Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁooooooooooooooołłłłłlllll! Jest wreszcie-http://moto.allegro.pl/item354963972_wierc...stan_dobry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁooooooooooooooołłłłłlllll! Jest wreszcie-http://moto.allegro.pl/item354963972_wierc...stan_dobry.htmlTak liczyłem że sprzedajac junaka to jeszcze dużo zabraknie mi kasy aby kupić taki rarytasik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Zawsze mozesz wziac kredyt w Providencie, tylko nie wiem czy zdołasz spłacic:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Zawsze mozesz wziac kredyt w Providencie, tylko nie wiem czy zdołasz spłacic:-)To sprzeda emke, spłaci i wreszcie bedzie mógł sie polansować jakimś przyzwoitym sprzetem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Prince tak to chyba bedzie najrozsadniej zrobić zamienić ruska na super ruska :cool: Granat nie sztuka zadłużyć sie a potem spłacać latami kredyt :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ja bym sie nie zastanawiał, na superrrruska to nie szkoda wywalic majatek, tymbardziej ze byle kto nie bedzie miał takiego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Sprzedaj EMKE kup se kure gospodarka pójdzie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi