Boczi013 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) R bo SM to na aswalt;] ps. jak chcesz moto do terenu to szukaj RX lub CRM Edytowane 17 Marca 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inowrocław Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 R ?? a drd ma lepszą zawieche ( tak myślałem) a to ma byc na codzien i żeby pobawic w terenie, tak około do 4 tys. to cos polecisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) r super moto jak ci ktos pieknie na pisal, jest na asfalt. opony szosowe i wogole. Edytowane 17 Marca 2008 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inowrocław Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) o to super bo R tańsza Edytowane 17 Marca 2008 przez Inowrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 No jak bedziesz skakal do 8 - 12 metrow wzwyz nie powinno nic sie dziac. ......... pytanie z dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 własnie sprzedaje swoją sende '03r - x-treme supermoto, cena 4,500zł do negocjacji , moze ktos chętny ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Czemu juz sprzedajesz ? Zagadaj do mnie gadu: 12715785. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto111 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ja znowu mam derbi sende x-treme SM 80 z 2005ri i ma 18 Km. Leci jakies 115-125 max na seryjnym silniku tylko mam cylinder 80 i rozne inne zeczy zmienione...Tylko teraz cos nie wiem co sie dzieje bo jak chce nagle przyspieszyc to go tak jakby muli ale ne zwalnia i musze tak chwile poczekac odpuscic i dodac gazu az wejdze na wysokie obroty to wtedy wyrywa, ale wczesniej tak nie mialem bo odrazu po zmianie biegu wyrywal.Ale chyba cos mam z obrotami bo krecilem troche ta srobka i teraz nie moge tego idealnie ustawic, albo gaznik mi sie zapchal sam juz nie weim, moze wie ktos co sie moglo stac bo motor ma maloprzejechane a niesadze zeby to byla jakas duza awaria?? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no wlasnie, mam podobne pytanko jak kolega wyzej, 2dni temu jezdzilem w deszczu dosc długo, jezdzilem po kalużach itp. i od tamtej pory mi na wolnych obrotach niechce wkrecic, zmieniam na 5bieg z 4 przy 6tys obr to tak muli ze musze zredukowac do 4 dac mu do 9tys obr. o dopiero wtedy 5 bieg załapie i "jakos" zacznie przyspieszac, ale itak muli jak h*j ... czy to wina brudnego gaźnika ? moze dostała sie jakas woda czy syf i mi sie zapchał? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sie zabrudził system powietrzno-paliwowy :crossy: do przedmuchania/przeczyszczenia gaźnik, filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dzieki, dzis przeczyszcze gaznik i filter to zobaczymy jaki bedzie rezultat :banghead: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 siemka, wiecie moze jaka jest zebatka z tyłu (wszystkie info potrzebne zeby zamowic nową ) niewiem ile ma zębów, chyba jest na 4 mocowania, bo wczoraj mi sie rozje*** Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A w serwisówce sprawdzałeś ? Jak nie masz to napisz mi na pw maila to Ci prześle, bo nie chce mi sie teraz w tym grzebac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ok juz mam :crossy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 to moze ktos mi powie gdze derbi ma blokady mam sende r z 96r leci mi 60 ;/ z przodu ma 12zebow a z tylu nie wiem ale duza nie ma ez za bardzo mocy pod gurki kiepsko na 1 a na 2 nie ma mowy czyc ze zablokowana ma 9 kompresi wiec to nie kapitalka mam dysze w gazniku 60 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi