Boczi013 Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Przy seryjnym cylku i wydechu to nie ma sensu. zalałem dzisiaj nowiutkiego motula 10W40 i sie slizga sprzęgło;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
busterek Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 fotke z gąbką mam ale dopiero będę mógł wrzucić na kompa w niedziele bo nie mam kabla :flesje: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus2905 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 tez tak mialem w moto ten motul jest hoyowy polecam ci castrola syntetyka do 4t czy wszystkie sendy maja drgania na wysokich obr ;pp i pytanie nie czyma mi wolnych kompresia ok gaznk czysty fltr tez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
busterek Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Hmm o ile zrozumiałem to pytasz czy każda senda wytwarza takie wibracje? Każda, ale podobno idzie się do tego przyzwyczaić, ja już tego nie odczuwam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grebur Posted May 4, 2008 Author Share Posted May 4, 2008 witam, zamierzam kupić nową opone do mojej sendy x-treme na tył , w serwisówce zalecana jest 100/80-17 a moge na orginalną felge załozyc szerszą opone ? pzdr Quote To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczi013 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 po co? chcesz stracic na osiagach? wiekszy kapec =wieksze tarcie=strata osiagow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus2905 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 słyszałem ze senda ma blokade na zaplonie tzn ze czeba go na maxa wyprzedzic robil juz ktos to kiedys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczi013 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 mozecie zobaczyc jakie macie membrany? bo ja ma 3listki z jednej strony a z 2strony mam zaslepione;/ i to moze byc blokada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus2905 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 ja mam u siebie terz tylko 3 listki do gory i co z tymi wolnmi czemu moze nie trzymac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczi013 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 u mnie tez nie trzyma wolnch, wyczysciłem gaznik dalem filtr powietrza i juz jest lepiej, ty masz listki skierowane do gory? ja sciagalem i zapomnialem jak to mialo byc i dałem listkami do dołu bo tak sie zgadzało z napisami....przez to tez mozesz nie miec wolnych obrotów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Testi Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Motocyklisci, mam prosbe. 32 lata 180 wzrostu 80 kg wagi..zainteresowala mnie Derbi Senda http://moto.allegro.pl/item359239451_derbi...r_gpr_cbr_.html Cel.. lesne dukty, polne drogi , dojazd do pracy 30 km w jedna strone. nie mam prawka na motor dlatego szukam w tym dziale. Myslcie ze to dobry pomysl?pozdro TESTI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczi013 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 kurde... wyczysciłem gaznik dałem dysze 68(była 66) odgiołem membrany i sie dusi;/ nie wchodzi na pelne obroty i ciezko przyspiesza itp, mozliwe ze za duzo paliwa? czy świeca padła?ktorą srobka sie reguluje sklad mieszanki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
busterek Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 witam, zamierzam kupić nową opone do mojej sendy x-treme na tył , w serwisówce zalecana jest 100/80-17 a moge na orginalną felge załozyc szerszą opone ? pzdrW sm na tyle jest 130/70-17 A co do dyszy to ja mam 85, wszystko seryjne, chodzi elegancko :bigrazz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boczi013 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 jutro wymienie swiece... pali na kopa ,wszystko ladnie tylko na obroty sie nie chce wkrecic ;/ łapie pewne obroty i tak jakby "odciecie" nie czuc przyspieszenia (szarpania) kurde nie wiem co to jest;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubus2905 Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 ja mam listki do gory ale za hoya nie czyma wolnych wszysto idealne a wnych nie ma ;/ moze byc ze mam dysze 65 czy jest oki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts