tls Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hihihi majkel dochodzący do dochodzenia (z kobietami) bo z motocyklem już doszedł ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 No to trzeba bedzie zaprosic Yubego na spotkanie chinsko-koreansko-japonskie :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Mowisz o chlopakach z KCMu co zalozyli bam ? Uwazasz ze to Oni potrzebuja poklasku, chwaly i zaszczytow ? :eek: Kacpero, prosze Cie .... :icon_rolleyes: A w obecnej formie z nowym dziwnym regulaminem i zasadami, KCM bardziej aspiruje i podchodzi pod MC lub FG a nikogo z nas to nie interesowalo. :lapad: No i pamietaj ze jako teraz Klub posiadajacy taki regulamin, jeszcze brakuje Wam statutu i ..... rejestracji w Kongresie Klubow Motocyklowych. Forma jaka przybral nowy KCM jest dla wiekszosci z Nas, starych uzytkownikow KCM, nie do przyjecia i akaceptacji, dlatego powstala inna alternatywna forma pisania i pogadania. I nie jest to w zaden sposob forma majaca kogokolwiek wyniesc na szczyty :biggrin: Kurcze, Majkel, jaki fanatyczny ortodoks chińskiego motongizmu i w ogóle :biggrin: Jestem do waszej dyspozycji, i moje zaplecze lachonowe. Greedo w KCM ma status membera. Na serio. Gość chyba padnie jak się dowie. :D nareszcie - wszyscy przeciez jak jeden mąż w skrytosci ducha marzą o tym na pewno by kolega Yuby siał zgorszenie wszędzie i od tyłu (np. jakimis tylnymi dzwiami wszedl na forum kcm czy bam i tam przemycał szczytne ideały mgs'u - a jego daleki zwiad w osobie LH juz tam zasiał przedwyborczy zamęt ; )) [...] No tak, bo MGS o niczym innym nie marzy, jak tylko zainstalować się podstępnie na forum BAMbusów. Na KaCaMam już mamy swoich "agentów wpływu" i uprawiamy tam krecią robotę. TLS czy ty może nazywasz się Jerzyk7? :bigrazz: Edytowane 2 Listopada 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Temat o chinolach a wszyscy maja japonce ... ktos jezdzi z was obecnie czyms chinskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja. A wiesz, że Benelli należy do Keewaya :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Temat o chinolach a wszyscy maja japonce ... ktos jezdzi z was obecnie czyms chinskim ? To chyba normalne że większość się przesiada na większe pojemności, a że akurat chińskich większych nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOCEK Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja nadal na chinolu i jakoś sobie radzę :icon_mrgreen: . Na marzenia :crossy: mnie nie stać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja nadal na chinolu i jakoś sobie radzę :icon_mrgreen: . Na marzenia :crossy: mnie nie stać :icon_mrgreen: Ale marzenia czasem się spełniają, więc wszystko przed tobą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOCEK Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Już mam podkop prawie gotowy .... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 [...] No tak, bo [...] tylko zainstalować się podstępnie na forum BAMbusów. Na KaCaMam już mamy swoich "agentów wpływu" i uprawiamy tam krecią robotę. TLS czy ty może nazywasz się Jerzyk7? :bigrazz: rozszyfrowałeś mnie ; ) - teraz bedę musiał się podszyć pod kogoś innego.... [dla niepoznaki zrobie sobie Jerzyk8] Kloss wspominał, że Stirlitz powiedział, ze sam Sorge byłby pod wrażeniem... - jak to wydedukowałeś nasz Sherlock'u ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 - jak to wydedukowałeś nasz Sherlock'u ? ; ) Macie ten sam numer kołnierzyka :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no obwód szyi ważny - ale chyba nie ma żadnych korelacji z długością... ; )) - ach te centymetry... ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja nadal na chinolu i jakoś sobie radzę :icon_mrgreen: . Na marzenia :crossy: mnie nie stać :icon_mrgreen: dlatego nie zbieraj na marzenia, tylko je spełniaj :icon_mrgreen: a platynowa Kryśka cię zawiezie gdzie zechcesz :icon_mrgreen: i to bez konieczności tankowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 No i jak tam u BAMbusów? Dobre maja święta? Czy tak samo nudne jak ich forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi